beyler, yakıt durumlarınız nedir? + egzost değiştiren oldumu aranızda?..
::139:: [I][B][COLOR="DarkRed"]Burak Murat[/COLOR][/B][/I]
evet arkadaşlar ben de bu soruya cevap bekleyenlerdenim,yardımcı olur musunuz?
Türkiye köylüsü çalışkandır ve kafasının değerini bilir! Rüya dediğin şey de bizden oluşur işte / Ve minicik ömrümüzü yine bir uyku noktalar. (We are such stuff. As dreams are made on; and our little life. Is rounded with a sleep)
Evet yakıt tüketimi ne durumda..Bi arkadaşa bakıyoruz ER6 .... CBF600 S ile Er6 arasında kaldık. malum yakıt fiyatları aldı yürüdü. CBF in de ikinci ellerinde karbüratörlü olması nedeniyle tüketimi fazla diyorlar...
Ayrıca ER6 için de egzost sesi çok kötü hiç kalıbının sesini çıkarmıyor tepkileri aldık etraftan.
Ben pek inanmadım. yani Kawa nın yaptığı motor pek tınn tınn ses vermez... ayrıca performans egzost u takan veya kullanan oldumu ses te ne gibi bir değişiklik oldu....
FAZER FZ-1 OLACAK YAKINDA......
arkadaşlar yakıt konusunda en cimri 600 lükdür diyebilirim er6n için , normal kullanımda (90 km/h-140 km/h) 4.5 lt/100 km yakıyo , maks 5 i görürsünüz performans kullanırsanız , ben 250 km gidiyorum ışık yanıncaya kadar ki bu da 11 lt ye tekabül ediyor...
Yakıt olarak er6 cbf600 den az yakar. Ses olayına gelince kıyas yaptığın makineye göre değişir.cbf 600 4 silindirli sesi ona göre.er 6 nında kendine has bir sesi var. hiç öyle tını tın değil bayağı gür bi ses.
Er6 nın orjinal egzostu nu neden değişeceksiniz anlamıyorum. Çift silindirli motordan 4 silindir sesi alamazsınız, ayrıca egzost er6 ya ayrı bir hava katıyor, spor görünümüne katkı sağlıyor bence..Orjinali en güzelii...
mikrop hayırlı olsun tekrardan çok güzel etmişsin...rengide çok güzel maşallah
bende de var siyah hehehe...
bide silenta dikkat ettiysen mikropun yanındaki gri er6n nın da eksoz parlıyo...sizin modellerde öyle bi kaplama mı var acaba özellikle grisinde ...
hayalbuysa öbür konuya da yazmıştım buraya da yazayım...
yakıt konusunda gerçekten çok cimri...er6n ile rekor scorp arkadaşımız da galiba ışık yandığında 330 km olmuştu nası oldu anlamadık...
bende en son aldığım depo ile 315 km gittim doldurdum 44 ytl doldu depo...
genelde karma kullanımda 250 270 km arası ışık yanıyo ışıktan sonra minumum 30 km gidiyo...
ben burdan da er6n tavsiye ediyorum...
tek yapması gereken eğer üzerindeki lastikler dunlop ise çok kayıyo yüklenince direk patinaja kalıyo....
neyse öle yane...
ER6N diyorum ben...
ER6iNbay teşekkür ederim.
Lastik konusuna değinmişsin, değiştirmeyi düşünüyorum bende, gerçekten çok kayıyor orjinal lastikler.
Ne tavsiye edersin?
ben size f modelinde kullanılan bridgestone lastikleri tavsiye ederim.ısındıktan sonra performansı çok iyi.
Drift Religion
arkadaşlar bende aranıza katılabilir miyim?? siyah 2006 er6fim var
bu arada benim delikanlıda bu
yakıt tüketimi hakkında şöyle bir bilgi verebilirim. Ben 20 liralık benzinle 100-120 km arası gidiyorum. Tabi ışık yandıktan sonraki 30km hariç. Onuda hesaba katarsak normal sürüşle 150 km rahat gidiyor, yani sürekli 8-9 bin devirlerde sürmezsen. Arada bir bu devirlere cıkıp tatmin olup yine 4-5bin devirlere iniyorum Ses olarak düşük devirler kötü, 7bin devirden sonra güzel ses vermeye başlıyor zaten max torkda bu devirlerde ortaya cıkıyor. Performans egsozu takan birisi yanımdan gecti bagdat caddesinde, gayet tok bir sesi vardı ama ben ihtiyaç duymuyorum açıkcası.
sevgiler,,
n ile f arasında yakıt tüketimi farkı varmıdır birde 100 km de ortalama yakıt tüketimleri nedir?
equinoxxx egsoz degistirendeki tok ses ile nasil kiyaslarsin bir cogu asiri abartili oluyor 2 silindir oldugu icin
arkadaslar mrb bende kesın olarak bı er6f almaya kara verdım yanlız 2 3 cm :( kısaltmam gerekıyor bu uygulama varmı yardımcı olurmusunuz cok sevınırım sagolun
arkadaşlar bi akslik cıkmazsa yarn cbf250mden ayrılıyorum şuan er6n araştırıyorum ama ğiyasa cok yüksek bi ara limitim 9bin civarı bulablrmiym acaba
cok tesekkur ederim arkadas saol bı sorayım
benim lastiklerde hala orjinali birde 16500 km oldu iyice sertleşti falan...iyi değil yani, silent arkadaşımız yeni michelin aldı çok memnun, yola yapışıyor diyo, birgün motorunu alıp denemek istiyorum bakcam para bulabilirsem bende değiştircem...
bi kaç arkadaş da yakıt sormuş...
ben en son yolculuğumuı söyliyeyim...
pazar öğlen çıktık bi kaç arkadaş ankaradan, boluya eski yoldan eski mangalcıların birine mangala ...
toplamda 450 km yol yaptım 7 saatten fazla motorun üstünde kaldım, biraz kaba etim ağrıdı okadar başka bi sorunla karşılaşmadım,
yakıt olarak da 100 km 3.9 lt yaktı, hızım 100 ila 120 km arasında oynadı, bu şehirler arası yolda yakışı, şehir içinde de daha ben 4.5 lt nin üstüne çıkmadım, şehir ankara hergün sabah işe git gel...günlük minimum 60 km yol yapıyorum motorumla, hiç bir şekilde de yorulmuyorum, sıkışık trafikte hakimiyeti çok rahattır
neyse öle işte ben tavsiye ederim, bunu satarsam da alacağım motor kle 650 versys dir....
parça konusunda ben zmoto ile ilgilenmemeye çalışıyorum genelde parçaları küçük parçaları peg gidon vs gibi amerikadan alıyorum...çok rahat ediyorum...
herkese bol motosikletli günler....
slm arkadaslar bende yeni katıldım er6n cılgınlıgına 2 arkadasta er6n aldık benimki siyah onunki gri
ama bizimkilerdemi sorun war nedir km,de 20 kurus filan yakıyo :S normalmidir sizce ?
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)