MErhaba aslında bende er6 f imi daha yeni aldım sayılır daha 10 gün oldu ama bildiklerimi aktararak belki biraz yardımcı olabilirim. -
- 10bin tl den 2006 model Er6n bulabilirsin.biraz daha eklrim dersen daha üst modelinide alabilirisn
- bir depo ile 300km gidiyormuş(benimki daha rodajı bitmediğinden suan 180-200km anca gidiyor.
)
-vergisi 86+86 = 172 tl
-Servis sıkıntısı artık yok . Parça ise olmasa bile sipariş ile bir kaç gün içerisinde yurt dışında getirtilebiliyormuş. (bunu hem motoru satın aldığım bayii hemde er6 cı arkadaşalr söyledi )
ayrıca aradığım hız değil derken bu makineler ortalama max 210-220 km/s hıza ulaşabiliyor. Bence bu oldukça tatmin edici bir hız.İnşallah bir nebzede olsa yardımcı olabilmişimdir ve umarım en kısa zamanda aradığın motoru bulabilirsin.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 07:03 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 06:39 ----------
şuan 2 . depo yu bitirmek üzereyim sonuna kadarda gitmeyi düşünüyorum umarım benzinliğe yakın yerde stop eder
sormak ve eklemek isteğim bir kaç sey daha...
-Castrol Chain Cleaner ve Castrol Chain lube zincir yağı aldım. (iyi bir seçim mi?)
- 50 tl ye bahçelievlerde(biraz uzak ama) arka sehpa buldum. fiyatın uygun oldğunu düşünüyorum ama pimler (Bobinler)çok pahalı . ufacık vidamsı şeyler 15€. daha ucuzunu bulabilir miyim?
-bunların hepsini aldım diyelim yardım almadan tek başıma arka sehpaya düşürmeden kaldırabilir miyim? aynı şekilde indirebilir miyim?
-feyizoğlun'daki bey bana temizleme spreyini sıktıktan sonra sadece bekle dedi . kir aktıktan sonra su veya bez ile uzerınden geçmeli miyim?(suan 380kmde sadece yağlamamı yapayım yoksa temizleyip yağlama mı? )
-yağlama bittikten sonra ne kadar süre motoru kulllanmamam gerekli?
-dün antifriz dikkatimi cekti yarıda gördüm. Bu normal mi? değil ise nasıl su ekleyeceğim çünkü üzerinde grenaj dan bir parca mevcut.
- 4000 deviri geçmediğim halde vites küçültürken arka taraf bazen kıç atıyor aynı şekilde arka frene azıcık fazla bastığımda.(abanmadan)
-son olarak şuan fazla basmıyorum ama özellikle dün z moto kartal servisini ararken baya rüzgar vardı bu ve yuksek hızda yatmalımıyım yoksa normal duruş şeklimle devam mı etmeliyim?
biraz masraflı oldum ama şimdiden teşekkür ederim .