hmm... peki fiyatlar fln nasıl diğer markalara göre biraz daha pahalı sanırım kawasaki.. yani servis ve parça anlamında sordum
hmm... peki fiyatlar fln nasıl diğer markalara göre biraz daha pahalı sanırım kawasaki.. yani servis ve parça anlamında sordum
ben bu konuyu bayi sahibi bir tanıdığımla tartışmıştım. eskiden servis ağının kötü olduğunu fakat artık bir sorun olmadığını söylemişti bana. Eğer tr dahilinde olmayan bir parça gerekiyorsa (ki bu honda'da da oluyor) sipariş veriliyor. Parçanın çabuk gelmesini istiyorsanız üç beş fazla veriyorsunuz ve acele kargo ile gönderiliyor bu şekilde sorun çözülüyormuş.
tabi kullanıcılar birebir deneyim sahibi oldukları için daha iyi bilir.
er-6'ların kronik denebilecek bir sorunu var mı? herkesin ortak şikayet ettikleri bir yanı falan?
kronik olarak benim gördüğüm grenaj ve göstergeden gelen zırıltı.servis bir çözüm bulamadı.
Drift Religion
beni de F'ten caydıran en büyük etken bu zırıltı =( ne boyutta bi zırıltıdan bahsediliyor bilmiyorum gerçi. dikkatli dinleyince duyulacak bişey mi? yoksa eski ahşap evlerde sokaktan kamyon geçerken duyulan ses gibi zangır zangır kulağı rahatsız eden bir ses mi?
yok yok servisten söylendiğine göre 2007 modellerde o bahsettiğiniz bant kiti takılı geliyomuş.usta yine baktı ama bi çare bulamadı.gerçi öyle büyütülecek bir sorun değil.sadece 4.000-5.000 devir arasında yapıyor o zırıltıyı.yani fazla büyütülecek bişey değil.sonuçta 2 silindir makina alıyosun.o kadar titreşimde olucak
Drift Religion
selamlar herkese bende aranıza bir adet siyah er6n ile katıldım
çok memnunum çok güzel bir motosiklet, büyük bir zevkle biniyorum
yedek parça konusunda bende bi kaç birşey söylemek istiyorum, eğer ellerinde parça yoksa ben diyim 4 hafta sen de 6 hafta
hiç belli olmuyor ne kadar bekliyeceğin, biraz fazla verip de hızlı sipariş olsun istiyosun hiç ilgilenmiyorlar bile, bi arkadaşımın başına geldi ondan biliyorum, soracak olan olursa, birde parasını almadan kesinlikle siparişi hiç bir şekilde göndermiyor kendi servisine bile...
ha bide servisle işim olmaz ben kendim alayım diyosun daha da pahalı satıyorlar bu seferde çok ilginç bir yaklaşım o ayrı bir konu...
ama ben motorumu çok seviyorum aldığıma pişman değilim hehehe...
hayırlı olsun erginbay.iyi günlerde kullan....
Drift Religion
teşekkürler marv
şimdi çanta işleriyle uğraşıyorum, çantalarını da hallettikten sonra resim koyacağım...
Herkes birgün 4 silindire geçecek Şaka bir yana geçen gün er6fni değiştirmeyi düşünen bir arkadaşa rast geldim.15 milyara almış 14 e satıyor 2007 model 2bin km de. Piyasının üstünde bir fiyat istiyor gibi geldi bana
lezzet gider,mesuliyet kalır...
Evet piyasasının oldukça üzerinde gerçekten de. İnternette genelde 9,500 - 12,000 YTL arasında oynuyor 2. el fiyatları. O arkadaş herhalde tutturabildiğime veririm diye düşünüyor ama zor bence biraz..
Hiçbirimiz aldığımız maldan zarar etmek istemeyiz sonuçta ama, motosiklette "0" alınan bir malın, 2. ele düştüğü zaman, ne kadar yeni olursa olsun küçümsenemeyecek bir değer kaybı olduğu da ticari bir gerçek.
Sanırım bu gerçekleri kabullenip, daha gerçekçi bir yol izlemek en doğrusu olacaktır.
2008 de üç yeni renk daha çıkmış turuncu ve yeşili gördüm ama mavi olanını görmedim daha heralde onu getirmeyecekler.
yeşil ve mavi renk türkiyede satılmıyor benim bildiğim...
gri siyah turuncu var sadece...diye biliyom...
Kawasakinin bi forumunda okumustum her yıla uygun degisik bi renk cıkartıyolarmıs ulkelere gore dagıtıyolarmıs, Şase ve jant renkleri devamlı degisiyo ztn Mesela 2008 siyah renginin tamamının Simsiyah olanı cıkmıs,
ben zevdim
Turuncu icinse 2007 ozel cıkıcak demişler sonra 2008 in moda rengi oldugu icin uretimin devam etmesine karar vermişler...
Benim en sevmedigim rengi sarısı pek bi itici geliyo =(
HONDA 600f -2008- >> Kawasaki Er6 N -2007->> Derbi 125 Nude -2006-
Artik No Kawasaki Yes Honda =)
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)