Megelli 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
Reklamlar
-
-
bukadar para vereceksin birde gitmeyecek alet . Fan falan olunmaz şekil var ama. düşündürücü piyasaya yeni giren motora çok istiyorlar aprilia mı bu
bir resimde benden
Bu krallığın tacı kask , tahtıda motordur.
"htmetin"
-
alp hemen gidip araştırmışsın,fadıl takipte olayı
hoş yapmışlar,ama bu devirde 6000 tl verip 125 cc 11 hp motor almaktansa ikinci el temiz bir hyo almak daha mantıklı gibi geliyor bana, 6000 tl ye adam gibi naked da alırsın GT R da ha ikinci el olur olsun,rampada abi bir el atsana demektense ikinci el aldım demek daha hoş geliyor kulağa
-
Endurocu01 adlı üyeden alıntı
alp hemen gidip araştırmışsın,fadıl takipte olayı
hoş yapmışlar,ama bu devirde 6000 tl verip 125 cc 11 hp motor almaktansa ikinci el temiz bir hyo almak daha mantıklı gibi geliyor bana, 6000 tl ye adam gibi naked da alırsın GT R da ha ikinci el olur olsun,rampada abi bir el atsana demektense ikinci el aldım demek daha hoş geliyor kulağa
Araştırrım abi affetmem. dediğim gibi 15hp 6 vites bu makineyi gözümde çok yüceltirdi. Hatta GS den geçiş bile düşünebilirdim. Çok fazla da yorum yapmak istemiyorum, insanları yönlendirmiş gibi olmasın, bu fiyattaki 125likler için hep böyle şeyler söyleniyor ona bu kadar verene kadar şuna şu kadar, bilmemne markanın şu modelinin 2.eli falan deniyor, ama 0 almak isteyen, 125cc düşünenler için bence cazip bi alternatif olabilir. Tabi bütçesi yeterli olanlar için.
Arkadaşlar utanç verici hatamı farkettim başlıkta fun'ları yazmışım. Türkçe telaffuzunu düşünerek yazınca öyle yazıverdim herhalde kusura bakmayın.
-
bu kaliteye göre aşırı bir fiyat yok ortada.
netten baktım bunun 250cc lik modelleri de var, tek silindirli yine.
17hp civarı güç üretiyor
naked veya süpermotolarının 250cc olanları 6000 liradan satılsa iyi bir seçenek olurdu.
-
Merhaba motosiklet severler, Megelli bir çok avrupa ülkesinden sona artık Türkiye'de.
Megelli hakkında merak ettiklerinizi sizlere aktarmaya çalışacağım.
Motor Hacmi:
Avrupa için 125cc (125cc E3 standarlına uygun)
Amerika için 250cc (250cc E3 standartlarına uygun olmadığı için Avrupa ülkelerinde kullanılmıyor)
Megelli, daha çok performans isteyen AVRUPA lı müşterileri için de orjinal performans kiti geliştirmiştir.
Motosiklet Fiyatı:Türkiye' de motosikletler geneli pahalı. Hepinizde bildiği gibi ciddi bir vergi var. Şu anda Megelli tanıtım fiyatları ile CAMGÖZ de. Diğer markaların 125cc lik motosiklet fiyatlarını bir google arama sonucu buldum. Lütfen fiyatları karşılaştırın.
ST Kanuni RX125 SM SuperMoto 6791TL
ST Kanuni RX125 D SuperMoto 6444TL
Yamaha YZF R125 SuperSport 10250TL
Yamaha TZR 50 SuperSport 6040TL
Yamaha WR 125R SuperMoto 4100€
Yamaha WR 125x SuperMoto 4840€
Yamaha XT125X Cross 5950TL
Yamaha YBR 125 city 3950TL
DERBI Terra 125 SuperMoto 7900TL
Aprilia RS 125 SuperSport 8415TL
Suzuki RM125 Cross offoad 13300TL
Husqvarna SM 125S cross 5030€
Kavasaki KLX 110 Cross 3700€
Motosikletleri yakından göreminizi isterim. Yorumlarınız bizler için çok önemli. hizmet@camgoz.com.tr adresine tüm yorumlarınızı ve eleştrilerinizi bekliyorum.
-
250cc olanlar için söylüyorum
bu avrupa E3 standartlarına uymuyor demek Türkiyeye getirilmeyecek manasına mı geliyor?
şukadarını söyleyeyim
Türkiye şartlarında en çok rağbet görecek motorlardan biri 250cc kategorisidir.
