haklısın ya yanlış hesap yapmışım pardon ortalama 7 lt sakin kullanımda bu rakam düşeceğine göre o zaman şehir içi gayet iyi
haklısın ya yanlış hesap yapmışım pardon ortalama 7 lt sakin kullanımda bu rakam düşeceğine göre o zaman şehir içi gayet iyi
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
çok güzel bir makina... allah inşallah banada nasip eder...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
He vallahi arkadaşlar ,,Hiç beğenmediğim gıcık olduğum bir makinayı gidip aldım..Vallahi haklısınız..Ne demişler Dün dündür buğün buğündür..şimdi benim malım diyenede belkim çok beğeniyorum..
Hayırlı olsun Abi güle güle kullan
Sağolasın onuray arkadaş..Bi anda gözüme güzel gözüktü ,,hoşuma gitti,,aldım ama gerçekten çok memnunum..ilk kalkışlarda benim Suzuki GSX-R 1000 lik makinayı corp diye deliyor ..dehşet vede manyak bir makina..250 de yapıyor..kesmesede idare eder ..zaten hız isteyince 1000 var..Antep otobanı sağolsun..zifirimizzi alıyoruz,,senede 1 defa yetiyor zaten..
Biz naapalım abi.Senin yüzünden aldık külüstür cbr 600 rr'ı
600 RR gibi makina valla yok..bende F 600 vardı onu verdim antepteki badi memetten 1000 aldık ama inan pişman olduk..Honda iyi makina..gerçi japonların hepsi güzel valla..japonların güzeline hastayım..
ibrahim abi hayırlı olsun silahın.abi en baba nakedı almışsın,allah kaza bela vermesin
Tahsin Oğuz Acartürk çok KRAL adamsın......
BAYRAKLARI BAYRAK YAPAN USTUNDEKI KANDIR TOPRAK UGRUNDA OLEN VARSA VATANDIR
Evet guzel motorsiklet umarım isteyen herkez sahip olabilir Bu hafta da yılbaşı hediyesi olarak birtane gsr 600 den ben alacagım nasipse
BAYRAKLARI BAYRAK YAPAN USTUNDEKI KANDIR TOPRAK UGRUNDA OLEN VARSA VATANDIR
bi çok fazercı ışıkta denk geldiğimizde motora hayran hayran bakıyo..inan cbr kullanırken bende öleydm..bide ön siperlik taktınmı yanında duran er de fz de 250 lik gbi kalıo.. =))
'
[COLOR="Blue"]
JustBe..[/COLOR]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)