Megelli 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
02 Ocak 2015, 18:32
Çocuk dediğin neyse bişe derdim edebim musade etmiyor megelli sana baya koymuşki yaran var gocunuyorsun bin motoruna zevkini al neyin kafasını yaşıyorsun anlamıyorum ilk saygıyla yazdım sen bu yolu istedin önceki yazılarımı oku ondan sonra muhattap ol ;)
Reklamlar
-
02 Ocak 2015, 18:34
Megelli's manufacturing agreement with Huansong Industries (group) Co Limited Hsun ended on 31 December 2013. All production of Megelli motorcycles stopped on this day. Megelli's page states that Hsun will continue carrying supplying parts to distributors around the world.
arzu edersen çevirisinide yaparım
bu arada Huansong Industries kimdir dersen :
Chongqing Huansong Industries (Group) Co. Ltd
Address: No. 29 Qixin Road, Yanjia Industry Park, Changshou District, Chongqing, China (401221)
Tel: (86 23) 61020580 (86 23) 61020539
Fax: (86 23) 61020581 / (86 23) 61020492
Homepage Address: http://www.globalsources.com/hsmotor.co
Other Homepage Address: http://www.hisunmotor.com.cn
bildiğin paranı bastır sana motor üretelim abi firmasıdır
buyrun efendim....
-
02 Ocak 2015, 18:35
Adamın yazdıgı yazının 10da1 ini anlasalar keşke ahh ahh :( murat merhaba çok iyi ve oldukca kendini iyi yetiştirmiş bir arkadaşımsın Ailen e sevgilerimi ve hürmetlerimi sunarım böyle bir kişilik yetiştirdikleri için saygılar. Bu arada ben şu zamana kadar hiç görmedim kullandıgı bir markayı kötüleyeni
-
02 Ocak 2015, 18:38
Tech_N9ne adlı üyeden alıntı
Adamın yazdıgı yazının 10da1 ini anlasalar keşke ahh ahh :( murat merhaba çok iyi ve oldukca kendini iyi yetiştirmiş bir arkadaşımsın Ailen e sevgilerimi ve hürmetlerimi sunarım böyle bir kişilik yetiştirdikleri için saygılar. Bu arada ben şu zamana kadar hiç görmedim kullandıgı bir markayı kötüleyeni
estağfurullah o sizin inceliğiniz...
zaten şu aşağıdaki bilgiyi de paylaştıktan sonra anlatacak bir şeyim kalmıyor. herkes kendi hayal dünyasında arzu ettiği şekilde yaşamakta özgürdür...
Murat.K. adlı üyeden alıntı
Megelli's manufacturing agreement with Huansong Industries (group) Co Limited Hsun ended on 31 December 2013. All production of Megelli motorcycles stopped on this day. Megelli's page states that Hsun will continue carrying supplying parts to distributors around the world.
bu arada Huansong Industries kimdir :
Chongqing Huansong Industries (Group) Co. Ltd
Address: No. 29 Qixin Road, Yanjia Industry Park, Changshou District, Chongqing, China (401221)
Tel: (86 23) 61020580 (86 23) 61020539
Fax: (86 23) 61020581 / (86 23) 61020492
Homepage Address:
http://www.globalsources.com/hsmotor.co
Other Homepage Address:
http://www.hisunmotor.com.cn
bildiğiniz paranı bastır sana motor üretelim abi firmasıdır
buyrun efendim....
Yani diyor ki :
Megelli nin çinde sipariş ile motor yaptırdığı Huansong Industries (group)LTD ŞTİ. ile 31 Aralık 2013 Tarihinde anlaşması bitmiştir. bu tarihten itibaren bütün megelli motorlarının üretimi durmuştur. Ancak Megelli nin web sayfasında Huansong Endüstrileri dünyanın her tarafında ki distribütorlere parça temini yapmaya devam edeceği duyrulmuştur...
hadi geçmiş olsun....
-
02 Ocak 2015, 18:44
Bu konu aylar önce tartışıldı ve parça temini devam ediyor ne derdin anlayamadım ki binneye devam ediyorum etcemde senin yaran var gocunuyorsun ;)
-
02 Ocak 2015, 20:41
ahmetcan1994 adlı üyeden alıntı
Bu konu aylar önce tartışıldı ve parça temini devam ediyor ne derdin anlayamadım ki binneye devam ediyorum etcemde senin yaran var gocunuyorsun ;)
sen devam et yukarıda ki bilgi zaten sana yetti ağız değiştirmek zorunda kaldın. En azından birimiz doğru bilgi sahibiymişiz. neymiş 2013 Aralık'tan beri üretim yokmuş. Neymiş Megelli nin kendine ait bir fabrikası yokmuş
Şimdi istediğin cevabı yazabilirsin
Bütün edepsizliğine rağmen sana kazasız belasız Sürüş dilerim. Yaşın ilerledikçe olgunlaşacağına eminim....
-
02 Ocak 2015, 21:05
Allaha şükür beni bilen biliyor kişiliğimide kimin olgun kimin çocukca polemige girdiği açık saygı gosterilecek insan var gosterilmicek insan var işte sen bu gosterilmicek insansın bilmem anlatabildim mi baba parasıyla değil alın teriyle aldık motorumuzu keyifle zevkle biniyoruz sen gelmiş megelli markası boyl şöyle yorum yapıyorsun tekrardan dediğim gibi gotunden element uyduruyorsun fabrika kapanma konusu çok önceden zaten konuşuldu parçanın tedarik edildigi zaten söylendi ve stok zaten var başka sorun ne ? Sana giren çıkan ne ? Genede neyse kalp kırmayı sevmem tekerin duz bassın sen git sayfana bak rahatına ninjana haydi iki akşamlar
-
02 Ocak 2015, 21:26
Allaha şükür beni bilen biliyor kişiliğimide kimin olgun kimin çocukca polemige girdiği açık saygı gosterilecek insan var gosterilmicek insan var işte sen bu gosterilmicek insansın bilmem anlatabildim mi baba parasıyla değil alın teriyle aldık motorumuzu keyifle zevkle biniyoruz sen gelmiş megelli markası boyl şöyle yorum yapıyorsun tekrardan dediğim gibi gotunden element uyduruyorsun fabrika kapanma konusu çok önceden zaten konuşuldu parçanın tedarik edildigi zaten söylendi ve stok zaten var başka sorun ne ? Sana giren çıkan ne ? Genede neyse kalp kırmayı sevmem tekerin duz bassın sen git sayfana bak rahatına ninjana
haydi iki akşamlar
Azıcık delikanlı ol
Fabrikası yok üretimi yok dediğimde uydurma diyordun
Önüne ispat getirdik halen ileri geri konuşuyorsun.
Yanlış bilmek ayıp değil, öğrenmemek ayıp.
Sidik yarışına çevirdiniz motoru koruma işini.
Yahu binin, keyif alın, kazası, belasız kullanın ayrı ama uydurma laflar ile milleti yanlış bilgilendirmeyin.ayıptır
-
02 Ocak 2015, 21:33
Www.megelli.com gir bak uretime yazanlara geçmişteki yazıları kopyalıyorsun karşında çocuk yok ;) farzet uretmiyorlar parçayı gondermiyorlarmı ? Stok yok mu ? Bi motor uretilmiyor diye bitmiş mi oluyorki uretiliyor megelli ;) buda son postum sana murat k bey:D
-
02 Ocak 2015, 21:43
Www.megelli.com gir bak uretime yazanlara geçmişteki yazıları kopyalıyorsun
karşında çocuk yok ;) farzet uretmiyorlar parçayı gondermiyorlarmı ? Stok yok mu ? Bi motor uretilmiyor diye bitmiş mi oluyorki uretiliyor megelli ;) buda son postum sana murat k bey:D
Kasma güzel kardeşim yorma kendini sen cevabını aldın şimdi yediremiyorum demeyi beceremedin. Bencede daha cevap yazma battıkça batıyorsun. Bugün yarın hem megelli hemde huansong endüstri den de cevap gelir onlarada yazdım. Gelen cevabı sana değil ama Türkiye distribütörüne atarım belki. Onların cevabından sonra bir kez daha arar bilgi talep ederiz firmadan verdikleri bilgi ile üreticiden gelen bilgi farklı olursa onuda ifşa ederiz.
Zorla kendini bu duruma düşürdün ya... Neyse geçmiş olsun bir dahakine araştırmadan soruşturmadan bir şey iddia etmezsin. Hayat deneyimi olsun sana
-
02 Ocak 2015, 21:48
Valla kasan sensin benim bi sorunum yok sana giren çıkan varki dediğim gibi neyse bekliyorum merakla :D
-
02 Ocak 2015, 22:08
Valla kasan sensin benim bi sorunum yok sana giren çıkan varki dediğim gibi neyse bekliyorum merakla :D
Ahhh evladım ahhh
Kime girip çıktığı belli halen yırtınıyorsun üretim devam ediyor diye
He gülüm he
Artık istediğin kadar hakaret edebilirsin nasıl olsa sen hakaret ettikçe rezil olan ben değilim.
-
02 Ocak 2015, 22:14
Hakaret ettitimi nerden çıkardın ki gerçekler ne zamandan beri hakaret oldu neyse artık çok tınsın konu başlığı kullanıcıları okuman yazman varsa o yüzden yol al KULLANIYORUM MEGELLİ 250R . Gerçi senin sayfada kullanıcı yok dimi pardon :D sidik atacak yer arıyorsun ;)insan utanma olur biraz hala buradasın
-
02 Ocak 2015, 22:36
akadaşlar bugün ön fren balatasını değiştirttim balata kasıyo gayç gayç ötüyo çok sinirimi bozdu motorcu toparlar o dedi ama motorun performasını olumsuz yönde etkiliyo sanki gidemiyomuşum gibi bi his uyandırıyo gerçekten çok sinir bozucu. arka balatalar olsaydı hafiften pompanın hidroliğini boşaltırdım ama ön düzen biraz farklı hiç bulaşmak istemiyorum düzelirmi ki kendi kendine yoksa yarın motorcunun yolunu tutayımmı ?
-
03 Ocak 2015, 22:59
burakfc90 adlı üyeden alıntı
akadaşlar bugün ön fren balatasını değiştirttim balata kasıyo gayç gayç ötüyo çok sinirimi bozdu motorcu toparlar o dedi ama motorun performasını olumsuz yönde etkiliyo sanki gidemiyomuşum gibi bi his uyandırıyo gerçekten çok sinir bozucu. arka balatalar olsaydı hafiften pompanın hidroliğini boşaltırdım ama ön düzen biraz farklı hiç bulaşmak istemiyorum düzelirmi ki kendi kendine yoksa yarın motorcunun yolunu tutayımmı ?
Eğer frene dokunduğunda geliyosa gayç gayç diye bi ses zamanla geçer diskte bi bozukluk yoksa;Frene dokunmadığın halde normal seyir halinde geliyosa ustaya bi daha göster derim.
-
04 Ocak 2015, 02:39
farukisik adlı üyeden alıntı
Eğer frene dokunduğunda geliyosa gayç gayç diye bi ses zamanla geçer diskte bi bozukluk yoksa;Frene dokunmadığın halde normal seyir halinde geliyosa ustaya bi daha göster derim.
frene dokununca gelmiyo ses. bugün ses kesildi ama hala kasıyo malesef. balatayı zımparalamaya karar verdim
-
04 Ocak 2015, 05:29
@Murat.K. bro megelliye çin malı demişsin.birşey dicem ninjanın jant göbeğine bakarmısın bir made in thailand yazısını görecekmisin
-
04 Ocak 2015, 10:15
Megelli başlangıç için çok istediğim bir motordu bu ama arkadaş çevresi aklıma girdiler yok öyle yok böyle olur dediler zorla daha pahalısını aldırdılar şuan cbr 250 var megelli almadığıma pişman değilim ama keşke istediğim motoru alsaydım çünkü bence megellinin seside tipide cbr den daha güzel zaten şunun şurasında 15.000-20.000 km kullanacaktım sonra fazere geçiçektim. Burada bir arkadaş neredeyse 30.000 km yapmışta onu görünce yazasım geldi
Köpeklerin neden camdan dışarı baktığını ancak motosiklet sürücüleri anlar
-
04 Ocak 2015, 17:09
Yav beyler bu alet 140tan sonra gitmiyor. Bugün yine denedim 143 gibi bişey oluyor 9 bin devirde. Neden acaba. S
-
05 Ocak 2015, 09:38
huceyn adlı üyeden alıntı
Yav beyler bu alet 140tan sonra gitmiyor. Bugün yine denedim 143 gibi bişey oluyor 9 bin devirde. Neden acaba. S
Arkadaşım standart bir megelli düz yolda zaten 153 km hıza çıkabiliyor hava ve yol koşullarına göre ufak değişiklikler gösterebilir.
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:07 ----------
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)
Bu Konudaki Etiketler