125 cc de çok tutulan bir kategori ama orda çok fazla alternatif var.
bu kalitede bir 250cc motor 6-7 bin liradan satılsa çok tutar.
-
Motosikletlerin tarzı çok hoş olmuş bence italyan ducatiyi andırıyo...
Fiyatlarda çok aşırı abartı değil 5000 yada 6000 lira normal fiyatlar sıfır km bi motor için...
Ama malzeme işçilik ve performansa orantısını bilemem.
Birilerinn almasını beklicez artık...
11 hp kulağa elbette çok az geliyo işin ucunda bırak cbr ları runnerlardan tokat yemek var.
Gerçi demin baktım olay 7250 ye patlıyomuş..
Ulan yemem içmem 3000 lira daha biriktiririm Fz6 alırım babalar gibi. (2. el tabi)
-
burada üstüne şu kadar daha koyar şunu alırım diyenlere sevgili mete-han abimizden alıntı yaparak cevap vereceğim.
cbr 125 alacağıma 6 lira daha koyar 600RR alırım ama yetmez 11 daha koyup R1 alırdım ki onu da hayabusa geçer iyisimi 18 daha koyup hayabusa alırım 1 milyon daha koy f16 al.
saçma
Sanırım bu yanlızca biz türklerde var adam altında 250cc vespa ile GP125e kafa tutuyor:( ya amacın hız ise yanlış araca biniyorsun demektir!
Şu en yeni en büyük en pahalı takıntımızdan vazgeçmediğimiz sürece böyle kalmaya mahkumuz hani adam var şu 125 likten alacağı zevki 1000RR dan alamaz ama her konuda 30 yıl gerideyiz ya burada da görmemişliğimizi belli edeceğiz!
-
Yavrum öncelikle keşke başkasının değil de kendi cümlerinle cevap verseydin
Sen btn gün ne için çalışıyosun daha iyi bi yaşam değil mi
Yürüceğine arabaya otobüse falan binmiomusun
Heralde insan hiç bi zaman kendi elindekiylen yetinmicek insanın genlerinde war bu
yoksa hala at arabasına biniyo olurdun
Bende öyle bi hırs yok diyosan o senin ezikliğin
"Sanırım bu olay sadece türkiyede var" gibide atıp tutma Bu olay yalnızca türkiye değil tüm dünya için geçerli insan heryerde insan çünkü, burnunu korkmadan bi dışarı çıkartıp baksaydın keşke...
Eğer bi gün motor alırsan olayı daha iyi kavrayabilirsin
sana 2039 da mutluluklar.
-
nukrozamrud adlı üyeden alıntı
Yavrum öncelikle keşke başkasının değil de kendi cümlerinle cevap verseydin
Sen btn gün ne için çalışıyosun daha iyi bi yaşam değil mi
Yürüceğine arabaya otobüse falan binmiomusun
Heralde insan hiç bi zaman kendi elindekiylen yetinmicek insanın genlerinde war bu
yoksa hala at arabasına biniyo olurdun
Bende öyle bi hırs yok diyosan o senin ezikliğin
"Sanırım bu olay sadece türkiyede var" gibide atıp tutma Bu olay yalnızca türkiye değil tüm dünya için geçerli insan heryerde insan çünkü, burnunu korkmadan bi dışarı çıkartıp baksaydın keşke...
Eğer bi gün motor alırsan olayı daha iyi kavrayabilirsin
sana 2039 da mutluluklar.
Öncelikle yazdıklarımı kimse üstüne almasın herkes görüş belirtmekte özgür bu da benim düşüncem
motorum var yanlızca profilimi güncellemeyi erteliyorum o kadar.
Sanırım yazımı iyi okumamışsın zira orada daha iyisinden bahsetmiyorum her zaman en yeni en güzel alışkanlığımızdan bahsediyorum!
Çok motorcu biliyorum 600RR almış km yükselecek satamayacağım korkusuyla binmiyor, veya binemiyeceği halde 1000RR almış neden egosunu tatmin edemiyor da ondan!
Mete_han dan alıntı yaptım yine yaparım bu ayıp değil zira durumu en güzel o özetliyor.
halen tatmin olmadıysan sana son bi örnek vereyim sokağa çık ve elinde çok yüksek nokia N97 İPHONE vs. olanları bi durdur sor bakalım bu telefonların müzik çalar ve kamerası dışında bir fonksiyonunu kullanıyorlar mı?
motosiklet olayında da aynı noktaya gidiyoruz!
