Kızıltoprak z-moto a mavi hariç diğer renklerini gördüm, maviyide fuarda görürüz heralde.
Kızıltoprak z-moto a mavi hariç diğer renklerini gördüm, maviyide fuarda görürüz heralde.
ok tamam, hatırlamıyordum eskisini
ama motorda görünür olmak lazım, mavi daha hoş
Onur Yollarda
www.seytanicadi.org | www.instagram.com/seytani.icadi | www.youtube.com/channel/OnurYollarda
selamlar, fuardan bizde bişiler bakıp alalım dedik ve gidip bir adet ön cam aldık...
daha önceden de amerikadan yan ayna uzatma aparatı sipraşi vermiştim, onlarda fuardayken gelmişler ikisini birden takmış oldum bir anda...
burda ayna aparati hem yükseltme hemde yana çekme inanılmaz rahatladım diyebilirim herkese de tavsiye ederim...
sipariş verdikten sonra 25 dolara çıktı fiyatı ama hala uygun bir fiyat 2 adet için...
ben 17 dolara aldım artı kargo 9 dolar, gidip iki takım aldık o yüzden daha da ucuza gelmiş oldu...toplam cam ile birlikte 108 ytl, bu fiyata türkiyede bulabilen varsa helal olsun...
ben bulamadım...
bu da resmi, biraz karanlık oldu kusura bakmayın...
er 6fi ben çok beğendim, yahu hala 600f e başlangıç motorumu deniyor.. pes doğrusu.. o yüzden piyasada temiz 600f az var demekki, şu koruma takozuna oldum olası ısınamadım, yüksek hızda bir düşüş anında motor takla üstüne takla atıyor diye duymuştum bu takoz yüzünden.
Bundan böyle aşkım mevlamdır, Kanmam yalana
Dizginsiz aklım belalımdır almam yanıma
Gerçekten çok iyi bir fiyata almışsın, ayrıca cam çok da güzel yakışmış. Aldığın yerin ismi telefonu falan var mı?ön cam powerbronze marka ve 80 ytl arkadaş güzel bir indirim yaptı, bağlantı aparatları dahil....
Bende fuarda gezdim ama boşa gezmişim.
şu an hatırlamiyorum adanadayım şu an için...ankaraya dönünce yazarım ya da bulursam bu mesaja eklerim
birde koruma topuzu olan arkadaş motoru korumaktan ziyada genelde daha fazla zarar vermesi ile bilinirler...
koruma topuzu pistlerde kullanan arkadaşlar için düşünülmüştür...
topuz aracın daha rahat kaymasını sağlamakta...alabiliyosaniz koruma demiri alın...
http://www.youtube.com/watch?v=1C57e...eature=related
tanıtım videosu
http://www.sahibinden.com/sahibinden...XQQdisplayitem
kaçırılmayacak fırsat gibi tabi motora bakmak lazım kazası yatması var mı diye ama en iyi fiyat diyebilirim
arkadaşlar bu motorların 2008 modellerinde herhangi bi değişiklik var mı?
ilanda temiz sorunsuz bakımlı demiş, kazasız dememiş
8000 e bedava
kilerci motordan aldım arkadaşım...telefonunu hala bulamadım
ama arkadaş daha yeni almış bayiliğini...o yüzden dükkan falan açılmamış demişti.
fuar içinde çok güzel bir indirim yaptı saolsun...
de daha binemedim motora deneyemedim nasıl oldu nasıl bir fark var daha öğrenemedim...
o ilandaki motor için bizim arkadaş bir çok mesaj atmasına rağmen hala bir cevap yok galiba...
evet sadece renkler değişti
Arkadaşlar; bu makinelerin yakıt tüketimleri ne durumda ?
[COLOR="Red"][B]Şeytan[/B][/COLOR]cım, [B]Motosiklet[/B]'i icat ettiğin için sana minnettarım... :P
sınıfının en ekonomik motoru! neredeyse küçük hacimli scooterlar kadar yakıyor. kullanan bir arkadaşım aşırı memnun. zaten adı Budget Bike (bütçe motosikleti) olarak geçmiş pek çok yabancı kaynakta.
35 40 ytl ye dolduruyorum ışık yandığı anda...
şehir içi 250 300 km arası gidiyorum tekrar ışık yandığında...
ışıktan sonra da bi 50 km gidiyo diye biliyorum...
Kullandığınız devir aralıkları nasıl?ben o kadar ekonomik olamıyorumda.
Drift Religion
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)