kendi gostergene gore 166 mi gordun yani
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:20 ----------
resim anca yuklendi simdi gordum
20150419_143550.jp
Resim yüklemeyi beceremedim galiba
Yapıyor çok güzel yapıyor iyi de yapıyor bence
bn kendi ibresine gore 170 yapmistim 58 kiloyum yokus asagi zar zor 170 yaptim :-D o motorla arkadasim kaza yapip parcalamasaydi disli degisimiyle 180 yapmayi planliyodum ama olmadi :-) simdi 125 cc iyle düzde 120-130 arasi, yokus asgida 140 i gecemiyorum.
Rodajını düzgün yapıp motoru açtın mı her turlu goruyor o hızları
lastromantik bilir abi :-D. resmi bile cbr yine alakasiz insanlar yuzunden bos muhabbetler donmesin bnce burda. faruk hizli resim paylas sitesine gir resmi upload et ordan ve forumlar sekmesindeki url yi kopyala buraya yapistir
Bu arkadaş zs177mm bloğu bilmiyor, mazur görün kendisini.
(aynı blok 5.vites dellorto karbüratör süermoto/cross kullanıcısı yazıyor.deneme/ispat maksadı ile test etmeye dahi kalkmayın, lüzumsuz daha evvel şahsım çok denemiştir..)
Maşallah diyelimmm
İki kadranda farkli neden oldugunu sorabilirmiyim?
Faruk abideki ilk gelen göstergelerden bendeki sonraki gelen göstergelerden. Bendekinde orta çubuk takılı kalıyor bazılarında o çubugu çıkartıyorsun full digita oluyor sıkıntı felan kalmıyor
Benimkide faruk abininkinden sikintisi benzin var iken bile kasisten gecince bir virajdan ciktigin zaman yaniyor falan ama benzin var yani yarim depo birde gaz boslugumudur pek anlamam ama hafif gaz verince ibre 2.3 kafasina gore vin vin yapiyor :D
degistirenler cok pisman. ne benzin gostergesi var nede vitesler. tam bi fiyasko yani sirf bi devir cubugu bozuk diye degistrmenin mantiksiz oldgnu herkes biliyo artik zaten devir isiklari var daha guzel bi goruntu yani hangi motorda var boyle guzellik.
Arkadaslar face te megelli türkiyeye gelin
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)