Özer güzel tespit gece iyiydi takılırız yine
Özer güzel tespit gece iyiydi takılırız yine
THRACE
buradaki yazılarınızı zaman zaman okudum ve sizin icin yazılanlarıda baya neseli oldugunuz kanaatindeyim o gunku gezimizde 1 fazer lı kardesimizde bizleydi.ve gene 20 ocak riva+cumhuriyet köyü gezimizde farklı motorlara sahip uyelerde bizimleydi 'metehandro ' dememde sakınca yok umarım sizin kadar neseli insanlar ın keyif katacagını dusunuyorum tercih sizin tabi :D
www.gsrturkiye.org 20 Ocak Gezi resimleri
BAYRAKLARI BAYRAK YAPAN USTUNDEKI KANDIR TOPRAK UGRUNDA OLEN VARSA VATANDIR
Evet cok benzerlikleri var ben birde Kawasaki er6 ya benzettim.
[B][COLOR="Red"][/COLOR][/B]Dikkat Önemli Not : [COLOR="Blue"][/COLOR]Beyninizin Değerinde Kask Kullanın!!!
babiş en azından 500 cc bi aletim olsaydı mutlak uğrardım...benim makina cbf 150...yalan makina yani..ama siz şimdi kemikleştiniz...
her ne kadar hepimiz kardeşiz falan densede makinan kadar ortamdan geziden zevk alırsın..150 lik makinayla 600 cülerin arasına katılmak biraz gerzeklik gibi geliyor...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
[QUOTE=mete_han;967503]babiş en azından 500 cc bi aletim olsaydı mutlak uğrardım...benim makina cbf 150...yalan makina yani..ama siz şimdi kemikleştiniz...
her ne kadar hepimiz kardeşiz falan densede makinan kadar ortamdan geziden zevk alırsın..150 lik makinayla 600 cülerin arasına katılmak biraz gerzeklik gibi geliyor...[/QUOTE
peki ozaman ama arzu ettiginiz zaman sitemiz ve gezilerimizde sizi gormek isteriz. mt istanbul uyesi olarak öemrlide ki kahvaltıya gelmeyi istemistim ama havanın yagma ihtimali ve cok erken cıkılıcak olmasından oturu (tatlı su motorcusuyum ) katılamamıstım umarım onumuzdeki gunlerde
peki bizim tekay motodan RYANGT nickşi ERAY ı tanırmısınız...kendisiyle ahbab sayılırız...az buçuk el ense takılırız....parça fiyatları ve buna benzer bi sıkıntınız olursa benle irtibata geçebilirsiniz...bi jest indirim bilmem ne falan yaptırabiliriz belki...sevgiler...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
tamam dostum...makina ile alakalı bir sıkıntı olursa kendisi Yenikapıda sahilde İDO karşısındadır...vaktin olursa uğra bence...yok yok...aksesuar bakım servis 4/4 lük hizmet sunar...gayet beyefendi bir kişilikdir...Suzukım yok ama bizzat referans veririm...çoğu arkadaşımı oraya yönlendirdim...memnun olmayan yoktu...makinana ne yapılıyor ne takılıyor hangi vidayı söküyorlar gönül rahatlığıyla görürsün....başka servislere gittiğinde sanki makinanı Ameliyata almışlar gibi içeri sokmazlar..burada herşey gözünün önünde..
http://www.suzukitekay.com/
http://www.suzuki.com.tr/motosiklet/...s&goster=Satis
bu korumanın altında ayrı bi koruma teli varmı neden soruyosun dersen o koçaman S harfinden sanki taşlar sorun yaratabilir
Bu korumanın dizaynı bu şekilde altında tel yok eğer full ızgara istiyorsan onlardanda var sen onu tercih edebilirsin.
THRACE
http://www.motosiklet.net/forum/tekn...oz-boyama.html
GSR 600 motorumun egzozunu boyadım görüntüyle ilgili resimler başlıkta isteyenler bakabilir
İnandığınız gibi yaşayamazsanız, yaşadığınız gibi inanmaya başlarsınız...
Canlı olarak, ilk gören ben olduğuma göre ilk not benden.
Gerçekten harika oldu.Motosiklete renk geldi.Kazasız belasız güle güle kullan.
[COLOR="Red"][B]Şeytan[/B][/COLOR]cım, [B]Motosiklet[/B]'i icat ettiğin için sana minnettarım... :P
Tekrar hayırlı olsun .
[COLOR="Red"][B]Şeytan[/B][/COLOR]cım, [B]Motosiklet[/B]'i icat ettiğin için sana minnettarım... :P
slm gsr600 cüler vay ne güzel buluşma yapmışınız öle helal size bir gün katılmak ısterım nasip olursa marka aynı ama bıraz tarz farklı kabul edersenız tabi
ohoo rakı muhabbetı var burda vala kusura bakmayın ıstemesenızde gelirim ben
erol daha oncede solemistim aynalar super olmus; gerci senden sozunu aldım ama burdada sıkıstırayım seni, muhakkak geliyorsun havalar bundan sonra guzellesiyor hep
sevgili gece tabiki senide aramızda gormek isteriz gelirsen cok memnun oluruz.
www.gsrturkiye.org adresindeki etkinlik baslıgından takip edebilirsin
süper makina süperde ses var
drift bilmem ne :P :queen::queen:
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)