Çok kral makine
Çok kral makine
uzun araştırmalardan sonra bende bu motordan almaya karar verdim ve iki gün sonra elimde olacak Allahın izniyle
Hayırlı olsun. Ben de üzülerek GSR'ımı bi kaç ay içerisinde satılığa çıkaracağım. Yurt dışına yerleşeceğimden dolayı satmam gerekiyor.
Ama yine GSR almayı düşünüyorum dışarda da
Teşekkür ederim inşallah üzmez beni :D
Antalya dan buldum devilli givi ön cam otomatik zincir yağlama falan abim iyi bakmış motoruna
Dün itibariyle motoruma kavuştum :D 98 beygirlik kırmızı bir gsr m var artık
hayırlı olsun kardeşim çok çok çok doğru seçim
Aşk acısı da neymiş... Sen hiç motoru yatırdın mı???
Tek derdi dünya olanın dünya kadar derdi olurmuş.... Hz. Mevlana
Hayırlı olsun keyfini çıkar
Teşekkür ederim Keyfi süper
Abi sanada sorayım motoru aldığım abim sadece petrol ofisin 95 oktan benzinini kullan dedi her iki depo da bir de opetin benzin katkısından koy dedi enjeksiyonu temizlermis.
bu 97 oktan 95 oktan farkedermi nasıl bir yakıt kullanayım kimide shell den al diyor kafam iyicene karıştı
Gün itibariyle Metzeler Sportec M5 190*50*17 ve 120*70*17 lastiklerimi taktırmış bulunmkatayım :D
Merhabalar. Motorunuz hayırlı olsun. Bende pazartesi günü 2007 mdl bi gsr600 aldım. Keyifli bir motor. Lastiklerin maliyeti ne oldu ?
Teşekkür ederim sizede hayırlı olsun
Lastikleri suzuki servisinde taktırdım 900 lira ön arka bu aya özel yüzde 30 indirim varmış
Gerçi bu lastikler euro bazında geliyor ben sipariş verdiğimde 2,850 idi taktırdığım gün 3lira oldu fark almadılar Allahtan
gsr 600 ü çok beğeniyorum ancak alamıyorum. bu motordan olsaydı bende bu topic i fırlatmıştım şimdiye değin. bura ölü ya son dönemde __@hmet kardeşimiz bu motordan satın almış bulunuyor ve bir şey yazıyor. başkasını pek göremiyorum. kendisine buradan hayırlı olsun dileklerimi iletiyorum.
yoksa millet motordan inmiyor da foruma ondan mı üç beş satır bir şey yazmıyor.
böyle bir duaya "amin" diyerek mukabele etmek gerekir. çok teşekkür ederim.
Amin
Günümüz şartlarında kolay elde edilecek bir motor değil enazından benim için pekte kolay olmadı
o yüzden gözüm gibi bakıyorum tosunuma
Yılın son günü Fethiye den Muğla açık öğretim bürosuna kimlik kartımı almak için motorumla ortalama 200km yol yaptım keyifli bir sürüş oldu havada gayet güzeldi yer yer 190km hızları gördüm tabi yolun boş ve güvenli olduğu bölümlerde
yola çıkmadan depomu doldurmuştum bugün itibariyle tekrar benzin aldım özetlemek gerekirse
Motorumun deposu 60 TL ye doldu tam kapak ağzına kadar 222km yol yapmısım yani
60TL / 222km = 0,270 krş km'de yaklaşık 20 km'side bugün sehir içi kullanım
benzin litre fiyatı 5,010krş * 11,98 litre=60TL
kardeşim merhaba , hayırlı olsun motorun çok güzel görünüyor. bende fethiyedeyim ara ara görüyorum seni , bi ara buluşup tanışalım beraber gezeriz
ayrıca çok çok çok iyi bir yakıt tüketimi var benim 600rr da neredeyse iki katına yakın bir yakıt harcama söz konusu.
facebookdan eklersen çok daha hızlı haberleşebiliriz
08 Mondial 100 UKH(44.000) > 11 CBR 125R(3500) >11 CBR 125R( 24.000) >11Ninja 250R (15.000)>Spacy 110 (11.000)>XT660R(10.000)>CBR600RR(8.000)>CBR250R(5. 000)>Suzuki GSR 600(5.000) >Yamaha RS (500)>Tudey50 (2.000) >Honda PCX 125(150 KM)
Teşekkür ederim kardeşim saol okey tanısırız ne demek fırsat oldukca gezintiyede çıkılır ttek başına çok tat vermiyor
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)