abi sana tamamen katılıyorum bence domuza benziyoozaktasi adlı üyeden alıntı
abi sana tamamen katılıyorum bence domuza benziyoozaktasi adlı üyeden alıntı
[COLOR="red"][B][I] 4 zamanlı --> ::144:: <-- 2 zamanlı (A rh 2TT)[/I][/B][/COLOR]
Hayırlı olsun Baja; güzel, keyifli yolculuklar dilerim
Bende motorun tipini beğendim..
Fazer'a göre sele yüksekliği 10 mm daha alçak; performansını sen anlatacaksın artık.
Motora binip sürüş pozisyonunu belirleyebildin mi ?
hangi renkleri Türkiye'ye geliyor ?
windscreen seçenekleri var mı ?
kredi seçeneği sunuluyor mu ?
Teşekkürler..
güle güle kullan baja ,
benimde çok hoşuma gitti bu motor , özellikle kuyruk harika bence
[B]KAWASAKİ ZX6R....Keeway SL150....[/B]
Oturuş posizyonu Turing tarzı yani dik"çe" race gibi öne yatık değil, Herne kadar sele yüksekliği 78,5 densede 78,5 dan fazla hissetiriyor. Ya motor daha süspansiyonların üzerine tam oturmamıştı ya arka süspansiyon ayarı maximumda idi (Sandıktan kırılır kırılmaz oturmustum. Birde sele ER6-N ye göre biraz daha etli oyüzden sanki sele 80 cm hissi veriyor. Şu anakadar Kırmızı, Siyah(Korlas ta), Gri (Bahçelievlerde Suzuki bayi) de gördüm. Mavi rengini henüz görmedim. Bildiğim kadarı ile fuarda kırmızı renkli olanı gösterecekler bu arada o motor satıldı fakat fuardan sonra sahibine teslim edecekler.kaynas adlı üyeden alıntı
www.gsr600.co.uk ve www.suzuki.de çeşitli aksesuarları mevcut fakat motor yeni olduğu için aksesuarlar mart tan sonra (avrupada) satışa çıkacak. Banka kredisi mevcut.
bu motorlar hepsinde birbirinden mütüş arkadaşlar sizcede demi :D ilerde birgün alırsam ortalıkta nasıl gezilirmiş görsünler
Malesef Istanbul dayım, Motorla yazın Çeşmeye gelmeyi düşünüyorum, kısmet belki görüşürüz.. Bu arada koruma demiri de Givi mi?PHAETONW12 adlı üyeden alıntı
umarım görüşürüz dostum,hatta numaramı kaydetmek istersen 0535 959 16 52
koruma demiri resmini sanırım hepco&becker sitesinden indirdim,tam emin değilim givi 'de olabilir
Baja, Tşk ederim;
süspansiyon ayarının limitlerini de artık fuarda keşfederiz.
Evet, aksesuarlar givi'den :
http://www.givi.it/per_la_tua_moto.asp?mrc=15&lang=en
Modifiye cok yakisiyor beee... Mavi, kırmızı ve gri en çok hoşuma gidenler...
Baja sen düşünüyor musun modifiye ??
ya çok güzel bi motorda bence biraz agır kaçmış 600 bi motor için suzuki gsxr 1000 lik ve 750 lik şimdiye kadar gördügüm en hafif motorlar eger yanlış bilmiyorsam ben hafif motorları tercih ediyorum herzaman...
Kilosu 183 kg pek ağır bir motor değil hatta kendi kategorisinde (Naked/street) hafif ler arasında. Tabi race modeli ile karşılaştırırsan 22kg daha ağır.trinity83 adlı üyeden alıntı
yakışır dostum,aksesuarlar güzelmiş,bitince resimlerini paylaşırsın değilmi
Fuar a girmeden motoru aldığım Suzuki bayi neredeyse bütün GSR ları sattı gibi
slm....Türkiye'ye geldi,fiyat yanlış hatırlamıyorsam 15.000YTL gibi.Suzuki sitesinden bakabilirsiniz...
arkadaşlar suzuki 600 iyi makine yapmış görünüşte ben gerçi biraz yamaha havası alsamda kawasaki er6 gibi klasmanda yarışır derim yanlız digital aksam çak açık tutulmuş geldi fiyat ve bayii satıcılarla görüşüp test yapmak gerekebilir diye düşünüyorum ben
şimdiye kadar gördüğüm en iyi naked inşallah 15 ay sonra alırım
Baja şimdiden hayırlı olsun performansını anlatırsın artık
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)