http://www.motorturk.com.tr/givi_canta_aparat.html
Arkadaşlar merhaba, bu adreste er6-n için yan çanta aparatı buldum. Çok güzel durduğunu düşünüyorum. Er6'da yan çanta hiç görmemiştim şimdiye kadar. Kullanan arkadaş var mı acaba?
ben soft aldım cantarı onun icinde aparat varmıs ama onu alamadım fuarda ellerinde yoktu, ER6iNbay in er6n inde top case var cokta yakısıyo fotoları koymustu sanırsam 1-2 sayfa geride...
Agbi sattıracan bana motoru, yok attıracan çöpe =)
Az yakıyo çok gidiyo diye kıskananlar çatlasın diyorum =)
he biri 600rr kovalamaktan bahsetmis, gecen 600f, 600rr ve ben (er6) 80-90km civarı bi yoldan dönüyorduk 1-2 defa haric enselerinden ayrılmadım ama 150km gider dedigim depo 100km civarı ışık yaktı =) =)
he bide motordan indigimde boynum bi aciip olmuş 30dk fln gökyüzüne bakarak dolaştım =) =) Ruzgara boyunla direnilmiyomus =)
HONDA 600f -2008- >> Kawasaki Er6 N -2007->> Derbi 125 Nude -2006-
Artik No Kawasaki Yes Honda =)
görmediysen hemen koyayım o zaman resimleri arkadaşım...er6f için yapmış ama herşey aynı olduğu için hepsi uyuyo...
şimdi olay şu eğer yan çanta almak istiyosan mecburi olarak üst çanta demiri almak zorundasın, yan demirler o demirlere bağlanıyor çünkü, toplam maliyet topcase demiri aparatı yan çanta demiri ve çantalar 1250 ytl ye geliyo, bunlar kappa fiyatları givi istersen bi 300 400 daha koyman gerekebilir üstüne...
neyse resimleri koyayım...
Not: arka sinyalleri bir aparat ile arkaya ve yukarı alman gerekiyo yoksa takılmıyor çanta
Granajsız olanı turuncu olanın egzoz ve granaj tasarımı mükemmel, ben bile kawas düşünmedim değil. kızıltoprakta canlı olarak gördüm sıfır km de süper hoş estetik duruyor.
Ebay de gezerken böyle birşey gördüm, biraz kaba olmuş ama
hem takozdan hemde motor koruma demirinden çok daha iyi
iş yapacağı kesin.
biraz kaba ama çok işlevsel olduğu kesin
birde bunu siyaha takarsan o kadar da kaba durmaz gibi sankime...
birde arkadaşlar motor yağı olarak ne kullanıyorsunuz acaba...
bu aralar yağ değiştirmem gerekiyor da
Korumaya demire falan ihtiyaç kalmadı.
Motorumun son hali.
Sigorta Pert etti.
abi çok geçmiş olsun ya...
sende birşey yoktur umarım...
aman ya...kötü olmuş çok çok geçmiş olsun gerçekten de...
Geçmiş olsun. Biraz emek birazda para ile düzelmeyecek birşey değil. Yeterki size birşey olmasın.
La liberta non ha prezzo !
Kazayı arkadaşım yaptı çok şükür onda birşey yok.
8500 ytl hasar çıkardı servis, kabaca şase, depo, arka jant, koltuk, motor kapağı ve komple ön taraf far gidon ayna vs..
Kazaya karışan aracın sigortası perte çıkarttı motoru 9500 ytl değer biçti, yaz geldi motor fiyatları fırladı 9500 ne alıcam ben şimdi? zaten daha parayıda almadık .
cok geçmiş olsun..
kimsede bişey olmaması sevindirici..
asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?
kaskomu sigortamı anlamadım geçmiş olsun çok kotu olmus... karşı taraf derken araç sigortası mı ?
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
Selamlar arkadaşlar, bizim kawaların pegler nasıl çıkıyor acaba bilen duyan varmıdır ?
benim sol ön kırıktıda onu değiştirmem gerekiyor, acaba nasıl yapılıyor diye soruyorum
şimdiden saolun...
saolun gerçektende çok yardımcı oldunuz....
hehehehe...
biraz beceri biraz kaba kuvvet ve tamamdır...
söküldü pegler ve yerine yenileri geldi...
bu pegleri de yurtdışından sipariş ettim 6 gün içinde geldi iyi de oldu....
orjinaline verecek param yoktu çünkü...ama orjinali daha şık...
buda güzel oldu ben sevdim
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)