Merhabalar 2013 yılında bu motoru alıcaktim param olmadığı için beklemiştim 1 sene sonra bu formu görüp fikirlerinizi almıstim göksel abi o zamanlarda aktiftin şimdide aktifsin maşallah fabrika kapandı dediler bende hiç bulaşmiyim demiştim param olmadıgı içinde japon alamadım ne yazıkki şuan çalıstıgım yerde bir megelli sahibi var ve bir sorun yaşamadığını söylüyor motoru görünce tekrar içimdeki közler tekrar yandı 2 ay içerisinde ehliyeti alıp para biriktirebilirim ama sürekliliği olan bir motor almak istiyorum fabrika hakkında bilgisi olan varmı? Tekrar üretime gećicekmi yoksa artık üretilmeyecekmi?
Son güncelleme ;
March 17, 2016
Shop your megelli spare part now!
Our megelli spare part online is now live.
http://www.megelli-parts.com
Yedek parça için site güncellenmiş ve sistem çalışıyor gibi duruyor. Bu da ya stokları bitiyorlar yada arka planda üretim devam ediyor demek.
Geçenlerde bir yerde foto gördüm motor dikkatimi çekti Azerbeycan taraflarında megelli kullanıyorlardı
Enteresan olan sitesinde en son yazan şu bilgi;
2015 Forming of new Megelli global distribution company, Megelli Limited.
We can now focus on designing new products for you, our potential customer.
Evet belki üretim yapıyorlar ama hani ben sürekliliği olsun istiyorum yani 1 2 yıl sonra elimde patlamasın megelli hakkında çoğu şeyi biliyorum ve sırf şu fabrika muhabbeti yüzünden vazgećmiştim almaktan 2 ay sonra ne olucak bir bakalım
megelli candır abi tasarımı efsane. Titremeye gelince titremeyen motor varmıdır yahu??
arkadaşlar megelli hakkında bilgi almak yedek parça tamir bakım yardımı için facebook megelli türkiye sayfasındayız
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:06 ----------
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:26 ----------
Arkadaşlar Merhaba aranıza bende yeni katılacağım inş yakında Megelli 250R kullanan var mı aramızda halen çok merak ediyorum titreşim dışında asıl yaşadıgınız mağduriyeti anlatır mısınız..
Arkadaşlar merhaba. Benim problemim biraz farkı. Gösterge panelinin ayarlarıyla oynarken ayarları bozdum. Eski ayarları hatırlamıyorum. Problem şu ki gösterge paneliyle oynadıktan sonraki ilk binişimde hız normale göre çok daha fazlasını gösteriyordu. Yani kısacası basmayı denedim 5. vitese çıktığımda 197km/h hıza ulaştım sonraki denemede yine 6. vitesi görmeden 5. vitesteyken 199km/h hızı gördüm. İbre olsa daha üstüne de çıkacaktı ama 199 son olduğu için orda kaldı. Gösterge panelinde hızı böyle gösteriyor. Benim tahmini hızım ise yolunda biraz eğimli olduğunu düşünürsek 130-140km/h tı. Fakat dediğim gibi gösterge çok daha fazlasını gösteriyor. Aslında yalandan da olsa 199u görmek çok güzel ve mutlu ediciydi sevindim tabi ama sonuç olarak bu bi problem ve çözmem lazım bu konuda bilgisi olan varsa ve yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar.
c1860
9
1
yukarıdaki ayarları saate uyguladığınızda hızınızı doğru ölçecektir.
Saat te bulunan iki düğmeye baslı tuttuğunuzda saatin ayar bölümüne girecektir.
önce karşınıza c2500 gibi bir rakam gelecek onu c1860 olarak değiştiriniz. (Bu lastik çapıyla ilgilidir.)
ikinciayar bölümünde 9 a getirin (bu da diskteki delik sayısı km sensörü bu şekilde okuyor)
enson 1 getirin bu da silindir sayısı
benzin pompası eğer hala satılıksa ben alabilirim alpermenekse@hotmail.com üzerinden irtibata geçerseniz sevinirim. Teşekkürler
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:28 ----------
Eğer hala satılıksa ben alabilirim alpermenekse@hotmail.com adresinden iletişime geçebilirsiniz
selam arkadaşlar. İyi geceler.
sarı renk megelli 250r satan var mı?
istanbulda tavsiye edebileceğiniz megelli tamircisi var mı?
megelli 250r için ön amortisör lazım. sıfırından daha ucuza getirebilieceğimiz ikinci el, çıkma falan olsa çok iyi olur. başka markalar ama megelliye uyan da olur?
bende bir adet sağ yeni istersen 536 615 58 13
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:37 ----------
solu kullandım
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:01 ----------
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:15 ----------
Arkadaşlar, sanırım bu Megelli 250 R veya S'in motoru ile Mondial Rx3 evonun motoru aynı motor. Her iki motorun fotoğraflarından görsel olarak incelediğimde dış görünüş vidalarına kadad aynı yerlerde. Blokların içini bilmem ama herhalde içi de aynıdır. Eğer böyleyse Megellinin motorları da Zongshen üretimi Mondial rx3 evo ile aynı motor demektir. Dolayısıyla mondialin parçaları da Megelliye uyar demektir. Doğrumudur acaba?
Zs177mm yada nc250 diye kodlanmıştır üretim zongshen , apachi 27 beygirde aynısı olup fazladan ayak marşıda vardır.
Ancak yan kapak kırım kronik sorunu dolayısı ile biraz değişim olabilir , son üretim rx3 sanırım bu sorunu aştı , dolayısı ile " itimat iyidir , ama KONTROL daha iyidir " (alaman ata sözü.).
merhaba aranıza yeni katıldım. megelli 250r almak istiyorum. aslında cbr 125 ile arasında kaldım fakat estetiği cezbetti işte. buralarda satan var mı?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)