Selam arkadaşlar , ben gökhan İstanbul / Altunizade de yaşıyorm ve şuan GSR600 arıyorum 2007-2008 model temiz tatlı kazasız belasız , tanıdıgınız önerebiliceginiz GSR600 varsa yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler
Bugün motoruma Şükrü kardeşimle güzel bir bakım yaptık neler mi yaptık
1-motorun yağını castrol power1 15w50 4t yağla değiştirdik
2-yağ filtresini değiştirdik
3-hava fitresi temizliği ve yıkanması yapıldı
4-egsoz u söküp cilayla parlattırdık
5-antifirz suyunu castrol 4 mevsim antifirizle değiştirdik
6-yağ tıpasında hafif çatlak oluşmuş karteli söküp tornada orgınal gibi yaptırtık
daha saymakla bitmicek ama aklıma gelenler bukadar güzel bir bakım oldu motorumun çalışması bile değişti.
ama engüzeli de egsoz oldu
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:23 ----------
Bu arada arkadaşlar ikinci el devil egsoz arıyoruz satmak isteyenler lütfen bilgi versin saygılar
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:31 ----------
İlk hali bu şekildeydi bence bakıma gidince eğer egsoz söktürmeniz gerekirse muhakkak temizletip parlatın
egsozun son hali bence çok hoş oldu
Teşekkür ederim evet on numara oldu şimdi gönül rahatlıyla biniyorum
Egsoz bencede çok güzel oldu önceki halinden eser kalmadı :=
Şu sökülmüşken bunu yapalım oydu buydu derken bizde akşamı ettik sabah 10 da başladık akşam üstü 5 te bitti
radyotör de belkide orgınal antifiriz çıktı yeşil renkte hemen değiştirdik yağı ve antifirizi oto yıkamacı biladerim var ondan geliş fiyatına aldım diğer işlemler 130 lira tuttu ortlama 250 TL ye patladı bana ama helali hoş olsun :D
Bnm de suyu eksiltti onu eklicem bnmki mavi renkte acaba hangisi daha uygun olur bilemedim şimdi
Kırmızı daha iyi olur dediler ama ben mavi renk koydum castrol den. Bu arada antifirize su ilave edilmiyormuş arabalar gibi değilmiş bizim motorlar
356 TL radardan ceza yiyince aşağıdaki videodaki pratik ve basit sistemi yaptık feda da olmadı )
bende yedim 169 lira :S daha %30 aşmışım töbe töbe tünelde yakalamışlar çeşmeye giderken bant çektim napim 90km/h yol biter mi :S
bi abimde gördüm o da kilidi dolamış on numara kapatıyor zaten kilit almayı düşünüyordum ama nasıl taşıyacağımı bilmiyordum artık öğrendim :D biz de top case yokki kardeşim mecbur oraya plakalığa dolayacağız :D
Bende %30 aşmışım ama bana 356 TL yazmıslar 159 km hızla görünüyor
Selamın Aleyküm
@Tombo Nickli Burak Abinin motorunu satın alarak bende GSR 600 Ailesine girmiş bulunuyorum.
İçtenliği ve gerçekçiliği için Burak abiye bir kez de burdan teşekkür ederim.
bu canavarlarda benden gelsin 09 olan benmki
2008 model bir gsr 600 ile bende bu topikteyim artık 4gün oldu alalı , keşke yakıt daha ekonomik olsa 40 kurus stabil :/
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)