Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
35. sayfa BirinciBirinci ... 25333435363745 ... SonuncuSonuncu

Suzuki Gsr 600 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    enginer6 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    er6
    selam arkadaşlar;
    gezi organizasyonunu bir an önce gerçekleştirelim dicem ama havalar mağlum... Geçen hafta 20 bin bakımını yaptırdım motorun. Motor yerinde duramıyor

Heralde önümüzdeki haftadan sonra havalar düzelmeye başlar. Orta uzunluktaki bütün gezilere itina ile iştirak edilir

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    umut_gsr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Majesty 400
    Alıntı enginer6 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    selam arkadaşlar;
    gezi organizasyonunu bir an önce gerçekleştirelim dicem ama havalar mağlum... Geçen hafta 20 bin bakımını yaptırdım motorun. Motor yerinde duramıyor

Heralde önümüzdeki haftadan sonra havalar düzelmeye başlar. Orta uzunluktaki bütün gezilere itina ile iştirak edilir
    Selam;
    walla haklısın. Bende 24 bin bakımını yaptırdım nerdeyse 1 ay olacak 100 km anca yaptım üstüne. Bilseydim geç yaptıırdım maddi olarakta sıkıştırmazdım kendimi. Havaları sıcak gördüm dedim yaptırayım şimdi millet başlar bakımlara sonra sıraydı bilmem neydi uğraşamam.

Neyse havalar bence bu ayın 20 sine kadar böyle gider gibi düşünüyorum. Belkide ay sonunu bulur. Binilecek gibi gözüksede havalar motor için serin. Zaten boynumda en ufak üşütmede meydana çıkan bir ağrı var bu yüzden bende binmeye tırsıyorum açıkçası. Ama biryandanda dayanamıyorum

Evet havalar tadıyla motora binme ısısına ulaştığında güzel bir gezi planlayalım.

Geziyi bırak baksana hava bir fuu dedi millet bir haftadır topiğe bile uğramıyor.

Motosikleti
    er6
    Alıntı umut_gsr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Selam;
    walla haklısın. Bende 24 bin bakımını yaptırdım nerdeyse 1 ay olacak 100 km anca yaptım üstüne. Bilseydim geç yaptıırdım maddi olarakta sıkıştırmazdım kendimi. Havaları sıcak gördüm dedim yaptırayım şimdi millet başlar bakımlara sonra sıraydı bilmem neydi uğraşamam.

Neyse havalar bence bu ayın 20 sine kadar böyle gider gibi düşünüyorum. Belkide ay sonunu bulur. Binilecek gibi gözüksede havalar motor için serin. Zaten boynumda en ufak üşütmede meydana çıkan bir ağrı var bu yüzden bende binmeye tırsıyorum açıkçası. Ama biryandanda dayanamıyorum

Evet havalar tadıyla motora binme ısısına ulaştığında güzel bir gezi planlayalım.

Geziyi bırak baksana hava bir fuu dedi millet bir haftadır topiğe bile uğramıyor.
    Aman Umut hocam o kadar sürmeisin kötü havalar yaw :( Ben tam anlamıyla bir tatlı su motorcusuyum. Hiç de gocunmam bundan Bırakın yağmuru bulut görsem havada, binmem motora Valla başlıkta birisi Edirne demişti. O yöne yapılacak bi organizasyonu merakla bekliyorum

Motosikleti
    Yamaha Majesty 400
    Alıntı enginer6 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Aman Umut hocam o kadar sürmeisin kötü havalar yaw :( Ben tam anlamıyla bir tatlı su motorcusuyum. Hiç de gocunmam bundan Bırakın yağmuru bulut görsem havada, binmem motora Valla başlıkta birisi Edirne demişti. O yöne yapılacak bi organizasyonu merakla bekliyorum
    walla durum öyle gözüküyor bende bıktım ama yapacak birşey yok. Bende motora binmem bu havalarda hem tadı olmuyor hemde kendimi değil motoru düşünüyorum kirlenecek diye normal havada bile yolsa su olsa yolumu değiştiren bir tipim

walla havalar açsa gidilecek yer çokta havalar kötü

Motosikleti
    Yamaha Majesty 400
    selam millet,

Bu gün işe motorla gideyim dedim. Sabah kalktım baktım havada bulut yok açık sıcaklıkta iyi atladım motora gittim işe buraya kadar herşey çok güzel. Akşam üzeri malum nisan ayı ne olacağı belli olmaz hava kapadı saat tam 18 oldu başladı atıştırmaya. Çıktım yola işten eve doğru yerler kuru hava yağsada. İçerenköyden çıktım kartal sahil yolundan eve gidecektim. Sahilde yağmur hızlandı ve eve yaklaşık 3 km kala boşalttı bütün suyu üzerime bulutlar. Yğrmuda motor kullanmak acayip zevkli hoşumada gidiyor ama yağrmur dolu dolu yağarsa güzel. Yerler jilet gibiydi birde sağ olsun yurdumun isanı çok aceleci kardeşim altımızdaki makina araba gibi değil o yolda yerler buz olsa daha iyi buzdan beter yeni çisele yağış tozla birleştimi çamurdan beter kaygan attım 3-4 60-80 km gidiyorum aceleci araba kullanıcıları baya rahatsız etti. Gerizekalılar altımızaki makinayı araba gibi görüyorlar bas gitte nasıl basayım zaten canavar yerinde durmuyor tork zaten zirvede neyseki sağ sağlim geldim eve. Düşmek falan değil derdim sadece düşersem motora gelecek zarar kendimden geçtim. birde pırıl pırıl motor hafif kirlendi sabah olsada yarın tekrar pırıl pırıl yapsam diye sabahı iple çekiyorum.

