10 puanlık uzman sorusu er6'larda immobilizer var mı?
arkadaşlar ne oldu bu Er6n'in ikinci el fiyatlarına? sahibinden.com'dan sürekli takip ederdim. temizleri 8500'e bile bulunabiliyordu. şimdi en ucuzları 10.000 ytl istiyor onlar da 10bin kilometre veya daha üstü yol yapmış.. Er6F'ler bile bikaç bin km'de olanları N'den daha ucuz ya da aynı fiyat. nedir bu?
HONDA 600f -2008- >> Kawasaki Er6 N -2007->> Derbi 125 Nude -2006-
Artik No Kawasaki Yes Honda =)
Fiyatlar daha düşer arkadaşlar yaz diye artardı ama artık durum öyle değil insanlara para lazım,11 bin lira istediği motoru arkadaşıma 8750 liraya aldık siz bakmayın satılık ilanlarında yazılanlara telefon açın ciddi alıcı oldunuzmu fiyatlar nerelere geliyor bi bakın.Bu neden öyle oluyor artık ülkemizde herşey lüx olur hale geldi benzin zammı bakım masrafları vs vs insanlar artık herşeyden kısıyolar.Bende bu duruma üzülüyorum gerçek fiyatı neyse o fiyata satılmalı ama malasef insanlara para lazım oldumu malı mülkü gözü görmüyor 3 e 5 e bakılmıyor çok yazık bende motosiklet kullanıyorum ve bu durum benim için de geçerli.Malesef ülkemiz şartları bu.
motosiklet gündelik ihtiyaç olarak kullanılmıyorsa ( kurye, sürekli ulaşım aracı vs ), gezmek tozmak eğlenmek yani lüks için alınan bir aracın benzin hesabı yapılmasını hep yadırgamısımdır.
sıfırı 15.000 ytl olan, kullananların memnun olduğu er6 gibi bir motor 9000 e satılıyosa ya sahibinin ciddi ihtiyacı vardır, ya parası boldur ya da salaktır matematik bilmiyodur ( istanbula taşınıp motoru nereme koyacam nerede binecem gider ps3 oynarım diyenler de olabilir ) silent hayırlı olsun
ayrıca euro artmaya devam ederse fiyatlar düşecek ehehe diyen arkadaşlar bir dahaki kışı bekler gibi sanki
Evet doğru cevap, bende z motor dan öğrendim olmadığını
aldığım motorun ikinci anahtarı yoktu, z-moto ya sordum nasıl olucak diye, boş anahtar vericez onu bir anahtarcıda çektiriceksin dedi ee dedim şifre ne şifresi onlarda yok.
Ben bu duruma çok da üzülmedim açıkcası.
Boş anahtar 20euro civarındaymış fiyatı.
Ama bizim anahtarcı kamil abi 5 ytl ye çekecek bana normal bir anahtardan.
@geçici
ama ben motoru aldığımda anahtarlarını sakın kaybetme bunlar kodlu anahtarlar.eğer kaybedersen beynin değişmesi gerekir tarzında birşeyler söylemişlerdi.ama 2. anahtar için durum nedir bilmiyorum.
Drift Religion
Bana satan çocukta anahtar yanıda çıkan tenekeyi verdi bu numaradan yaptırabilirsin anahtarı dedi, ama z-moto (gerçi o da tam emin değildi telefonda iki üç kişiye daha sordu) bu motorların anahtarlarının düz olduğunu söyledi.
Bizim anahtarcı abinin de şifreleme makinası anahtarı tanımamıştı bu yeni sistem olabilir dedi bunları tanımıyor dedi halbuki bomboş anahtar makine neyi görüpte tanısın
Şu an türkiyede sadece siyah mavi ve yeşil mi satılıyor, diğer renkler satılmıyor mu hiç bir bilgisi olan var mı acaba. sitesinde sadece bu 3 renk varda...
birde siyah tamamen siyah şasi de siyah artık hoş olmuş bence...
er6f de yeşil daha bi güzel durmuş sanki granajlarla birlikte ....
bunlarda resimleri...
mavi baya güzel duruyo...klasik kawasaki yeşilide can alıcı olmuş...
maviyi sevdim ben de
Onur Yollarda
Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ
Ben bu seferki siyaha hasta oldum...
HONDA 600f -2008- >> Kawasaki Er6 N -2007->> Derbi 125 Nude -2006-
Artik No Kawasaki Yes Honda =)
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)