SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
CBR 600 F ;
6. Vites 6ooo Devirde = 120 KM/H
6. Vites 7ooo Devirde = 140 KM/H
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
er6f daha iyi ozaman)
ZZ-R 600
6. vites 7000 rpm 144 kmh
'92 ZZ-R250, '06 ZZ-R600, '05 ZZ-R1200
arkadaşlar honda dylan dan er6n geçiş yapsam zorlanırmıyım.vitesli motor tecrübemi sorarsanız az denilecek kadar var .hız meraklısı,vede gaz acma meraklısı değilimdir.birde 2008 model abs li 16000km de kazasız er6n için 13.000 tl istıyor çokmudur .yardımlarınızı beklıyorum
MOTOR bence bır hastalıktır.
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
fiyatlara baktığımda Er6 F sıfır km.9000 EUR iken Er6 N sıfır km.8000 EUR.Fakat 2.elde Er 6 N daha pahalı...Neden acaba? Bu arada forumda Er6 N satan,takas düşünen arkadaşlar varsa tanışmak anlaşmak isterim.
Radyatörün koruması olmadığından dolayı taş çarpma esnasında petekler yamuluyor. Bende 1-2 tane göze çarpmayan petek yamulması var tabi bu zamanla artacaktır. Bu yüzeden radyatör koruma almaya karar verdim. İnternette Aaraştırdım ve ufakcık krom parçaya min. 80 dolar fiyat biçiyorlar. (oha dedim) Sonra bayramda babamlar bana gelmişti. Babam metal işleri öğretmeniydi ve bu tür şeylerden anlayacanı dusundum. Söyledim böyle birşey lazım diye baktı ölçü aldık ve Memlekete döndüklerinde tamamlayıp bna gönderdi.
alt vidaların ölçüsünü iyi tutturamadıgımızdan dogramacıdan rica ettim ve yenı delıkler actık. hırdavatcıdanda 2 tane somunlu vide ve 4 adet pull alıp montajını yaptım. tabı herzamankı gıbı takmadan önce degıl taktıktan sonra foto cekmek aklıma geldi.
Uploaded with ImageShack.us
Üstteki kulakcıgı tel ile bagladım cunku oradakı vidayı sökmek için komple granajı sokmem gerekıyordu. bu sekılde sorun cıkarmadığı surece kullanmayı dusunuyorum + ses olmaz ise tabı.
teli iyice büktüm sımdılık sallanma veya ses yok bakalım ileri zamanlarda ne olacak ?
şu kadarcık seyı takmak bıle saatlerımı aldı ama sonunda bitti.
ARTİSTLİĞİN SONU FİGÜRANLIKTIR...
'92 ZZ-R250, '06 ZZ-R600, '05 ZZ-R1200
gerçekten güzel olmuş radyatör koruması. eline sağlık (: evet netten araştırınca baya pahalı bişeyler..bende yaptırmayı düşünüyorum sanayide biryerde uygun bi şekilde kısmetse
..uçuyoruzz DEDE
@raphae1
güzel olmuş umarım faydasıda olur birde tel ile bağlamışsın ses veya kopma falan yaparsa plastik kelepçe kullan derim siyah renk hani şu cırt diye takılan umarım anlatabilmişimdir.
Tesekkur ederım babam sagolsun :D aslında boyle kolay zarar gorebılecek malzemelere orjınalınde korumalı olmalı ama ıste para kazanacaklarya o yuzden ayrı satıyorlar. ıyıce arastır cunku malzemesı para etmez sadece ıscılık bıraz tutabılır.
ama normalde de f ler n lerden pahalı ben suan satıyıorum . memnunıyetsızlıkten degıl sace satarsam yenı kasa cbf 1000 alıcam.satamazsam kullanmaya devam cunku az yakıp cok kacıyor.
evet en son halını cekmedım . o telı ıyıce kastırıp sonrada ucundan kestım . cunku usttekı vıdaya takmak sandıgımdan zor. onu takabılmek ıcın granajları komple sokup radyatoırun arkasına ulasmam gerekıyor. sımdılık bır sıkıntı ve ses yok. plastık kelepceyı telı kastırırken kullandım ve sonra cıkarttım. ılk bas kelepce ıle baglamak benımde aklıma geldı ama sıcaktan erıyıp yanabılecegını dusundum ve tel ıle montajı tamamladım. eger yanmayan plastık kelepce var ıse ondan alabılırım?
bu arada bu modelı ınternetten resımlerını babama gosterdım sonra olculerı aldık ve memlekete gıdınce 1 gunde halledıverdı. alt vıda delıklerı tam denk gelmedı ama onuda mahalledekı mobılyacıdan rıca ettım yenı delıkler acıverdı sagolsun. sonrada nalburdan somunlu vıda ve pullar ıle 5 dk de montajını yaptım.
Kısmet diyelim ozaman inşallah tanıdık , değerini bilecek ve üzmeyecek birine gider. Çünkü bu motor ilk göz ağrım.Hatta bazen sevgilim bile motorumdan kıskanır oldu. Yakıcam arada yakıcam motorunu diyor. :D Sanırım motorumla geregınden fazla ilgilenıyorum :D Eğer olurda satılırsada İkimiz içinde hayırlısı olsun . Ozaman umarım sende temiz ve güzel bir motor bulabilirsin.
görkem radyatör koruman çok güzel olmuş yapanın ellerine sağlık
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)