Honda Activa 100 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
Honda Activa 100 Hakkında bildiklerimizi , bilmediklerimizi , merak ettiklerimizi , sormak istediklerimizi , cevaplamak istediklerimzi burada paylaşıyoruz umarım güzel bir konu olmuştur saygılar.
Teknik Özellikler
Motor: Kuvvetlendirilmiş hava soğutmalı 4-zamanlı SOHC tek silindirli.
Motor Hacmi (cc): 102
Silindir çapı x strok ((mm): 50 x 52
Sıkıştırma oranı: 9:1
Yakıt sistemi: 18mm'lik VVK tip karbüratör
Maks. Güç (kW @ dev/dak): 4,9 / 7000 (6,6 hp)
Maks. Tork ((Nm @ dev/dak): 7,5 / 5500
Ateşleme: Kapasitör deşarjlı (CDI)
Çalıştırma: Elektrikli / marş pedallı
Şanzıman: V-matik
Güç aktarımı: V-kayışı
Boyutlar (UxGxY)(mm): 1770x710x1120
Tekerlekler arası mesafe (mm): 1240
Sele yüksekliği (mm): 765
Yerden açıklık (mm): 145
Yakıt Kapasitesi (litre): 6
Ağırlık: 111 Metal
Fiyat: 3990 TL
Reklamlar
-
Zaten vardı honda activa topici
İKİTEKER hastalığında tedaviyi bünyem kabul etmiyor
-
baktım ama göremedim link atarmısınız ?
-
İKİTEKER hastalığında tedaviyi bünyem kabul etmiyor
-
15 Haziran 2010, 00:23
arkadaşlar arkada tek amortisör olması bi proplem cıkarıyo mu bana pek sağlam gibi gelmiyo arkada tek amortisör olanlar 2 kişi filan bi proğlem cıkar mı ?
-
Honda Activa scooter tarihinin ikonlarından biri o yüzden konuyu hortlatmakta sakınca görmüyorum
Kendisi benim de kullandığım en güzel motorlardan biridir süper konforlu hızlı olmasada yolda cadillac gibi akan motor sesi falan olmayan arıza yapmayan kesinlikle güvenilebilecek bir motordur.
Japon Vespasıdır kendisi ve çoktan klasik olmuştur
-
enolaguy adlı üyeden alıntı
Honda Activa scooter tarihinin ikonlarından biri o yüzden konuyu hortlatmakta sakınca görmüyorum
Kendisi benim de kullandığım en güzel motorlardan biridir süper konforlu hızlı olmasada yolda cadillac gibi akan motor sesi falan olmayan arıza yapmayan kesinlikle güvenilebilecek bir motordur.
Japon Vespasıdır kendisi ve çoktan klasik olmuştur
Geçmişte o aracı bende kullandım, detayları çok güzeldi. Şimdi aynı aynı fabrikada imal edilen TVS Jupiter 110 sahibiyim, 12" tekerleri sayesinde konfor ve keyifle sürüyorum.
-
konunun içinde tvs kupiter 110 geçtiği için yazıyorum. jupiter 110 modeli gerçekten activanın ruhunu yaşatmaya devam ediyor. oldukça keyifli ve konforlu. activa aşıklarına tavsiye ederim.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler