merhaba ben de 29 yaşında bir avukatım
sözüme umarım hedeflediğin bölümün daha iyisini kazanırsın demekle başlıyorum
üniversite 3.sınıftan itibaren bir fiil çalıştım, okulumuzda devam zorunluluğu olmadığı için bu imkana kavuştuk istanbul gibi bir - şehir diyemiyeceğim - ülkede yaklaşık 4 sene çalıştım (10 sene de yaşadım)
şu an kendi memleketimdeyim ve burda mesleğime devam ediyorum
hayabusa dediğiniz motor hakkında en ufak bir fikrim yok, sadece çok güçlü çok hızlı ve tehlikeli bir makine olduğunu duyduğum ve gördüğüm tecrübelerimle biliyorum diyebilirim
size hayabusaya binme, alma vs. demeyeceğim, nedeni de zaten siz size bunların denileceğini kabullenerek bu konuyu açmışsınız
yeni bir üye olduğunuzu görüyorum ve o yüzden hoşgeldiniz umarım forumumuzda kalıcı olursunuz demek istiyorum
>> şu alıntıdan yola çıkarak gönül isterki uçmak ister ama uçmadan önce bilgi, tecrübe, yetenek vs. gibi şeyler gerekir..
arkadaşların çoğu hayabusaya veya daha da yüksek motorlara binmemen gerekçesinin nedeni bu yüzdendir
örneğin bir uçağı uçurmak çok zevklidir ve gerçekten muhteşem bir deneyim olur ancak pilot olmayan bir kişinin uçurmaya çok istekli olan bir kişinin ve hiçbir tecrübesi yeteneği bilgisi olmayan bir kişinin uçağına gönül rahatlığıyla binebiilir misiniz? (hayır)
işte bu sebeple arkadaşların yorumları..
ben başlangıç motoru olarak Kawasaki Ninja 250R aldım (2010 model, sıfır) yaklaşık 2 veya 3 ay önce
sizin gibi tecrübem yoktu
ilk başlarda çok zorlandım, hatta 1 hafta gibi bir süre sadece motora bakınmakla geçirdim üstüne hiç binmedim
yaklaşık 11bin gibi bir para vermiştim motoruma
işte resmi:
imajdan ne anladığınızı bilemiyorum tabi ancak bulunduğum şehirde bu motora bindiğimde şehir içinde motorum ve bana bakmayan kimse yok gibi ama motorumu bana veya motoruma baksınlar diye değil, başlangıç için iyi bir motor, 4-5 sene kullanabileceğim bir motor vs. gibi nedenlerden ötürü aldım
600cclik ve 1000cclik tecrübeli arkadaşlar, abiler dahi motorumu çok beğeniyor
ben bu motoru size tavsiye etmeyeceğim çünkü siz hayabusa olarak zaten açmışsınız konuyu ancak yine bir başlangıç motoru olarak çok güzel bir motor diyebilirim
ve 2 ay veya 3 ay olmasına rağmen motoru çok çok iyi kullanmıyorum, bunu biliyor ve hissediyorum
bunu zaten herhangi bir vitesli motorun üstüne bindiğinizde hissedeceksiniz siz de
eğer bir motor alırsanız size tavsiyem belli bir aşamaya kadar öğrendikten sonra, tek başınıza olmamak şartı ile motoru olan arkadaşlarınızla belli bir km uzun yol yapmanız ve bunu haftada bir iki haftada bir şeklinde uygulamanız
size motorunuz ve kendi şoförlüğünüz konusunda çok şey katacaktır
diğer tüm yorumları da dikkati almanızı tavsiye edebilirim
motor tutkusu sadece yüksek hız değildir
motor tutkusu motorcu arkadaşlarınızla birlikte güzel keyifli bir geziye katılarak, onun kawasakisi var, bunun hondası var vs. gibi şeylere takılmadan yaşadığınız o sadece kendinize ait olacak anı keyifli bir şekilde yaşamaktır
bu dediğimi de ancak motorcu arkadaşlar anlayabilir
kısa bir molada içtiğiniz bir bardak acı bir çaydır
uzattım
tekrar umarım hedeflediğiniz bölümü kazanırsınız
saygılar