Herkese merhaba er6 için en uygun yağ hangisi bilen varmı ? 2006 model 23 bınde
Herkese merhaba er6 için en uygun yağ hangisi bilen varmı ? 2006 model 23 bınde
bizim er6-f ve er6-n lerde yazın bp visco 5000 kışın bp visco 7000 turbo diesel kullanıyoruz, mutlu mesuduz evlencez
egzos tan attığı duman tam olarak ne renk?
Slm.
YEni er6n kullanıcısıym. Yaz için bakım yaptırmak istiyorum ama servisler hakkında hiç bilgim yok. diğer kullanıcılar bilgilerini paylaşırlarsa çok sevnirim.
arkadasım bakımını sende yapabılırsın.bujılerıne bak yağını ontrol et en onemlısı aküyü ölç balatalarına bak zıncırı yıka balata temızleyıcısıyle sonra yağla.bujıye ulaşmak ıcın deponun baglantısı var ıkı vıda sok depoyu one ıt kaldır deponun bı bağlantısı daha var onuda cıkarınca depo cıkıyo hava fılıtresı kutusu var vıdaları sok hava fılıtresıne ulasıyon ıkı alyan lada kutuyu sokuyon kutu cıkıyo karsıda atesleme bujılerının altında bujıler.
o zaman yağ yakmıyor senin motor, çiğ benzin atıyor, yani yakamıyor diyelim. bujilerini ve hava filtreni kontrol et gerekiyorsa güzelce bir temizle. Enjektörlerinin ağzında bir problem varsa yakıtı püskürtürken damlatma yapar o zaman da yakıt tam yanmaz, bu da bir sebep olabilir.
Ama sen önce buji ve hava filtresiyle başla işe dostum
cidden çok kolaymiş ya : ))) zincir deişimini de anlat bi de istersen. bi de debriyaj teli deişcek...
Selamlar herkese,
eski motorumdan kalma er6n için cam ve bağlantı aparatını satıyorum arkadaşlar, çok az kullanılmıştır ve çok temizdir, füme renkli kenarlarında aparatları da mevcuttur.
sıfır fiyatı 125 tl cam 50 tl bağlantı demiri ben ikisini 110 tl ye veriyorum. almak isteyen olursa mesaj atabilirim. resmini bulunca eklerim.
herkese bol motorlu günler.
habe habe
Ciddi bir şekilde sorduğunu varsayarak yardımcı olayım sanada dostum,
Zincir değişimi zahmetli bir iştir, gerekli alet edevatın yoksa başına bela olur hiç girişme direk bi ustaya yaptır derim, gerginliği doğru ayarlayamazsan hele hiç hoş olmaz çünkü.
ER6 larda debriyaj teli kabak gibi ortada olduğu için (gerçi çoğu motorda böyle ya) onu kolaylıkla değiştirebilirsin. Tabi gene birtakım alet edevata ihtiyacın olacak.
buyur buda ucuza debriyaj teli:
http://cgi.ebay.co.uk/Kawasaki-ER-6N...-/170584882914
arkadasım ben motoru alalı 3ay oldu balatasını hava fılıtresını yagını bujılerını ben değiştim az cesaretli olun hıc vıda sıkıp sokmedınızmı?gercı sızlerde olmassanız servısler nasıl kazanacak.???
Abiler merhaba. Bu iki modelle ilgim büyük ve kısmet olursa ilerleyen dönemlerde alma niyetindeyim. F modeli daha çok beğeniyorum ancak size danışmak istediğim bir konu var. Grenajdan dolayı motora müdahalede zorluk durumu nedir? Yani şöyle sorayım bakım veya arıza durumunda müdahale için N de rahatça yapıpta grenaj yüzünden F de yapamayacağım işlemler varmıdır? Bunu neden soruyorum diye sorabilirsiniz. Scoterda grenaj içine yanlışlıkla düşürdüğüm civataya ulaşmak için saatlerce uğraştığımı biliyorum. Artık motorun heryerine birşeyleri sökmeden ulaşabilmek istiyorum kısacası. saygılar.
Okadar dengeli ki durunca ayaklarıma ihtiyaç duymuyorum..
arkadasım camın markası ne resımlerı varmı ben almak ıcın ebay bakıyodum resımlerını atarsan anlasırsak alırım.
Selamlar herkese,
2007 er6n talibiyim (2006 değil. Önemli). 8500-9000 tl gibi bir bütçem var. Sorunsuz, masrafsız, mümkünse yürüyen aksamı yeni değişmiş, KESINLIKLE 20.000 km üstünde olmayan, mümkünse siyah bir makina arıyorum.
Özellikle bahsedilen yağ eksiltme-yakma problemi olmayan bir alet istiyorum. Samimi ve ciddi bir alıcıyım; satacak arkadaşların da aynı ciddiyet de olmalarını bekliyorum.
Ankara'da ikamet ediyorum ama orta mesafeden motoru görüp alabilirim.
Buraya çok sık uğramıyorum,
Telefon numaram: 0541 528 54 58
it's a long way to the top...
cam ihtiyacım var benimde arkadaşlar kaç para kaç para dermişim er6 n için ihtiyac arkadaşalr cam almak için fırsat kolluyorum bilginize
05428381357 mustafa minyas kahraman maraş merkez şimdiye kadar motor geçmişi +++ mobilet +mz 150cc++150cccelik coper +250cc regal rabtor+vf750c honda magna++er6 n++125cckymco++er5++şimidlik suziki bandit650s ve 150cckmt çelik sport
sorması ayıptır nasıl bir fırsat kolluyorsunuz öğrenebilirmiyim. yanlış anlamayın sakın. en ucuz bulabileceğiniz cam kappa ve ya givi onlarda 180 200 den aşağı değil. kendi orjinal camı da 130 küsür avro fiyatlarında. geçen sene ikinci el bi arkadaşa almıştık orjinal camını 150 tl ye.
habe habe
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)