Bu hafta şu anda haberlerde izledim bazı yerlerde kar bekleniyormuş. yuh diyorum

Abi nedir bu kısmetsizlik anlamadım ya biz baharı yazı beklerken kar yapacakmış

Bahtsız bedevi misali olduk walla.

Motosikleti
    Aprilia RS "08
    Selam arkadaşlar suzukicilerin gsxr600 topiği yokmu ya bu motorun bu fiyati normalmi arkadaşlar yoksa kazası filanmı var acaba ?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...42930889/detay

Acaba suzukinin 2.eli ve piyasası durgun diyemi fiyatları düşük..

Motosikleti
    Yamaha Majesty 400
    Alıntı OguzhanCBR adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Selam arkadaşlar suzukicilerin gsxr600 topiği yokmu ya bu motorun bu fiyati normalmi arkadaşlar yoksa kazası filanmı var acaba ?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...42930889/detay

Acaba suzukinin 2.eli ve piyasası durgun diyemi fiyatları düşük..
    bu fiyata 2005 zor alırsın suzuki yamaha hondadan pahalıdır. Diğer ilanlarla kıyaslarsan anlarısn. Zaten kazası varmı diye sormana gerek yok ilan detayında adam herşeyi açık ve net yazmış MOTOR RESİMLERDE GÖRÜNDÜĞÜ GİBİDİR. Nereye çekersen çek bende bir sürü şey görmüş geçirmiş. Ben motorumu satsam bir dünya yazarım çünkü motoruma güveniyorum. Kazası yok düşmesi yok bütün bakımları serviste yapıldı ve kayıtlıdır yazarım lastiği yeni bakımı yeni yapıldı Kazası belası yoktur yazarım . SADECE BÖYLE RESİMDE GÖRÜNDÜĞÜ GİBİDİR VE MASRAFSIZ YAZMAM

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...45889262/detay

bak bu ilana hem fiyata bak hem yazılanlara farkı anlarsın

Motosikleti
    Aprilia RS "08
    bu fiyata 2005 zor alırsın suzuki yamaha hondadan pahalıdır. Diğer ilanlarla kıyaslarsan anlarısn. Zaten kazası varmı diye sormana gerek yok ilan detayında adam herşeyi açık ve net yazmış MOTOR RESİMLERDE GÖRÜNDÜĞÜ GİBİDİR. Nereye çekersen çek bende bir sürü şey görmüş geçirmiş. Ben motorumu satsam bir dünya yazarım çünkü motoruma güveniyorum. Kazası yok düşmesi yok bütün bakımları serviste yapıldı ve kayıtlıdır yazarım lastiği yeni bakımı yeni yapıldı Kazası belası yoktur yazarım . SADECE BÖYLE RESİMDE GÖRÜNDÜĞÜ GİBİDİR VE MASRAFSIZ YAZMAM

Evet kesinlikle benim linkdekine parmak atılmış birde 38binde zaten yakında sekman vs filan ister..

KBC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki Versys 650

bende bu ilan a güvenmem ) yazlık bi ilçede yaşayıpta 5-6 yıllık motorun 9 bin küsür km de olması imkansız gibi bişey :S inanmak çok zor
    En iyi motorcu torununu motorunun arkasına alıp dolaştıracak kadar yaşayan motorcudur.
    Kötü motorcular bu günleri asla göremez.

Motosikleti
    Yamaha Majesty 400
    Alıntı KBC adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bende bu ilan a güvenmem ) yazlık bi ilçede yaşayıpta 5-6 yıllık motorun 9 bin küsür km de olması imkansız gibi bişey :S inanmak çok zor
    Ya bilader sende herşeye muhalifsin he ben km ne bak demedimki !!!! Adamın pazarlama şekli ve modele göre fiyatına bak dedim. Bu ilan sadece bir örnekti Senden hemen km takıldın hahahaha

Motosikleti
    Kawasaki Versys 650
    Ya bilader sende herşeye muhalifsin he ben km ne bak demedimki !!!! Adamın pazarlama şekli ve modele göre fiyatına bak dedim. Bu ilan sadece bir örnekti Senden hemen km takıldın hahahaha
    öylee farklı açılardan bakıcaz ki bazen başkaları faydalansın
    En iyi motorcu torununu motorunun arkasına alıp dolaştıracak kadar yaşayan motorcudur.

