parçayı kuzenim boyayacak..Renk kodu lazım..Kitapçık bende yok malesef..Boya kod girilerek bilgisayardan çıkarılacak...Acil arkadaşlar varsa bi bakıverin elinizde
parçayı kuzenim boyayacak..Renk kodu lazım..Kitapçık bende yok malesef..Boya kod girilerek bilgisayardan çıkarılacak...Acil arkadaşlar varsa bi bakıverin elinizde
Motosiklet bir yaşam tarzıdır
Arkadaşlar yok mu bi cevap verecek yardımcı olacak
arkadaşlar er6F'in 2008 öncesi modelleri için ortalama ederi nedir? 9000'e alınacak makine iş yapar mı?
km kaçı geçmemeli? dikkat edeceğim özellikler nelerdir?
"DoksanSekiz Beygir." Herkes hakettiği gibi yaşar.
Ben aldım bebek gibi 9000 liraya 20300 deydi aldığımda..Alalı 2 hafta oluyor...Motor süper,en ufak bi arızası yok ve kappa çantalı...
motosikletimi kullanırken el bileklerimde ağrı sağ el parmaklarımda uyuşma oluşuyor,gidon yükseltme aparatı nerden temin edebilirim,başka alternatifler varsa paylaşımda ve yardımda bulunmanızı rica edicem
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
ilk üç parmak diyor ama benim serçe parmagım acayip derece de uyusuyor ozellıkle uzun yol kat ettıgımde
ARTİSTLİĞİN SONU FİGÜRANLIKTIR...
Elinizde kolunuzda ağrı oluşuyorsa motosikleti yanlış kullanıyorsunuz demektir. Ağrıması gereken organınız elleriniz değil, baldırlarınız olmalıdır. Zira motosiklete dizler ve bacaklarla tutunup kolları tamamen serbest bırakmalısınız.
Gerçi ER-6'larda depo ve şase oldukça dar tasarlanmış. O yüzden uzun süre dizlerle depoyu sıkmak zor olabiliyor ama alıştırın kendinizi. Kollarınızın her zaman boş olması manevra kabliyetiniz, hassas gaz ve fren dozajlamanız ve en önemlisi sürüş güvenliğiniz için çok gerekli (özellikle panik anlarında). Gidonu pamuk gibi tutun anlayacağınız. Motora tutunma işini belden aşağınız halletsin.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:25 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:14 ----------
2006 gri rengin adı: Galaxy Silver Type 2
Kawasaki renk kodu: 474
Düzgün otomotiv boyası yapan yerler için çok zor olmayan bir karışım olsa gerek. En azından Pearl (sedefli) yada Candy (yarı transparan) gibi zor tutturulan boya cinslerden değil. Bu gibi renkleri orijinal karışımlarla bile tutturmak çok zor. Sedefli boyada fabrika çıkışı parçalar bile birbirinden farklı olabiliyor.
merhabalar, yeni bir er6n kullanıcısıyım, 2008 model 14000kmde absli model satın aldım, sizlere danışmak istediğim yağ değişim periyodu kaç km de olmalı? ben içim rahat etsin diye yağını değiştirmek istiyorum, hangi markanın hangi modelini öneriyorsunuz birde üzerinde k&n filtre var bunu bir önceki değişimde takmışlar onuda değiştirmek gerekrmi? zinciri biraz bol geldi bana kendimiiz onu ayarlayabilirmiyiz? ve zincir bakımı için hangi ürünü önerirsiniz?
hafta içi bir alış veriş merkezinde koltuk minderi aldım kenarına lastik diktirip motosikletime uyguladık uzun yola çıkınca kaba etlerimde agrı oluyordu umarım ağrılardan kurtulurum
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
ellerdeki uyusma eldivenlerinizden de kaynaklanabilir arkadaslar? ben SİLİKONLU ELDİVEN aldım, ellerimde uyusma oldu. normal deri eldivenimde olmuyor
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
ikitarafıda kullanılabilinir kışlık ve yazlık gibi
Arkadaşlar sonunda boyayı buldum...Orjinal rengi Standox un sitesinde var..Hatta Kawasaki için olduğu yazıyor sitede...Yani Kawa ya özel açılmış bi sayfa Standox ta..Boya numarasını veriyorum işine yarayan olursa Standox un bayisine gidip çıkartabilirsiniz...762087 bu numara Standox taki boya kodu Er6-F in...Boyanın adı yani renginin adı Galaxy Silver...Bu arada Kench arkadaşım teşekkür ederim ilgilenmişsin..Herkes senin kadar duyarlı değil...Colorrite sitesindeki boya kodu bulunamıyor boyacılarda...474 olan[COLOR="Silver"]
Teşekkür ederim raphael arkadış..Ama bu motordan yada Er6 N in bu renginden olan elbette ki vardır ve elinde kitapçıkta olan vardır,üşenipte yazmayanlar var,bazıları işi düşünce konu açar yardım ister,bazılarıda işi düşenin işi hakkında bilgisi olupta cevap yazmazlar...Biraz kızdım kusura bakma kardeşim
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)