Arkadaşlar yakında bir GSR600 daha katılıyor aranıza
Arkadaşlar yakında bir GSR600 daha katılıyor aranıza
[B]My life Starts after 12.500Rpm :bounce:[/B]
ben 1 sene önce 2006 gsr 600 sahibiydim.inanın tadı damağımda kaldı.satış sebebim o zamanın şartlarına göre çok iyi para vermeleriydi..naked sınıfında tek geçebileceğim bir motor.
One life,live it!
bence bu motoru alma. Çok temiz, gözüm kaldı valla
Allah bizi senin nazarından korusun...
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
Slm Sencer.İst. da görüşemedik.Nasıl makina ?
AKILLI OLALIM;DÜNYADA EŞİ BENZERİ OLMAYAN BU MÜKEMMEL COĞRAFYAYA,TÜRK İNSANINA VE TÜRK'LÜĞE SAHİP ÇIKALIM.100 YILI AŞKIN SÜRDÜRÜLEN TÜRK ULUSUNU BÖLMEYE YÖNELİK OYUNLARA ALET OLMAYALIM.HEPİMİZ KARDEŞİZ.NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...
abi, nasıl anlatsam ( görmemiş demesinler diye test yazısı yazmayı düşündüğüm halde vazgeçtim )
1- yan akaylıktayken ürkütüyor, üstüne çıkıp mmarşa bastın mı için çekiliyor
2- ( farklı deseler de gs500 kullanmanın faydalarını, özellikle yavaş yavaş cc büyütmenin faydalarını o kadar çok gördüm ki) vitese takıp yola çıktığında gerçketen de gs500 ün kullanım pratikliği, rahatlığı resmen torunlarına geçmiş.
3- aksaray-adana otoban arasında öyle berbat yollaredan geldim ki, herhangi bir çinli dağılabilirdi. 40-60km hızla ve büyük bir sabırla 2 saat boyunca yol gittim ama rahat olduğu için kaskmadı beni. amortisörler gerçekten mükemmel...
4- 980km yolu yaklaşık 120tl ye geldim. 1 depo benzinle (16,5 lt) 320-330km yaptım. bence gayet iyiydi...
5- cem'in söylediğini aynen aktarıyorum ( hell24 ) "sırf frenleri için alınacak bir motor"
HAyat bisikLET GİBidİR PEDal ceVİRmeSSEn düşERSİn....
O BİR SUZUKİ ( YAKIŞIKLI )
AKILLI OLALIM;DÜNYADA EŞİ BENZERİ OLMAYAN BU MÜKEMMEL COĞRAFYAYA,TÜRK İNSANINA VE TÜRK'LÜĞE SAHİP ÇIKALIM.100 YILI AŞKIN SÜRDÜRÜLEN TÜRK ULUSUNU BÖLMEYE YÖNELİK OYUNLARA ALET OLMAYALIM.HEPİMİZ KARDEŞİZ.NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...
sencer abi benim en fazla önem verdiğim konular "fren, yakıt ve amortisör" geliyordu valla. Yakıt hiç fena değil, dedikleri kadar fazla görünmüyor. Amortisörde bozuk yollarda iyi diyosun. Fren seninki ABS'li olduğunda iyi olabilir. Ben de fazer'i yavaş yavaş listeden kaldırıyorum. Önümüzdeki yaz yanına bi gsr'yle uğrayacağım heralde
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:23 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:21 PM ----------
Arkadaşlar motorun artçı konforuyla ilgili neler söylenebilir?. Uzun yol için.
ben uzun yolda tek olarak rahatım tabi yüksek hızlarda rüzgarın vurması biraz can sıkıcı tabi bunu önlemek te mümkün ön cam olunca birazda olsa o sorunda kalkar artcı olarak kısa mesafe yaptım sayılır artcı ile beraber gidişim tek gidişime göre daha rahattı her yönüyle sewyrm ben gsryi
bu arada egzoz arıyorm bulamadım :D kendime göre mivv taktım kafayı bakalm elinde olan varsa satıyorsa pm atabilr mi
[I]suzuki gsr 600...2009[/I]
Arkadaşlar şu sıralar hararetli bir şekilde motor aramaktayım
listemde gsr600 başta olmak üzere fazer ve VFR var. bildiğiniz temiz çiziksiz ve tabi abartı fiyatlı olmayan GSR varsa bilgilendirirseniz sevinirim.
arkadaş,düşünürsen eğer,ben benim GSR'yi satmaktayım.bir bak istersen.fiyat konusunu özelden görüşelim.
http://www.sahibinden.com/adana_dan_...XQQdisplayitem
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
Yararlı olacagını düşündüm gsr 600 türkçe kullanma kılavuzu
http://tr.diplodocs.com/kullamin-kil...ZUKI/GSR600-_T
HAyat bisikLET GİBidİR PEDal ceVİRmeSSEn düşERSİn....
O BİR SUZUKİ ( YAKIŞIKLI )
Ali kardeşim motorun hayırlı olsun, kazasız belasız sürüşler dilerim. Ben de bir motor almayı düşünüyorum, önce GSR600 bakıyordum, daha sonra 500cclik bir motor almam konusunda tavsiyeler aldım, ve ER-5 bakmaya başladım. Sen uzun süre ER-5 kullanmış ve de yeni GSR600 almış bir insan olarak, tavsiyelerin nedir? İki motor arasında dağlar kadar fark var mıdır? ER5'i alıp çabuk sıkılmaktan, GSR600 alıp da fazla güçlü olup beni riske sokmasından korkuyorum. ama çok tedbirli kullanan, şehir içi trafiğine girmeyi düşünmeyen, haftasonları antep çevresine geziler yapmayı planlayan birisiyim. Bi yardım ediver de antep bi motorcu daha kazansın
eywallah
Arkadaşlar selamlar
Uzun bir araştırmadan sonra GSR'ımı almış bulunuyorum. Uzun dediğim 1.5ay ama motorsuzluktan bana 1.5 sene gibi geldi.
MOtorum 2008 model 11 bin 500 km'de. İlk izlenimlerimi hemen aktarayım: sıkışık trafite bir önceki motorum olan er6 f'e göre daha kıvrak. En ince deliklerden bile rahatça geçtim.
Fazla zorlama imkanım olmadı motoru ama frenleri ABS'siz olmasına rağmen baya hoşuma gitti. Kİlitleme veya hissizlik yoktu frenlerde. Oturuş pozisyonu biraz yatık gibi geldi bana veya sıkışık trafikte bileklerim hafif de olsa ağrıdı. Ama titreşimsizliği bana herşeyi unutturdu.
fazla kullanamadığım için söyleyeceklerim şimdilik bu kadar
MOtru alış sürecimde desteğini benden esirgemeyen, SENCER YÜREKÇE abime sonsuz saygılarımı iletiyorum...
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)