Şimdi gösterge ekranındaki tripmetreleri arasında geçiş yapmak için 2 siyah düğmeden aşağıdaki olan SEL düğmesine basarak 2 tripmetre ve saat arasında geçiş yapabiliyorsun,
tripmetrelerdeki km sıfırlamak istediğinde ADJ tuşuna basılı tutman sıfırlamak için yeterlidir.
trip 1 ve trip 2 olarak 2 tane km sayacın var,bunlardan birincisini ben benzin aldığımda sıfırlıyorum, 2.sini ise motoru aldığımda sıfırladım ve hiç ellemiyorum, motorda kaç km yaptığımı görüyorum böylece.
Ana km üzerinde zaten bir sıfırlama yapman gerekmiyor ancak bildiğim kadarı ile burada ADJ basılı tutarsan km/h DAN MP/H geçişi yapıyor. Biz mil kullanmadığımız için böyle bir durumla işimiz yok.
Saat içinde gene saat üzerindeyken SEL düğmesine saat göstergesi yanıp sönene kadar basılı tut, sonrasında ise ADJ düğmesi ile saatini ayarlayabiliyosun,
dakika ayarını yapmak için gene önce SEL düğmesine bas,ADJ ile dakikalarını ayarla.
sonra sel ile gene göstergeler arasında geçiş yaparak istediğin ekranı görebilirsin.
Biraz hafızamdan yazdığım için eksik yanlış bişiler hatırlamış olabilirim, sen dene bu şekilde bence böyleydi