emok festivaline katıldık ama giderken yağmur vardı haliyle 180 km sonra zincirde yağ kalmamıştı allahtan engin abi farkına vardıda yağladık birde 701kmde ortalama 0,164 krş
yaktı
emok festivaline katıldık ama giderken yağmur vardı haliyle 180 km sonra zincirde yağ kalmamıştı allahtan engin abi farkına vardıda yağladık birde 701kmde ortalama 0,164 krş
yaktı
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
bence süper yakmış...2001 virago ile takas etmek isteyen olursa görüşelim...iyiymiş gerçekten...
her fırsat elinde vardı,o ise sadece milletini düşündü.....
ebay dan ayna uzatma aparatı almıştım , 15 içinde taaa hon kong dan kargoyla geldi,
http://motors.shop.ebay.com/i.html?_...506.m270.l1311
:pr:
öncelikle herkese selam olsun...
Sayfanızda ilk yorumun ama bayadır yazılarınızı büyük bir zevkle okuyorum.Bende yaklaşık iki yıl kadar motora ara vermek zorunda kaldım iş dolayısıyla 2 yıl gv 250 kullanmıştım kısmet olursa 3 haftaya kadar tekrar 2 tekere kavuşmayı planlıyorum ve artık biraz cc büyüterek er 6 n yada er 6 f yada versy de olabilir almak istiyorum.bildiğim kadarıyla hepsinin motor aynı ama yine de sizden de fikir almak isterim.Öncelikle sormak istediğim gv 250 de çok keyifli ama uzun yollda beni yoruyordu resmen dayak yemiş gibi oluyordum bu yüzden de alacağım motorun uzun yolda rahat olmasını istiyorum tavsiye edermisin er 6 n yada f hangisi uzun yollda rahattır.daha sonra bir yedek parça sıkıntısı var diyenler var buu konu hakkında ne diyorsunz ? Son olarak da sehir ,çinde hangisini önerirsiniz cevaplarınız için şimdiden teşekkürler
Naklov..... Bu formu uzun süredir takip ediyorum. Fazla bir motorsiklet tecrübem yok. Fakat formdaki yorumlar ve tecrübeli kullanıcıların da desteğiyle ,kısmetse bende er6 n almaya karar verdim... Benim önceliğim şehir içi olduğu için, N modelini tercih ettim. Fakat N modelini uzun yolda kullanan arkadaşlar, 120 kmh. den sonra süratle doğru orantılı olarak ; rüzgarı fazlasıyla hissetmeye başladıklarını, 1.5-2 saatte bir mola verdiklerini, artçı için yorucu olduğunu yazmışlar.. F modeli için de uzun yolda daha rahat olduğunu , rüzgardan fazla etkilenmediğini, artçı için çanta desteği olduğu için daha rahat bir yolculuk olduğunu yazmışlar.... Tabii bu arada N modeliene de çanta ve ön cam takılıyor ama o zaman bence naked özelliğini kaybediyor... Netice olarak bu grenajlı veya naked olarak sizin seçiminiz...... Ama yakıt ve bakım olarak bence diğer motorsikletlerden daha avanjlı diyebilirim....Yardımcı olmuşumdur umarım....
İyi Seçimler......
tesekkürler aslında versy de olabilir ona ne dersin versy er 6n ve er 6 f de hepsinde aynı motor mu var ?
http://www.iyibey.com/ adresinde ebuy dan alışveriş hakkında detaylı bilgi var
alış verişte kredi kartı kullandım, ödemeyi paypal üzerinden yaptım , önce üye olmak lazım , bu şekilde alışveriş yapan çok kimse var, şidiye kadar olumsuz bişey duymadım ama genede dikkatli olmakta fayda var
genel olarak 100 dolar ve euro nun altında gümrük sorunu çıkmıyor
:pr:
http://www.motordelisi.com/forum/mot...ilk-surus.html .... bunun sana yardımcı olacağını düşünüyorum....
fakat genel olarak formlar da "o kadar para ayırdıysan bu işe" ; Suzuki V-Strom DL650..... tavsiyesi var....versys ' e göre..... Ama şehir içi diyorsan er6 N derim ben....
evet bende motorumdan ayrılmak zorundayım detaylar ilanda
ilan no;#53761844
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
ER6 cılardan Gürcistan Batum Festivaline gelecek olan var mı aramızda?
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
çantamı boyatmıştım çok geçmeden boyalar soyulmaya başladı ne yapalım kısmet bu kadarmış...uzun zamandır motosikletimle gezi yapamıyordum bu hafta fırsatım oldu daha evvel gelibolu kömür limanına gitmiştim allah nasip ederse cumartes sabahtan geliboluya hareket edicem çadır konaklamalı herkese kazasız sürüşler
Plastik astar atıp tekrar boyarsan çıkmaz abi...
Motosiklet bir yaşam tarzıdır
evet sıra geldi 2. yani 5000km bakımına . bu sefer bir kaç foto çektim :D
Uploaded with ImageShack.us
ARTİSTLİĞİN SONU FİGÜRANLIKTIR...
merhaba arkadaşlar
bende er6n almayı düşünüyorum ama boyum 1.85 bu motor altımda çok küçük kalırmı ne dersiniz
etrafımda bu motordan kullananı bulamadım deniyemedik bu yüzden
yardımcı olabilirmisiniz
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)