Kawasaki Er6-F / Er6-N Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
22 Ekim 2011, 15:52
Erol abi ebayda bulamazsan bende bakarım . Söylemen yeterli. Bu arada Erdem aradı yarın gemlike gidiyormuşsunuz. Malesef ben çalışıyorum zaten çalışmasamda biraz hastayım tam iyileşemedim. Erdem'lede bi türlü bulusup tanısamadık ya o kısmetsiz ya ben :D hep bişey çıktı
ARTİSTLİĞİN SONU FİGÜRANLIKTIR...
Reklamlar
-
23 Ekim 2011, 20:49
http://www.youtube.com/watch?v=foIUJ...ayer_embedded#!
Yeni ER6N'e bayıldım. Analog kadran'a geri dönmüşler, ayrıca karenajlar çok şekilli olmuş. Benim eski ER6N den bile daha güzel olmuş
-
24 Ekim 2011, 09:42
SilentScream adlı üyeden alıntı
Gördüğüm kadarıylar depo, far ,arka tutamak ve kadranda değişiklik yapmışlar. Birde egzoz ucu aşağı değil arkaya doğru bakıyor . Bende yeni F lerin yan granej ve deposuna bayıldım. Birtek farlarını pek begenmedım v-stormu andırmıs
-
24 Ekim 2011, 18:25
pazar gün gezimizde 260km de kırmızı ışık yandı
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
-
30 Ekim 2011, 22:37
farlarda kullanılan ampüller H7 mi ? xenon yapmayı düşünüyorum da tavsiye edermisiniz?
-
30 Ekim 2011, 23:05
sgurdal adlı üyeden alıntı
farlarda kullanılan ampüller H7 mi ? xenon yapmayı düşünüyorum da tavsiye edermisiniz?
Evet h7 tavsiye ederim ama mercek taksan çok daha net ve çok güzel olur benim far camımda sorun var yoksa bende mercek yaptıracaktım
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
-
30 Ekim 2011, 23:09
sahibinden.com dan xenon kit alıcam ama bizim motora uyumlu mercek nasıl almak lazım onu hiç bilmiyorum
-
30 Ekim 2011, 23:12
fazar topikinde birol78 nikli arkadaşa mesaj at geçengün gemliğe gidip gelmiştik beraber akşamleyin zenon ları çok güzel gösteriyordu o kendisi yapmıştı ondan fikir al istersen
-
31 Ekim 2011, 16:17
-
31 Ekim 2011, 20:44
senin resimleri görünce canım çekti bende zincirlerimi temizleyip yağladım :D
-
02 Kasım 2011, 00:07
Raphae1 adlı üyeden alıntı
senin resimleri görünce canım çekti bende zincirlerimi temizleyip yağladım :D
güle güle kirlet
-
02 Kasım 2011, 13:29
yeni şase de iyi olmuş. hatta çok yakışmış. motorda yenilik yapmışlar, artık daha tepki veriyomuş. yol bilgisayarı da gelmiş. e sonunda birde arka iç çamurluk yerleştirmişler. çok şık olmuş bence. seleyi de iki parça yapmışlar. birde bu motora orta ayak yapabilseler ne kusel olcek.
-
03 Kasım 2011, 00:18
yeni kasa çok güzel olmuş en güzel yanı ise yanlış görmediysem benzin göstergesi olması,acaba vites göstergesi var mı yoksa gözden mi kaçırdım
-
07 Kasım 2011, 01:46
bugün bir er6-n sürdüm. bu ne feza bir makinedir arkadaş ben alt devirlerde böyle agresif motor görmedim 2. viteste motor kafama geçecekti kazara tekere kalktı... ibre hissettirmeden 150-160 oluveriyor. bu arada arka lastik 180'likti ve sanki motoru biraz fazla yatırmak gerekiyordu manevra yapmak için, bilemiyorum belki sürüş karakteristiği böyledir
insan kendisine soruyor: "bu motosikletse benim sürdüğüm neydi? (ybr125)"
"DoksanSekiz Beygir." Herkes hakettiği gibi yaşar.
-
07 Kasım 2011, 23:41
aynen bende sizin gibi düşük cc den buna geçiş yaptım, bunu kullandıktan sonra önceden sürdüklerim oyuncak gibi gelmeye başladı
ama benim arka lastik biraz sertleşmiş makine tekere gelmiyor hemen patinaja düşüyor kıçı sağa sola geziyor tabi çok eğlenceli ayrı konu
-
08 Kasım 2011, 00:46
İyi bayramlar
110 km ile giderken devir kaç oluyor son viteste.
5500 mü acep? 4800 galiba
-
09 Kasım 2011, 16:43
arkadaşlar benim motorda ara sıra seyahat sırasında F1 ışığı yanıyor, kenara çekip motoru kapatıp tekrar çalıştırıyorum düzeliyor. Sizde de böyle birşey varmı sebebi ne olabilir? bakımları yeni yapıldı eksiği yok ama neden o lambayı yakıyor bilmiyorum.
-
10 Kasım 2011, 18:05
arkadaşlar benim motorda ara sıra seyahat sırasında F1 ışığı yanıyor, kenara çekip motoru kapatıp tekrar çalıştırıyorum düzeliyor. Sizde de böyle birşey varmı sebebi ne olabilir? bakımları yeni yapıldı eksiği yok ama neden o lambayı yakıyor bilmiyorum.
Motorumu aldığımdan beri 1 kez başıma geldi. Yalnız benımkısı seyehat sırasında değil , ilk çalıştırma esnasında oldu. stop edip yenıden marsa basınca düzeldi. Çok nadir yanarsa problem olacagını düşünmüyorum ama sık sık ve sürekli bu ışık yanıyorsa ustaya göstermekte fayda var. çünkü f1 lambası = arıza lambası demek....
-
12 Kasım 2011, 00:56
Zenon lardan sonra olduysa kabloların bağlantılarını kontrol ettir
-
12 Kasım 2011, 17:21
eroldayı adlı üyeden alıntı
Zenon lardan sonra olduysa kabloların bağlantılarını kontrol ettir
yok zenon takılmadan önce de bir iki kere yapmıştı o yüzden onlardan olduğunu düşünmüyorum
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)
Bu Konudaki Etiketler