ben 38bin bakımını yaptım çadırın altında bekliyor yüzüne bakmayınca homurduyor
ben 38bin bakımını yaptım çadırın altında bekliyor yüzüne bakmayınca homurduyor
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
Şu ara sık sık er6 f ilanlarına bakınıyorum da maşallah 2006 model motorlar 10 15bin km civarına bi sürü var bunların orijinal olma ihtimali var mıdır?
ben hergün işe gidip gelirken binmeye devam ediyorum forumada bakıyorum da kimse bişey yazmayınca bende yazmadım.
bugay : doğru olanda olabilir içlerinde ama benim fikrimi sorarsanız ben inanmıyorum o kilometrelere.
Aynen bende hergün (yağmur yağmadığı sürece işe gidip geliyorum.) bugay sana fazlamı gelir bilmem ama benım motorumda satılık 2011 model 8bin km de
ARTİSTLİĞİN SONU FİGÜRANLIKTIR...
bugün saay 16;00 gibi motorumu çalıştırdım kendi kendine boştayken gaz verdi bir haftadır çadır aldındaydı gittim üstümü giydim kaskımı taktım motorumu çalıştırdım bakırköyde işim vardı motora bindim gaz kolu boşa dönüyor ustamı aradım gelid gaz telimin biri kopmuş bir şey yapamayız dedi hemen z motoyu aradım ellerinde vardı z motoya yakın iş yerimiz vardı amvaoğluna rica ettim gitti hemen aldı yoksa pazar günki geziye katılamıyordum az kalsın baya sevindirik oldum yarın takıcaz allah nasip ederse
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
ömer sen merak etme saat 16da z motoyu aradım var dediler telefonu kapatıp 5 dakka sonra almaya gittiler adamda şok oldu ellerinde olmasa bile bu tarz telleri yapan esnaflar var geçicide olsa yaptırırdım valla bu aralar benim motor kudurdu çünki baya çok yakmaya başladı sağ ve salimen gidip gelelim gerisi hoş bir anı olsun
@ Raphae1 ;
Sen ne kadar istiyorsun motoruna canım?
Ben CBRF imi sattım da yeni bişeyler bakınıyorum
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
pazar günki gezide motosikletim 0,190-0,200 krş yaktı ama hakkınıda veriyorr
elime geçen bir fırsatı değerlendirebilmek amacı ile motorumu satılığa çıkardım. ilan sadece bu haftasonuna kadar geçerli, satılmazsa fırsatı kaçırıcam ilanı da kaldırıcam.
ilgilenen olursa link
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...1/detay/#close
yok canım 2011 model 2. el toplam 2 adet er6f var onların 2 side aynı fiyatta biri bana ait . diğerlerinin modelleri düşük olduğundan fiyatları daha aşağıda olması normaldir tabi. sonuçta sıfırı nerdeyse 23bin liraya geliyor ben 4 bin lira daha aşağısına yani 19 a satıyorum. Çok istediğimi de düşünmüyorum. şimdi reklamlar.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...4483310/detay/
detaylar ilanda
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...3761844/detay/
geçenlerde debrayaj telimi değiştirtmiştim derken geçen hafta er6 iki adet gaz teli olduğunu kopunca ögrenmiş oldum biri açma diğeri kapama benim motorumun açma olan telini değiştirtmiştim debriyaj teli pamuk gibi oldu ve gaz kolu daha rahat ve san ki değiştirdikten sonra motosikletimin gaz yemesi resmen değişti iyiki değiştirmişim diyorum
galiba çelik debrıyaj ve fren hortumu şart
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)