Kawasaki Er6-F / Er6-N Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
24 Haziran 2011, 14:36
Forumdaki bütün er6 'cılara merhabalar...145 sayfanın tamamını okumuş bulunmaktayım. Sayeniz de er6 n almaya karar verdim.Sadece 2 senelik scooter tecrübem ve 6-7 kere aprilla pegaso ve caponord kullanma tecrübem (kısa mesafe ve trafiğe kapalı alanda) var.Evli ,mutlu ve coçuklu olduğum için motorsikleti sadece İstanbul içi trafikte kullanabileceğim. Acaba bu er6 n'yi kullanmayı becerebilirmiyim?
Şu anda yurt dışında olduğumdan; ancak aralık gibi alma durumum var.. Ama tabii bu, formlarda önceden bilgi edinmeme engel değil!. Araştırmaya biraz erken başlamamın sebebi de uzun zamandır siz motorsiklet kullanıcılarının ,şehiriçi trafiğe uygun başka, kuvvetli bir motorsiklet tavsiye edip etmemenizdir. Bu benim için önemlidir. Teşekkür ederim...
Reklamlar
-
24 Haziran 2011, 14:58
kagen00 adlı üyeden alıntı
Forumdaki bütün er6 'cılara merhabalar...145 sayfanın tamamını okumuş bulunmaktayım. Sayeniz de er6 n almaya karar verdim.Sadece 2 senelik scooter tecrübem ve 6-7 kere aprilla pegaso ve caponord kullanma tecrübem (kısa mesafe ve trafiğe kapalı alanda) var.Evli ,mutlu ve coçuklu olduğum için motorsikleti sadece İstanbul içi trafikte kullanabileceğim. Acaba bu er6 n'yi kullanmayı becerebilirmiyim?
Şu anda yurt dışında olduğumdan; ancak aralık gibi alma durumum var.. Ama tabii bu, formlarda önceden bilgi edinmeme engel değil!. Araştırmaya biraz erken başlamamın sebebi de uzun zamandır siz motorsiklet kullanıcılarının ,şehiriçi trafiğe uygun başka, kuvvetli bir motorsiklet tavsiye edip etmemenizdir. Bu benim için önemlidir. Teşekkür ederim...
Merhaba kagen ben mobiletten baslayıp scouter, cross 250 cc cruıser tarz motosikletleri kullandım ve moıbilet dısındakılerde bana ait degıldı yanı hep arkadaslarımın motorlarını kullandım.1 sene hiç motora binmedigim halde Nisan ayında er6f imi bayıden gıdıp aldım ve cok rahat bı sekılde kullanmaya basladım ve şuan motorumla bir butun gıbıyım. rahatlıkla alıp kullanabilecegını düşünüyorum. aradakı tek fark sen N cisin ben F ci :D
ARTİSTLİĞİN SONU FİGÜRANLIKTIR...
-
24 Haziran 2011, 15:03
Raphae1 adlı üyeden alıntı
aynen öle kardeşim. gel ıstanbula beraber degıstırelım :D bırazdan yatıcam uyanınca motorumu ve zincirleri bı guzel temızleyım sonrada yaglama. ön dişli kağağınıda sokebilirsem guzel olacak.
İstanbul'a çok yakın bi yerde oturuyor sayılırım ama,inan İstanbul'a hayatımda 1 sefer geldim...Merak ediyorum aslında İstanbul'u...
Motosiklet bir yaşam tarzıdır
-
24 Haziran 2011, 15:57
hiç zorluk çekmezsiniz, er6n eski motorumdu bende ybr 125 den sonra almıştım. Sıkışık trafikde bisiklet kadar kıvrak, yol boş oluncada gazı açınca uzayan bir mobilet dir kendisi er6n ayrıca en az yakan 600 lük motordur, az yakar çok kaçar diyebiliriz.
-
25 Haziran 2011, 14:28
alıcıyız
merhaba herkese ben er-6 almayı düşünüyorum 4-5 senedir 150 lik cin scooter e biniyorum vitesli motor tecrübem az 125 lik arkadaşların çin iylr takılıyorum bazen er-6n almayı düşünüyodum yeni kasa f yi görünce fikrimden caydım :D 2.el f alıcam muhtemelen sizce çok zorlanırmıyım hayal peres değilim irademe çok hakim bir insanım sizce başa çıkmam çok zor olurmu ?
-
25 Haziran 2011, 14:36
Bindiğin vitesli çinliler en fazla 13 bg..Bu ise ,yani F&N 72 bg..Her ne kadar iradende olsa,bayaa zorlanırsın gibime geliyor..250 lilik başka motorlarda antrenman yap(bolca) sonra bunu düşünebilirsin...
-
25 Haziran 2011, 14:40
-
25 Haziran 2011, 18:17
-
25 Haziran 2011, 20:22
Raphae1 ve SilentScream ........... Çok teşekkür ederim cevaplarınız için.. İçime su serptiniz desem yeridir..Kendime güvenim geldi. Bir arkadaşım yamaha'nın mt03 diye bir modelini önerdi.. Er6n ye çok benziyor. Fiyatları da aynı gibi. Değerlendirmeye alınabilir mi bu motor. Forumlardan baktım ama Er6 kadar ilgilisi yok gibi geldi.
