mondial150 RF Teknik Özellikler
Motor : Tek Silindir, 4 Zamanlı
Silindir Hacmi : 151cm³
Silindir Çapı ve Strok : 57,4 x 57,8
Silindir Çapı ve Strok : 9.2:1
Maksimum Tork : 8,5 NM / 7000
Soğutma : Fan Soğutma
Çalıştırma : Elden Ve Ayaktan Marşlı
Ön fren : Disk
Arka fren : Kampana
Ateşleme : Elektronik CDI
Ön Süspansiyon : Hidrolik Ön Maşa
Arka Süspansiyon : Hidrolik Amortisör
Yakıt Tankı Kapasitesi : 5 Lt.
Ön Lastik : 130 / 60 – 13
Arka Lastik : 130 / 60 – 13
Ağırlık : 100 kg
Boyutlar U-G-Y mm : 1845 x 660 x 1105
Şanzıman : Otomatik
FİYAT: 1.808.00 TL.
Kullanıcı Yorumu: çok gorsel olarak hoş motor. 1.808.00 Tl motor için çok hoş goruntulu ve performansı ınanılmaz derecede iyi 130-140KM hız yapıyor youtubede videoları var vede 2 yıl garantılı nolursa olsun garantısınden bedavaya degısıyor. yaygın mondial servıs ağı ucuz yedek parcasıyla memnunum kısaca 2 bin km yaptım şuana kadar hiç sorun yaşamadım. sadece 100den sonra yolda çukur varsa baya uzerınden sarsabılıyor ama duz yolda cok rahat hızlanıyor runner kadar olmasada kafa tutabılıyor ruhsatında 151cc olarak gozukuyor kısaca bunlar paylasıcaklarım sorularınıza cevap verırım (: kısaca onerırım bu motoru.
ve motoru aldıgınızda mondial bayii size kilit + arka çanta + koltuk üstü brandası + kask hediye veriyor!
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:10 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:59 ----------
mondial150 RF Teknik Özellikler
Motor : Tek Silindir, 4 Zamanlı
Silindir Hacmi : 151cm³
Silindir Çapı ve Strok : 57,4 x 57,8
Silindir Çapı ve Strok : 9.2:1
Maksimum Tork : 8,5 NM / 7000
Soğutma : Fan Soğutma
Çalıştırma : Elden Ve Ayaktan Marşlı
Ön fren : Disk
Arka fren : Kampana
Ateşleme : Elektronik CDI
Ön Süspansiyon : Hidrolik Ön Maşa
Arka Süspansiyon : Hidrolik Amortisör
Yakıt Tankı Kapasitesi : 5 Lt.
Ön Lastik : 130 / 60 – 13
Arka Lastik : 130 / 60 – 13
Ağırlık : 100 kg
Boyutlar U-G-Y mm : 1845 x 660 x 1105
Şanzıman : Otomatik
FİYAT: 1.808.00 TL.
Kullanıcı Yorumu: çok gorsel olarak hoş motor. 1.808.00 Tl motor için çok hoş goruntulu ve performansı ınanılmaz derecede iyi 130-140KM hız yapıyor youtubede videoları var vede 2 yıl garantılı nolursa olsun garantısınden bedavaya degısıyor. yaygın mondial servıs ağı ucuz yedek parcasıyla memnunum kısaca 2 bin km yaptım şuana kadar hiç sorun yaşamadım. sadece 100den sonra yolda çukur varsa baya uzerınden sarsabılıyor ama duz yolda cok rahat hızlanıyor runner kadar olmasada kafa tutabılıyor ruhsatında 151cc olarak gozukuyor , modıfıyeye cok acık bır motor xenon ve halka led koluyabılır arka tek amortisor oldugundan cok atak duruyor ve cokme gıbı bır sorunu yok ön ABS FREN Sistemi Arka Kampana kısaca bunlar paylasıcaklarım sorularınıza cevap verırım (: kısaca onerırım bu motoru.
ve motoru aldıgınızda mondial bayii size kilit + arka çanta + koltuk üstü brandası + kask hediye veriyor!