Senin bu motora 6000tl verilmez demenle çevremde bazı insanların benim için şuna bak bi kaska 600 lira vermiş demesi aynı şey!
-
ya zaten avrupa aştı herşeyi.adamlar artık bisiklete biniyor.bizim gibi cep telefonunu , altındaki aracı statü göstergesi olarak görmüyor.bill gates'in günlük kıyafetlerine bakınız birde bizim ülülere bakın bizimkiler full karizma takılıyor ama adam o kadar rahatki.
Ayvalık Motosiklet Tutkunları (A.M.T)
-
over_dose adlı üyeden alıntı
Öncelikle yazdıklarımı kimse üstüne almasın herkes görüş belirtmekte özgür bu da benim düşüncem
motorum var yanlızca profilimi güncellemeyi erteliyorum o kadar.
Sanırım yazımı iyi okumamışsın zira orada daha iyisinden bahsetmiyorum her zaman en yeni en güzel alışkanlığımızdan bahsediyorum!
Çok motorcu biliyorum 600RR almış km yükselecek satamayacağım korkusuyla binmiyor, veya binemiyeceği halde 1000RR almış neden egosunu tatmin edemiyor da ondan!
Mete_han dan alıntı yaptım yine yaparım bu ayıp değil zira durumu en güzel o özetliyor.
halen tatmin olmadıysan sana son bi örnek vereyim sokağa çık ve elinde çok yüksek nokia N97 İPHONE vs. olanları bi durdur sor bakalım bu telefonların müzik çalar ve kamerası dışında bir fonksiyonunu kullanıyorlar mı?
motosiklet olayında da aynı noktaya gidiyoruz!
Senin bu motora 6000tl verilmez demenle çevremde bazı insanların benim için şuna bak bi kaska 600 lira vermiş demesi aynı şey!
ne alaka motosiklet ve telefon giyim nereye getirdiniz ha. ben iphone kullanıyorum ve her özelliğini tepe tepe kullanıyorum . oyun vs de değil. ben full karizma takılmayıda severim aynısını avrupada seviyor kardeşim nasıl bir mantık bu motorda belki olabilir çunkı böyle tipler tanıyorum en büyük makinadan olsun falan diyen ama diğerleri hiç hoşuma gitmedi .
"htmetin"
-
5000 ha? ybr neredeyse 4000 lira olmuşken bu fiyatlar çok iyi. keşke 2 sene once olsaydı şu supermoto tipli olanı hiç düşünmeden alırdım. sonunda 125 cc piyasasında satın alınabilir yeni seçenekler sunuluyor galiba.
racing model de pek karizmatikmiş. 11 beygir için fazla karizmatik.
-
125 cc çok düşük bir hacim. Başlangıç motoru olarak düşünülebilir. Bana yeter diyenler olacaktır ama motorun bazı durumlarda ani ivmelenmesi için en az 200-250 cc şart. Siz hız yapmayın ama gücün elinizin altında olması iyidir.
-
E3 Şart
tigermbz adlı üyeden alıntı
250cc olanlar için söylüyorum
bu avrupa E3 standartlarına uymuyor demek Türkiyeye getirilmeyecek manasına mı geliyor?
şukadarını söyleyeyim
Türkiye şartlarında en çok rağbet görecek motorlardan biri 250cc kategorisidir.
125 cc de çok tutulan bir kategori ama orda çok fazla alternatif var.
bu kalitede bir 250cc motor 6-7 bin liradan satılsa çok tutar.
Evet bu yüzden Türkiye'de ve Avrupa'da 250cc satılmayacak.
-
eee nerde satılıyo bunlar??
+f
yatları gercekten 5-6 mı?
-
valla ,125 cc lik motosiklet e güzel görünüyor diye 5000 tl veremem,eğer 5000 tl vereceksemde 1.öncelik yamaha ybr 125 cc 2.seçenekte honda cbf 150 olur ..
hiç olmazsa kafam rahat olur,piyasada denenmemiş , kullanılmamış motosiklete o paralar verilmez bence ...
tabi ki bu paraları verip "0" km bu motosikletleri alan olacaktır.
alacakl olanlar "Allah selamet versin"derim,yorumlarınıda bir zahmet bizlerle paylaşırlarsa memnun olurum.
-
Bir yerde gördüm bu aletler 2 zamanlımı 4 mu ? bikez.com da 2 zaman gözüküyor ? alacağımdan değilde merakımdan soruyorum.
"htmetin"
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler