Suzuki Gsr 600 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
23 Haziran 2012, 00:28
arkadaşlar herkese merhaba ben de bugünden itibaren gsr 600 sahibi oldum fakat şöyle bir sorun yaşadım belki sorun değildir bana öyle gelebiliyor da olabilir gidon da inanılmaz bir titreşim hissediyorum genelde 7000 9000 devirler arası hatta ellerim bile uyuşuyo bunun nedeni ne olabilir acaba yoksa ben alışık olmadığım için mi böyle bir hisse kapılmış olabilirim. şimdiden teşekkür ederim
Reklamlar
-
25 Haziran 2012, 09:21
Hayırlı olsun GSR,
Sorunun içinse bir servise veya ustaya göstermende fayda var.
Lastik kaynaklı olabilir.
İstanbul neresindesin, gezilerede bekleriz.
dört tekerde bedenimi,iki tekerde ruhumu taşırım
-
26 Haziran 2012, 01:27
teşekkür ederim. servise götürdüm sorun yok dediler altan motora gittim. bir de kendi ustama gittim o da normal dedi bana öyle geldi muhtemelen,
istanbul kartaldayım gezilere gelirim.siz nerden
-
26 Haziran 2012, 16:38
İdealtepedeyim.Salı akşamları Küçükyalı sahilde Çamlık cafede toplanıyoruz.
Neredeyse her pazar grup olarak gezilere çıkıyoruz.
Tercih olarak bol ve keyifli virajlı yolları tercih ediyoruz.
Az otoban çok viraj
-
26 Haziran 2012, 19:49
cenkgo adlı üyeden alıntı
arkadaşlar herkese merhaba ben de bugünden itibaren gsr 600 sahibi oldum fakat şöyle bir sorun yaşadım belki sorun değildir bana öyle gelebiliyor da olabilir gidon da inanılmaz bir titreşim hissediyorum genelde 7000 9000 devirler arası hatta ellerim bile uyuşuyo bunun nedeni ne olabilir acaba yoksa ben alışık olmadığım için mi böyle bir hisse kapılmış olabilirim. şimdiden teşekkür ederim
hayırlı olsun mevlam kem gözlerden korusun
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
-
27 Haziran 2012, 16:42
-
12 Temmuz 2012, 13:51
motorumu aldığımdan buyana fırsatım olursa biniyorum erdek dönüşü motorumu bakıma soktum daha evvel yağ ve hava filitresini almıştım söktürmüşken ustaya dedimki bujileri kontrol bende bu işlemler yapılırken motorumun yanındaydım bujiler teker teker çıktı birde ne bakalım bujiler sahte çıktı bende hemen ngk iridyum buji alıp taktırdım arka fren balatalarınıda değiştirttim bugün biraz turladım eski halinden eser yok gazı açınca resmen kuduz köpek gibi oluyor bakım iyidir motorunu bakıma sokmak çok iyidir herkese kazasız günler
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:25 ----------
buda yeni manetlerim;
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
-
12 Temmuz 2012, 17:44
Dayı yakışmış güle güle kullan
-
14 Temmuz 2012, 14:39
tombo adlı üyeden alıntı
Dayı yakışmış güle güle kullan
sağol kardeşim bakımdan sonra inannın motorun üstünden inmek istemedim motor resmen kendine geldi
-
14 Temmuz 2012, 20:44
-
17 Temmuz 2012, 18:59
cenkgo adlı üyeden alıntı
güle kullan erol dayı
sağolun.....
-
22 Temmuz 2012, 23:59
Kısa ve net bir soru sorucam . Z750 mi almalıyım GSR 600 mü ? soru kısa oldu ama uzun uzun bi cevap bekliyorum ) kendimde çok araştırdım fakat karar verebilmiş değilim .
Fikirlere Kurşun İşlemez .
-
26 Temmuz 2012, 17:39
merhabalar arkadaşlar bende gsr sahibiyim,etkinlikleriniz devam etmekteyse eğer katılmaktan mutluluk duyarım?
-
27 Temmuz 2012, 12:16
selamlar bu topic hernekadar hareketli olmasada aramakla bulunmayacak bir GSR600 http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...4420203/detay/
-
28 Temmuz 2012, 01:14
arkadaslar sızlere bıseyler sormak ıstıorm motor almak ıcın delı gıbı para bırıktıorm yas 18 malum daha cömezız fılen scooter kullanıorm fakat vıteslı cok kullanmıslıgım yok bılenler kucukle basla yavas yavas buyut dıolar tabı haklılar ben cbr 250 ile baslamayı dusunuorm fakat oda 10 lıra sımdı benım alıem bıraz karsı motor konusuna o yuzden alınca 1 kerelık olucak yanı he ayrıca motosıklet tutkusu var ama hız tutkusu pek yok sızce cbr250 mı yoksa gsr600 mu mıllete sorunca sen olmak mı ıstıosun dıe sacma sapan seyler soyluolar 600 alıp sakın suren kımse olmuomu anlamadım ayrıca ıstanbuldayım cbr250 oturus pozısoynu malum trafıkte nasıl olacagı hakkında bı fıkrım yok fakat gsrın daha rahat oldugu malum nese cok uzattm abılerımden cvap beklıorm herkeze ıyı aksamlar
-
01 Ağustos 2012, 23:40
bir ayrılıkta benden ya büyütücem yada biraz ara vericem
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...8735963/detay/
-
25 Ağustos 2012, 19:07
-
31 Ağustos 2012, 18:52
selam arkadaşlar adım onur izmirde oturuyorum bana 12.000 tl ye kadar gsr600 lazım satılık şöyle temiz kazasız boyasız düşük kmli düşünen arkadaşlar varsa pm atsınlar.
-
Arkadaşlar,herkese merhabalar sırası ile honda cbr600f,suzuki vstromdl650,yamahafz6 fazer ,yamaha yzf r6 kullandım.Şimdi kafayı GSR600 e taktım.Bu makinanın kronik sıkıntısı mevcut mu?Çevremde hiç kullanan yok ve bu yüzden güç ve tork olarak beni keser mi? açıkça 600f den sonra kullandığım tüm motorlar düşük geldi.GSRın göstergede vites durumun bildirmesi çok hoşuma gitti.Bu cihaz ne yakar ortalam kullanımda ve son sorum alırken dikkat etmem gereken önemli nokta varmı extra olarak?
herkese kazasız ve keyifli sürüşler.....
Saygılar...
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)
Bu Konudaki Etiketler