öncelikle son yağ değişimi kaç kmde olmuş bunuda bildirirsen daha sağlıklı cevaplar alabilirsin. kitapçıklarda 5000 de bir yazar ama mt deki motorla bütün olmus arkadaşlarım 3000-4000 arası değiştirmenın motor acısından daha faydalı olacagını söylüyorlar. bende açıkçası öyle yapmayı düşünüyorum.
kawalar için servis 15-50 yağ tavsiye ediyor. yağı değiştireceksen filtresinide değiştirmeyi ihmal etme. k&n ile orjinal kawasaki filtre arasında sadece 3 tl var bence bukadarcık fark için orjınalden vazgecme.
zincir ayarı hakkında bilgim yok. ama temizleme için ben castrol temizleyici ve yağlayıcı aldım. kimi iyi diyor kimi castrol sevmıyorum dıyor. yağlama için würth tavsıye eden cok ben bulamadığımdan castrol aldım. temizleme için ise ipone, gaz yagı (bulabilirsen) veya mazot tavsıye edılıyor.
yaklaşık 10 sayfa önce bunları ben sormustum daha detaylı ıstersen 134 üncü sayfadan okumaya basla :D
Rica ederim arkadaşım . Sende haklısın bazı arkadaşlar dediğin gibi üşengeçlik yapabilir ama herkez öyle değil emin ol. içlerinde mutlaka nete giremeyen ,yogun olan veya konu ile bilgisi olmayan arkadaşlarında olduğundan eminim.
Ben motorumu daha almadan bile bu konu altında başta Kenc ve Slientscream olmak üzere(umarım 2 isim belirttiğim için diğer arkadaşlarım alınmaz) birçok arkadaşım bazen hemen bazen birkaç gün sonra mutlaka cevap vererek bana o kadar çok yardımcı oldularki, cevaplarını eksik etmeyen tüm mt üyelerine ne kadar teşekkür etsem azdır. kenc ve silent dememın sebebı ise okadar cok soru sordumki artık sormaya çekiniyordum :D kesin benden bıkmışlardır diye