Peki er6 alırken; uygun fiyata çıplak mı almak lazım? Yoksa koruma topuzları,ön cam, çanta demiri gibi ekstraları olan fiyat farkı olan er6 mı almak lazım...(Tabii motor, yürüyen aksam kısımlarına baktıktan sonra)..
-
26 Haziran 2011, 03:06
celikay_41 adlı üyeden alıntı
hocam yılan gibi makinayı koymuşsun oraya aklım gitti
ben gemiciyim senede binecegim enfazla 3 ay 1 sene 250 liğe binsem yani 3 ay o beni kesmez muhtemelen 3 ay boyunca memleketin 4 bir tarafıan gideceğim için pasif kalır diye düşünüyorum 250 lik makinalar
hiç olmassa hondanın eğitimlerinden alıcam ama engeç seneye bu makinanım koltuguna oturmayı düşünüyorum
yada siz başka bir amkina tawsiye etseniz herbiryana gidebileceğim ninja 250 yada huysung 250 gt r olurmuacaba ?=
Seneye beklersen ben bunu satıcam ve araba alıcam...Motor 22 bin kmde daha...
-
26 Haziran 2011, 03:13
Blacklove16 adlı üyeden alıntı
Seneye beklersen ben bunu satıcam ve araba alıcam...Motor 22 bin kmde daha...
ben 2012 şubat gibi almayı düşünüyorum nasipse. ne zaman satmayı düşünüyorsunuz
"DoksanSekiz Beygir." Herkes hakettiği gibi yaşar.
-
26 Haziran 2011, 03:19
ozgurakman adlı üyeden alıntı
Nisan da borcum bitiyor...Mart ta satıcam,daha da olmadı şubatta olabilir...
-
26 Haziran 2011, 03:29
Blacklove16 adlı üyeden alıntı
Nisan da borcum bitiyor...Mart ta satıcam,daha da olmadı şubatta olabilir...
nasibimizde varsa olur... bende çok ciddi bir miktara bilgisayar topladım kendime onun taksiti bitsin diye bekliyorum bakalım...
-
26 Haziran 2011, 03:39
nasibimizde varsa olur... bende çok ciddi bir miktara bilgisayar topladım kendime onun taksiti bitsin diye bekliyorum bakalım...
Hayırlısı olsun...Hedefimde ev almak var...İşte böyle ufak ufak üstüne koyarak motordu arabaydı ,ala sata, ala sata Allah kısmet ederse hedefime ulaşmak istiyorum 4-5 sene sonra
-
26 Haziran 2011, 05:19
Raphae1 ve SilentScream ........... Çok teşekkür ederim cevaplarınız için.. İçime su serptiniz desem yeridir..Kendime güvenim geldi. Bir arkadaşım yamaha'nın mt03 diye bir modelini önerdi.. Er6n ye çok benziyor. Fiyatları da aynı gibi. Değerlendirmeye alınabilir mi bu motor. Forumlardan baktım ama Er6 kadar ilgilisi yok gibi geldi.
Peki er6 alırken; uygun fiyata çıplak mı almak lazım? Yoksa koruma topuzları,ön cam, çanta demiri gibi ekstraları olan fiyat farkı olan er6 mı almak lazım...(Tabii motor, yürüyen aksam kısımlarına baktıktan sonra)..
Yardımcı olabiliydiksek ne mutlu bize.er6N den de hoşlanan var (çıplak :D ) ama ben Er6 F ciyim(grenajlı) ben bana göre daha spor ve daha yakışıklı görunuyor. tabı bu benım fikrim. ama mt03 ile er6n arasında kaldıysan bence er6n al derım. daha güçlü ve daha kaslı. Mt serisi alıcak olsamda mt01 den aşa almam heralde :D
celikay_41 adlı üyeden alıntı
merhaba herkese ben er-6 almayı düşünüyorum 4-5 senedir 150 lik cin scooter e biniyorum vitesli motor tecrübem az 125 lik arkadaşların çin iylr takılıyorum bazen er-6n almayı düşünüyodum yeni kasa f yi görünce fikrimden caydım :D 2.el f alıcam muhtemelen sizce çok zorlanırmıyım hayal peres değilim irademe çok hakim bir insanım sizce başa çıkmam çok zor olurmu ?
benıde 2 sene beklersen belkı satabılırım
ARTİSTLİĞİN SONU FİGÜRANLIKTIR...
-
26 Haziran 2011, 12:28
ee bakalım muhtemelen seneye o aylarda alıcam kısmet olursa alırız işallah ben izmitteyim yakında sayılırız en fazla aldıktan sonra beni izmite kadar bırakırsın
-
26 Haziran 2011, 12:30
-
26 Haziran 2011, 12:40
-
26 Haziran 2011, 12:41
Raphael,bizim motorun taliplileri az çok belli mi oldu yaw.. Onu bunu bilmem de inşallah apaçinin birine gitmez motorum...
-
26 Haziran 2011, 12:45
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)
Bu Konudaki Etiketler