öyle oldu
ufak bi test yazısı vs bekliyorum muhakkak yada en azından kısaca 3 silindir 4 silindir farkını anlatan bi yazı..
hayırlı olsun bu arada atlamadan
asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?
teşekkürler..
sesi duyman ve kullanışta hissetmen gerekli.. bişiler yazarım ama "şeftalinin" bana ne hissettirdiğini yazmak gibi olur
kızıltoprakta motaş var, street triple'ın testini alabilyorsun.. bir boş zamanda dene bence.. hatta herkes bir kez üstüne çıkıp sürmeli bence.. çok farklı bir his onun sürüşü..
ben R versiyonunu ve Türkiyedeki tek turuncuyu aldım.. ödüllü daytona 675 in aynı yürüyen aksamı ve motoru mevcut R da, renk ise içimi ıstıyor kanımı kaynatıyor
turuncu hem de şu hayattaki favori rengimdir
olabilir bir gün gidip deneyebilirim denemeliyim
japon hatta tayvan malı motordan sonra muhakkak hissettiriyodur kaliteli detayları
speed triple ilk gördüğümde yeşiline hasta olduğum bir makine olmuştu..
street triple sa acaba bi gün olur mu ? sorusunu sormamı sağlamıştı
benim 5 senelik flörtüm speed triple onuda test ettim bana iri kaçtı..
street triple daha ufak tefek ayağı yere basıyor aletinde, virajları çok iyi, hızlanması çok başarılı ve en önemlisi dediğin gibi kalite ve estetik var..
umarım bir gün bende flörtüme nikahımı basarım (nasıl ifade edeyim bilemedim )
bir de şöyle bişi var sabah motoron un eski sayılarından birini okudum,
naked karşılaştırması
street riple
monster 696
f800 r
cb 600 f
orda da yine street triple ne makine ya demiştim, bu kadar denk gelir
ÇOK ACİLL.
merhaba arkadaşlar ben gsx r 600 1997 model almayı düşünüyorum, ama yaşının büyük olması kafamda soru işareti bırakıyor. srad bildiğiniz gibi. motor karbüratör istiyor sadece başka bişeyi yok ne dersiniz tavsiylereiniz neler acaba ?
bana cevap yazarsanız çok mutlu olurum.
"Ve ben 24 yaşındayken kendimi Türkiye'nin bağımsızlığına armağan etmekten onur duyuyorum."
Deniz Gezmiş 28 Şubat 1947 - 6 Mayıs 1972
Beyler sanırım lastik almam gerekecek, kimi arayayım, ne alayım, kaça alayım, USA dan mı getireyim, akıla ihtiyacım var.
Sayg.
Murat
Kimse emin degil ki şafaktan tekrar,
İste gelsin gül renkli şaraptan tekrar,
Sen altınmısın hey! aptal herif, Gömüpte çıkarsınlar topraktan tekrar.Ömer Hayyam
BU lastik işi 'pis' iş
Lastik değiştirmemek için motor değiştirdiğimi bilirim. 800 liradan aşşağı düzgün lastik yok maalesef. Şimdiki motorumdan önce yeni lastikleri olan motor kullanmamıştım. Ve şunu söyleyebilirim ki hamuru sertleşmiş lastikle yeni lastik arasında dağlar kadar fark oluyor.
en iyisi 3'ün 5'in hesabına bakmadan lastik alman Megan kardeşim.
merhabalar, hyosung gv250 den gsr 600 e geçmeyi düşüyorum. Şürüş rahatlığı olarak arada çok fark var mıdır? Bir de maksimum kaç kmye kadar alınır bu model? Dikkat etmem gereken özel birşey var mıdır alırken? Fiyat olarak "şu yılın modelinde, şu km'deyse en fazla bu kadar ver" tarzında fiyatlandırma yapılabilir mi? Bir de modifiye opsiyonları, aksesuar yelpazesi, servis ve yedek parça bulma rahatlığı nasıldır?
şimdiden teşekkürler
er 6 n ile gsr yi kaldırdık. sonuç 2 km düzlükte kalkış er 6 sonradan berabere gitti.
herkese selamlar. gsr600 arıyorum bi kaç farklı marka arıyorum onların başlıklarına da yazdım fakat gsr600 benim için ilk tercih bu nedenle satan ya da satılık bilen varsa temiz haber werirseniz sevinirim...
Kimse emin degil ki şafaktan tekrar,
İste gelsin gül renkli şaraptan tekrar,
Sen altınmısın hey! aptal herif, Gömüpte çıkarsınlar topraktan tekrar.Ömer Hayyam
Merhaba arkadaşlar. Artık Bende sınıf atlamış bulunuyorum. Suzuki Gsr 600 2008 abs li model sahibiyim gugünden itibaren. Daha önce Hyosung gt250r dan, Honda cbr 600f geçmiştim ama geçensene kullandığım suzuki gsr 600 tüm düşüncelerimi altüst etti ve o günden berri tek düşündüğüm motor suzuki gsr 600 oldu ve sonunda allah nasip etti aldım. fotoları yarın ekliyeceğim. KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN
Hayırlı olsun Yusuf'cuğum; Kazasız kullanman uzunca km ler yapman dileği ile
Ve tabii ki Sorunsuz ; ikimiz de Suzuki ci olduk
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
evet sanırım bu sefer doğru karar verdik. senin makinanda hayırlı olsun. herzaman 4 silindir, 2 silindirden iyidir
Bakalım ya; benim km biraz yüksek ama bunlar bayağı km yağıyor sorunsuzca
hayırlısı olsun; allah sorun yasatmasın kimseye
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)