bi dakkaa önde çift disk mi görüyorum ?
bi dakkaa önde çift disk mi görüyorum ?
Abi çok titreşim yok mu nasıl biniyorsunuz bu motora :D
Titreşim istemeyen arkadaşlar KTM REVELATOR PRESTİGE modelini tavsiye ediyorum hem fiyatı hem de özellikleri sizi fazlasıyla tatmin edecektir.
Titreşim dediğin şey, Megelli kullanırken seni üstünden fırlatıp atmaz emin ol CB125E 'de sen 140 'a çıkabiliyorsan ki zaten mümkün değil pek ama 120 'e çıktığında altında ki makine yağ gibi akıp gitmiyor herhalde Hele ki bir de Tekirdağ 'da yaşıyorsun, yollarınız Istanbul'un yollarına istinaden daha düz ve güzel olmasına rağmen..
Megelli 'de ki titreşim TEK SİLİNDİR ve 250CC olmasından kaynaklı yüksek hızlarda yaptığı bir tatlı titreşimdir ( yüksek hızlarda kullanım esnasında zaten hissetme şansın olmaz yada düşük hızlarda hissetmezsin. )
Güzel birşey olmuş Yalnız Megelli iyi be Ben sadece motosiklette çizikler var onu boyasam mı diye düşünüyorum Zaten eğer satamazsam yani bu kış boyunca seneye yaza kalırsa motosiklet bende kesinlikle boyaya sokucam kesinlikle hemde
Usta Plastidip kaplaması mı yoksa ciddi anlamda boya çalışması mı ? Hayır eğer boya çalışması ise bu çalışma gerçekten tebrikler ve Çift disk güzzeeelll...
Çıkma grenaj alınırrr
şŞtt.. Ses Kes, Ses Dinle 1 Tam Gaz 1 Ara Gaz..
Hayal kuruyorsan, ulaşmak için çaba sarf et.
AEA da makine yan maşada dururken bile ayaklıklarına kadar titriyordu ondan soruyorum
şŞtt.. Ses Kes, Ses Dinle 1 Tam Gaz 1 Ara Gaz..
Hayal kuruyorsan, ulaşmak için çaba sarf et.
Boşta çalışan motora gaz verirsen titrer ayrıca o videodaki motor ambalajdan çıkarıldığı gibi teste çıkarılmış basamak yayları bile gergin değil niye anlatıyorsam sen motorunla mutlu ol bize yeter fakat megelli sayfasında neden farklı marka sahipleri yorum yazar anlamıyorum
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:23 ----------
Demirhan arkadaşım motor üzerinde 2 aylık çalışma sonucu bu hale geldi üzerinde mat siyah boyadır plast değil.Megelli yazıları resim de belli değil ama nikelajdır extraları angel,çift disk,zenon, did zincir,mono kapak ,krank taşlama (titreşim için yok denecek derecededir),ön düzen indirildi 5 cm,eksoz kısaltıldı ve boyandı ,arka lastik 160lık dunlop takıldı,hava filtresi iptal edildi açık filtre uygulaması yapıldı,denge topuları değiştirildi, anlayacağın sil baştan yaptım zaten bu motoru yedek parçadan montaj etmiştim baştan aşağa ben topladım yurt dışından gelme değil. NOT: Parça sıkıntısı var diyen kendini blmezlere benden kapak olsun
Arkadaşlar megellinin en güzell sayfası bu olsa gerek süpppr kapîşma benceGökhan ustam eline sağlık çok güzel bi çalîşma olmuş bu arada ben ayvalıkta ikamet ediyorum bu civarda motoru test etmek isteyen varsa valla vercem artcı olarak ben olmak şartıyla tabikii titreşim neymiş veya değilmiş canlı görün hani,bugüne kadar kimseye emanet etmedim motorumu ama buda benden bi fedakarlık olsun artık. Haa bu arada bu arada megeli penigale modelide Ajda pekkan gibi gerdire gerdire kıçındaki benn yüzüne gelmiş bence
Aynen Faruk abi ducati ayrı Bi dünya ama Yazın kısmek olursa yanındayım ayvalıga gelicem motorla ege turu yapcam
Beklerim abicimm bu arada küçük bi aksiklik sonucu ayak bileğimde ligament yırtılmasî oluştu 1.5 aydır motosiklet kullanamıyorum.İnan çıldırmak üzereyim.Megelli ayri bu zevk
Geçmiş olsun abi aman dikkat et . Bugün yagışlıydı adana kullanamadım hatta şuan bile çıksammı diye düşünüyorum gerçekten ayrı Bi zevk abi
Çok teşekkürler ahmet canEğer fabrakasyon lastikler varsa çıkma bence.Fazer 8 de bile bu uyarıyı yapıyolar kullananlar.
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)