çok güzel durmuşlar gerçekten de Sarı çok dikkat çekici Rengi süper Orjinal değil bildiğim kadarıyla. Boyayan usta güzel işçilik yapmış...
çok güzel durmuşlar gerçekten de Sarı çok dikkat çekici Rengi süper Orjinal değil bildiğim kadarıyla. Boyayan usta güzel işçilik yapmış...
Dün itibariyle Şükrü kardeşimle egzantrik zincirini ve gergisini değiştirdik motorum tıs tıs oldu birtek ses gelmiyor çalışması bile değişti
Yaza hazırız artık )
Merhaba arkadaslar;
Bende gsr 600 ailesine kaltmis bulunmaktayim. Oncelikle size bi sorum olacak gsr 600 un gidonu nasil kaldirilir bilen varmi benden onceki sahibi indirmis..
Simdiden tesekkurler kazasiz surusler
Ewt amasorlerin ordan asagiya indirilmis vidalari gevsettim ama biseye yaramadi.
@ahmet Yaptığınız işçiliği fotoğraflayıp bizlerle paylaşırsanız GSR Ailesi olarak seviniriz
Elinize sağlık... Keyifli Sürüşler.
Aileye Hoş geldin Kazasız Belasız sürüşler dilerim...
Gidon problemine gelince, Üst mesnetten ölçü aldığında amorsitörün 2 mm 'ye yakın çıkık olması standart sayılabilecek ölçüde ama bu daha çok 1 cm 1,5 cm yukarı alındıysa senin açından sıkıntı yaratabilir.
Bunun çareside üst mesnet amorsitörü sıkan Alyan vidaları ve alt mesnetin vidalarını gevşeterek 1 kişi yardımı ile bunu amorsitörleri aynı hizada aşağıya alabilirsin. Yok yapamam derken Güvendiğin bir servise götür 5 dakikalık iştir hallederler...
Saygılar...
....
Şükrü arkadaşım zaten benim ustam gün boyu tamirhansesinde benim gsr ile uğraştı sağolsun yani fotoğraflayacak pek bişey yok ayrıca çok meşakatli bir iş işin erbabı olmayan yapamaz komple motor iniyor egzantriğin değişmesi için
Ayrıca teşekkür ederim sizede keyifli sürüşler.
Ben Sizin yaptığınızı zannettim Sağlık olsun...
GSR 600 Arka Tutacak Demiri olmayan Bulamayan ve benim gibi bi çare arayan arkadaşlar dostlar Beğenirseniz Hoşunuza Giderse ben yaptım sizde yapabilirsiniz...
Gerekli Malzemeler;
1 parça 20Cm e 20Cm Sert Köpük Strafor
1 adet Falçata
Kaplama için Folyo Renk size kalmış...
Yapılışı;
Önce Elinizde Çanta demiri (bende var dı) Kalıp olarak kullanabilirsiniz yok ise Seleyi yerine takarak kabataslak straforla bi kalıp çıkartın
daha sonra onu kalıp olarak yerine oturtarak neresi yamuk neresı doğru keçeli kalem ile işaretleyerek Falçata ile doğru şekli vererek bi kaç deneme de doğrusunu yapabilirsiniz...
Oncelikle ilginiz icin cok tesekkur ederim. Gidonu tam istedigim gibi ayarladim. Bi sorum daha olacak motorun arka yolcu tutacagini benden onceki sahibi kesmis internet sitelerinde arastirdim ama bulamadim bildiginiz internet sitesi yada yapan birileri varmi acaba
Iyi aksamlar. ..
Benzeri Problem bende de mevcut Aramadığım yer sormadığım hemen hemen hiç bi çıkmacı servis kalmadı bende bulamıyorum Yurt dışında var italya'da e@mail attım dönüş yapmadılar. Sanırım bulamıyacağız. Bende bu yuzden kapak yapmaya calıştım. Ama tutacak şart motosikleti sağa sola çekmek istediğim de sıkıntı oluyor. Eğer bulursam veya bulursanız paslaşalım Ve merak ettim nasıl kesmiş foto atarsanız sevinirim...
Saygılar...
....
Arkadaşlar İhtiyaç Fazlası olduğu kullanmadığım için Kappa 49LT Çanta ve Çanta demirini satmak istiyorum. Sahibinden'e ilan henüz koymadım. Buradan bir arkadaşımın ihtiyacı görülsün düşüncesiyle. Resimleri Atıyorum Özel Pm(Mesaj) irtibata geçebilirsiniz... Saygılar.
Tekeriniz Düz bassın...
hocam ön camı satmayı düşünüyor musunuz ?
08 Mondial 100 UKH(44.000) > 11 CBR 125R(3500) >11 CBR 125R( 24.000) >11Ninja 250R (15.000)>Spacy 110 (11.000)>XT660R(10.000)>CBR600RR(8.000)>CBR250R(5. 000)>Suzuki GSR 600(5.000) >Yamaha RS (500)>Tudey50 (2.000) >Honda PCX 125(150 KM)
Siz GSR'cılar anca gezin Sohbete gelmeyin foruma
GSR'ımın balatalarını değiştirdim Ön Fren de Fark edilir şekilde frenajda iyileşme oldu Arka Tutamacı da çözdük. Eksiksiz bir motosiklet oldu
Biraz daha paraya kıyıp kafamızı da sağlama aldık
Hocam arka tutamaci nerden buldunuz?
İstanbul'da karizmamotor'da daha önce arayıp sormuştum, yok demişlerdi. Daha sonra bana dönerek tutamacın olduğunu sölediler. İstersen sende bi arayabilirsin.
Merhaba arkadaşlar bende artık aranızdayım.Yaklaşık 1 aydır 2008 Abs li Gsr 600 sahibiyim.Geçen senede 2012 Kawasaki z750r abs siz sahibi idim.Bazı maddi sıkıntılardan ötürü ayrılmak zorunda kaldık.İlk başlarda gsr a biraz soğuktum daha yavaş olacağını falan sanıyodum ama yanılmışım.Gayet performanslı kullanışlı bi motormuş.Bazı kafama takılan soru işaretleri olsada keyifle kullanıyorum.Herkeze keyifli forumlar.
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)