EH İŞTE İDARE EDER.....................
EH İŞTE İDARE EDER.....................
[COLOR="Red"]UMUT DENEN ŞEY UMUTSUZLUK KORKUSU İNANÇ DENEN ŞEY YOKLUĞUN DUYGUSU[/COLOR]
fıssssssssss
tabiki fazer
[URL="http://media.yamaha-motor-europe.com/swf/2006_YZF_R6_vr01.swf"][COLOR="Red"][FONT="Palatino Linotype"][CENTER][B][SIZE="2"]<<<<<<<<<< 2006 YZF-R6 >>>>>>>>>>[/SIZE][/B][/CENTER][/FONT][/URL][/COLOR]
Bence önce motoru görün ondan sonra yorum yapın.. Bence Fazer, GSR 600 ile boy ölçüşemez bile.. Yani en azından ben Fazer kadar rahatsız bir motor görmedim.. arkada oturan için tam bir eziyet.. ayaklarınız açıyor, hatta ben bindiğimde hemen inmek istedim.. GSR olsun çamurdan olsun olacaksada Siyah-Gri olsun
Arkadaşımın biri de CBR 600 RR ile kıyaslıyor.. Farklı tiplerde motor zaten.. Ona bakarsan GSX-R 600 dururken Honda'ya para mı verilir..
[CENTER]-= Alayına isyan Ölümüne Racing =-[/CENTER]
[CENTER]"With [B][COLOR="Blue"]SUZUKI[/COLOR][/B], Ride the winds of change"[/CENTER]
cbr 600 racing gsr 600 naked
bunların nesini kıyaslıyorlarsa
eh irade eder
geçen motokeyf de tanıtmışlardı aşık oldum benya
[B][I]hiçbirimiz bu hayattan sağ kurtulamayacağız ki..:mrgreen:[/I][/B](FaRuK)
biraz ufak motor
[COLOR="Red"][B]Been here, done that before and survived[/B][/COLOR]
NBCMotors' da (minibüs yolu-sahrayıcedid) motor var. İsteyen orda motoru görebilir. Ben gördüm gerçekten güzel ama grenaj olsa daha güzel olurdu sanki.
bıraz daha dolgun bı motor olsa cok daha ıyı olurmus bence dıger yerlerı bencede guzel gosterge panelı super olmus bıde dreksıyon bıraz daha ıyı olsa
Aslında Söylediklerimden Çok, Sakladıklarımda Gizliyim.Siz En İyisi Beni Anlamak İçin Konuştuklarımdan Çok Sustuklarımı Dinleyin...([url]www.motorcular39.azbuz.com[/url])([url]www.delikentli39.skyblog.com[/url])
tahrik edici, kışkırtıcı...
Racingcilerin genel yorumu: "KÖTÜ".Giydirmesiz oluşundan ve bazı nedenlerden dolayı bunları demeleri normal.Neyse ziyanı yok. Naked ayrı race ayrı
Naked sevenlerin yorumları daha objektif ki bu güzel bir durum.
Benim param olduğunda alacağım tek makina GSRdir.
Belki boyumdan ve Ybr den alışkanlık olacak,Fazerın ayak konulan yerleri ilk oturduğumda baldırlarıma batmıştı(1.72 boyum) ve artçılar için konforlu bir selesi olduğu tartışılır.Alışma meselesi tabi,fazera bu nedenle fısssss denilmez tabiki Kestirip atmanın manası yok ama GSR 600 daha hoş duruyor.Daha çekici.Keskin hatlı,al benisi çok fazla.Gsr her ne kadar kambur bi makinada olsa tercihimdir...
Arkadaşlar MSN de geçen rumuzum olduğundan "duyulmaz" nickini kullanıcam bundan sonra.Teşekkürler Ahmet Tataroğlu
selam arkadaşlar. henüz motorum konusunda acemiyim. daha önce kullanmış/kullanan arkadaşların tecrübeleri hepimiz için iyi olacaktır. zira çok fazla yerde bilgi bulunmuyor bu motor hakkında. şimdiden hepinize teşekkürler.
2006 yilinda en iyi 600cc naked bike'i secilmisti. 2007 Hornet 600'den sonra alabilecegin en iyi naked bike diyebiliriz yani.
daha baska birsey söylemeye gerek yok herhalde ...
bende haziranda almayi dusunuyorum bence cooook guzel bir motor.Tipi cok basarılı...sende goruslerini yazarsan memnun olurum
kardeşim bir GSR kullanıcısı,arada bir motorunu alıyom gesiyom,çok olmasa bile ciddi yol yaptım sayılır,fazer'a kimse kusra bakmasın ama 5 basar.Performans dersen performans yol tutuş dersen yol tutuş rahatlık dersen rahatlık tasarım dersen tasarım,kısacası yok yok.10 numara sorunsuz eğlenceli keyifli ve bir o kadarda kışkırtıcı bir makine.
GSR ile 600 RR kaldırıp videoya çekcez buraya paylaşırım...
Suzuki'nin 98 hp'lik 'naked' modeli, 2007 Ultimate-super-sport-spartan-destuurr 600RR'a karşı bakalım neler yapacak :D
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)