Kardeşim göstergeyi sakın değiştirme eskisi daha iyi
Göstergede ıbre km cınsınden olmadığı için hızın kaç olduğu konusunda emin olamıyorsun ama buna alışabiliriz diye düşünüyorum. Vitesin kaçta olduğunu göstermiyor.Buna da alışırız. Sadece boşta olduğu zaman N yanıyor. Bunda da benzin ışıgı hep yanıyor. Neden ışığın hep yandığını da Cengiz bulmuş. Aşağıda yazdım
Servise götürdüğümde arka fren tutmuyordu korna çalmıyordu. Aldım hala fren tutmuyor korna çalmıyor
2 gece boyunca yattı motor cengız sagolsun sadece gosterdeyı bu sabah 1 saatte degıstırmıs okadar
Cengiz dediki, yag akıttıgı zaman balatalarda yağ içinde kalmıştı. Frenin tutmama nedeni oymuş 40-50 TL verip balata spreyi almam gerekiyormuş. Çıkardı gösterdi bana. Sık biraz dünyanın yolunu gidicem dedim açılmamış bu sıkamam dedi. Koca serviste ve karşısındaki satış mağazasında açık sprey olmadığı için sıkmadılar. Sanki benden kaynaklı bir sorunmuş gibi utanmadan para ile satmaya kalkıştılar.
Kornanın neden çalmadığını bakmadıkları için bilmiyorlar tabi. Komple değişmesi lazım dediler :D Birde benzin ışığının yanma nedeni de DEPODA SU olmasıymıs :D Nerden alıyorsun dediler benzinden Shel dedim onlar sulu benzın koyuyor Opetten al dediler :D
SANKİ BİR TÜRLÜ UYANAMADIĞIM BİR RÜYADAYIM. BİTSİN ARTIK BU TRAJİ KOMİK KABUS
Aradım orda
DOKUYUCUYU. Olayı anlattım onlar da sinirlendi. Korna basmıyorsa kesınlıkle kablosu cıkmıstır.Onu ta kacaklar sadece dediler. Sen bana adresini ver kardeşim hemen korna sinyal ve spreyi adresine kargo ile gönderecegim dedi.