guzel valla hemde cok sık
GSR'ım için istediğim grenajlarım geldi ve işte resimleri, safkan naked grenaj'ı
www.gsrturkiye.org adresinden GSR ile ilgili yapılan modifiyeleri ve her türlü bilgiye ulaşabilirsiniz GSR kullanıcıları için tam bir bilgi kaynağı.
THRACE
SilentScream,
GSR için üretilen bir grenaj bu İngiltere'den getirttim custom sayılmaz aksesuar diyebiliriz
THRACE
Bu Motor Zaten Baya Bi Süredir Vardı Yeni Deiilki!!fazer Bundan Sonra Cıkmıstı Hatta
erdal3323, Suzuki bu modeli 2006 yılında piyasaya çıkardı yani aslında çok yeni bir model, Fazer daha eski bir maziye sahip bir makine.
THRACE
ERGENE makinan gerçekten tek kelimeyle enfes..müthiş..göz alıcı...çekici...efsane..muhteşem...mükemmele yakın..kusursuz...
kelimeler tek olmadı...işte olması gereken fabrika çıkış görüntüsü...helal olsun...benimde olsaydı buna benzer birşeyler yapardım mutlaka...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Yorumların için teşekkürler mete_han, birde o beğendiğin Kırmızı GSR'ın son halini bir görsen inanamassın çok değişti ve mükemmel oldu makine
THRACE
yakışır...iş bilenin kılıç kuşananın....
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
sanırım yakın zamanda 600cc bi motosiklet alacağım.gsr sık sık aklıma takılır oldu bu aralar.canlısını görmek hiç kısmet olmadı henüz.boyut olarak biraz ufak diyorlar.ben 180 boy 82 kiloyum.sizce gsr altımda komik durur mu ne dersiniz.
yardımcı olursanız sevinirim.hazır fiyatları da iyiken alsam mı acaba diye düşünüyorum.
gsr ciler yok sanırım.bana yardımcı olabilecek kimse yok mu?
gsr cılardan olusan gsrturkiye.org sitesinde 190 boyunda olan kullanıcılar dahi var istersen ordan bilgi al
BAYRAKLARI BAYRAK YAPAN USTUNDEKI KANDIR TOPRAK UGRUNDA OLEN VARSA VATANDIR
GSR 600 kulanan arkadaşlar benim makinadan gazlayınca bilezikler birbirine çarpınca oluşan ses gibi bir ses duyuyorum..çok aradım çok dinledim fakat bulamadım..bide benzin deposunun kapağının altındaki su tahliye borusu tıkanmış su tahliye olmuyor,,30 yıllık motorcuyum bi çözüm bulamadım..akıl akıldan üstündür..
bunlar ne yakar güncel bi bilgi verebilecek arkadasımız varmı?
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
sen gibi tecrubeli birine birsey solemek acıkcası cesaret ister ama varsa koruma demirinden geliyor olabilir bir ihtimalde gostergeden heriki ihtimalde sonderece basit cozumlenebiliyor tabi dinlemek gormek lazım
yakıt tabiki surucu ve kullanım sekline gore degismektedir. sehir ici 7lt civarı
şehir içi 30 kuruşa geliyor o zmn. baya çokmuşi tşkler ladysitter
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
bir yanlıslık olmasın 7 lt. suan litre 3 ytl nin altında 95 oktan 2.78 anımsıyorum yuvarlak 3 ytl olsa 7x3=21 ytl 21/100= 0.21 ytl yani 21 ykr
kaldı ki benzinin litresi 3 ytl ninde altında
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)