demirhan kardeş sıfırı 270 lira olduğu için 2. eline bakıyorum belki denk gelir kazalı falan parça halinde satıyodur gerçekten çok ihtiyacım var arkadaşlar aklınızda bulunsun. arka amortisör
demirhan kardeş sıfırı 270 lira olduğu için 2. eline bakıyorum belki denk gelir kazalı falan parça halinde satıyodur gerçekten çok ihtiyacım var arkadaşlar aklınızda bulunsun. arka amortisör
Faruk geçmiş olsun üstad, dikkat et kendine Megelli çok farklı bir motosiklet beni kullan diye kendisine çeken makine Bende yaşıyorum onu sorma, zaten istanbul 'da ki şu yağmur hayırlısı ile bir bitse de çıksam tekrar şunun üzerine diye hayal kuruyorum
Hayırlısıyla haftaya yağmurlar duruyor gördüğüm kadarı ile hava durumunda işte o zaman rahatlayacağım biraz
Ahmet dikkat et kardeşim, ne kadar olursa olsun Yağmurlu havalar tehlikelidir. Binmeyi ver 1-2 gün yağmurlar durulsun sonra tekrar zıpla üzerine ferah ferah serin serin gezmeye başla Yalnız tapa gaz gitme Bende havaların düzelmesini bekliyorum dört gözle Haftaya muhtmelen üstüne zıplarım motosikletimin
Burak üstad anladım, aklımda bulunsun muhakkak buradan da haber veririm...
şŞtt.. Ses Kes, Ses Dinle 1 Tam Gaz 1 Ara Gaz..
Hayal kuruyorsan, ulaşmak için çaba sarf et.
arkadaşlar elinden yada eşte dostta kazalı megelli varmı toparlanmaya deymiycek durumda falan ? arka amortisör lazım bana hemen söküp transfer yapabiliriz sıfırı çok pahalı
Çok teşekkürler arkadaşlar en ufak bi dikkatsizlik adamı günlerce bütün zevklerinden mahrum edebiliyo böyle.Napalım bunada şükür
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:23 ----------
Teşekkürler arkadaşlar en ufak bi dikkatsizlik bütün zevklerinden mahrum bırakıyo adamı günlerce Naapalım bunada şükür
Arkadaşlar satmak isteyen temiz megelli 250r olan var mı?
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:36 ----------
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:38 ----------
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:40 ----------
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:43 ----------
Bütçen nedir onu yaz ona göre yardımcı oluruz düşük bütçeyle motor arama zor durumda kalırsın.
arkadaşlar resim paylaşamıyorum hayatımda ilk kez bi forum sitesinde resim paylaşıcam nası yapılıyo bu iş :D
Hızlı resim yukle yaz googleye ordan çıkan siteye gir yukle orda forum sitesi için bi link çıkar onu kopyala buraya yapıştır paylaşırsın
[COLOR="Silver"]
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:03 ----------
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:06 ----------
teşekkürler ahmet can benim megelli 30000 e gelmek üzere. bna en yakın yada geçen varmı arkadaşar ?
Daha o kadar olamadım ama oluruz cc yukseltmezsek
13600'lerdeyim bende
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)