Motosikleti
    Yamaha Majesty 400
    öylee farklı açılardan bakıcaz ki bazen başkaları faydalansın

Eywallah kardeşim

Motosikleti
    Yamaha Majesty 400
    Selam arkadaşlar. Havalar ne zaman düzelecek fikri olan varmı ? Bütün hava durumu sitelerine bakıyorum bu ay bitti zaten mayısta bari güzel olsa ya akşamları bilhassa fena soğuk oluyor.

Havalar kapalı millet sustu yine topicte nerdesiniz millettttt

Motosikleti
    er6
    Selam arkadaşlar. Havalar ne zaman düzelecek fikri olan varmı ? Bütün hava durumu sitelerine bakıyorum bu ay bitti zaten mayısta bari güzel olsa ya akşamları bilhassa fena soğuk oluyor.

Havalar kapalı millet sustu yine topicte nerdesiniz millettttt

Boşuna uğraşma Umut; havalar böyleyken bırak motora binmeyi, siteye bile girmiyo kimse

Ya valla havalar pek düzelecek gibi değil daha...

Motosikleti
    Yamaha Majesty 400
    hehehe ben dedim bu ay biter diye ne yapıyorsun demişlerdi. Siz dua edinde mayıstada böyle olmasın. Görüntü pek iç açıcı değil 27-28 nisanda 14-12 derece gösteriyor diğer günler 5-6-7- 8 derecelerde hep.

http://www.havadurumu.com.tr/

Walla bu aralar zaten motorun yüzüne bile bakmıyorum. Havalar soğuk birde peder arabayı bıraktı gitti başıma dizelde olunca multijet motor tadından yenmiyor benim motordan ekonomik hemde 6-7 kişiye kadar binebiliyorsun ( fiat- fiorino ) bu yüzden karar verdim bende nisan ayını arabayla çıkartacağım.

Motosikleti
    er6
    En iyisini yaparsın valla... Bu havalarda kendime olmasa da motoruma acırım. Ben de bizim pederin emektar 3000'lik camry'siyle idare ediyorum. Benim benzin canavarı GSR'yi arar oldum valla...

KingoftHeWest - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda VFR 800

Motosikleti
    Kawasaki Versys 650
    Alıntı KingoftHeWest adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    fotoğrafta göründüğü kadarıyla temiz motora benziyo fiyatıda iyi bence ama bu işin ustasıyla gidip bakmanı tavsiye ederim. hatta şiddetle bi ustayla gidip bakmanı tavsiye ediyorum )

Motosikleti
    Yamaha Majesty 400
    fotoğrafta göründüğü kadarıyla temiz motora benziyo fiyatıda iyi bence ama bu işin ustasıyla gidip bakmanı tavsiye ederim. hatta şiddetle bi ustayla gidip bakmanı tavsiye ediyorum )
    Arkadaşıma aynen katılıyorum . Fiyat konusunda ise bence 1500 tl alttan gir pazarlığa düşebildiği kadar düşürmeye bak. İçine çok sinerse ve ustanda okey verirse son pazarlık fiyatı neyse al ama tam sinmediyse bence acele etme piyasada bir sürü motor var. Alternatifleride değerlendir. Malı alırken kazanırsın satarken değil bunuda unutma.

Beyler bu hafta sonu cumrteside pazarda hava pırıl pırıl olacak yağmur yok sıcaklık 15 derece. Yarından itibaren hava ısınıyor en azından hafta sonu güzel yerler kuru havada ısınır hafta sonuna kadar evet artık açalım sezonu tanışalım kaynaşalım. ufak çaplıda olsa ısınma turu yapalım Edirne falan şimdi uygun olmaz bence daha yakın bir gezi yapalım. Şile üzerinden ağva mesela veya sapanca veya maşukiye ne biliyim yalova tarafları veya aklına daha renkli bir plan gelen varsa paylaşalım. Gün içinde herkez fikirlerini yazsın cumartesimi pazarmı ? pazar diyen çok olursa cumarteside istanbul içinde herhangi bir yerde kahve içmek için hemde pazarın planını yapmak için toplanabiliriz.

Lütfen mümkün mertebe katılımda bulunalım. Ya millet acayip geziyor 100 cc motorlarla izmirlere gidiyorlar. Biz koca canavarlarla daha çay içmeye gidemedik
    Cuma akşamı saat 22 ye kadar bu konuyu netleştirelim .

0533 543 66 88 umut
    Bu numaradan bana ulaşabilirsiniz veya u.ozturk@windowslive.com msn adresim.

cakalaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR1000RR "2017
    Bildiğiniz üzere; motosikletimi karadeniz bölgesine daha uygun bir motor alacağım için değiştirmeye kara verdim
    Buralarda mı takılmaya baslasam
    Ya KASK TaK ; Ya ÖL

35. sayfa BirinciBirinci ... 25333435363745 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler