Hepimiz severiz sarışın aptal hatunları işin şakası bir yana AEA mın yzfr125 i neden kendi klasmanındaki herhangi bir motorla karşılaştırıp ona göre yorum yapmadığını kimse anlamış değil. Neyse kötüleyen kötülesin yzfr125 i o sıkıntı değil sonuçta burada 115 sayfalık mesajlarda tek bir arıza mesajı yazmadık bu motor hakkında. Kimse aldığınada pişman olmadı lakin daha öncede yazıldığı gibi aynı şey diğer motorlar içinde geçerli ki ben yzf kullandığım için yazıyorum.
sanırsın motor dünyasının üvey evladı. herkes söz birliği etmişçesine kötülüyor motosikleti. kimisi o fiyata alınmaz diyor, kimisi hız yapmıyor diyor. hepsi de altın elbiseli adam'ı referans gösteriyor. bence kendisi son derece yanlı davranıyor bu konuda. niye honda 125cc'yi aynı şekilde eleştirmiyor? buna cevap yok. ikisi de aynı sinif motorsikletler. honda'nın motorunu olduğu gibi anlatıyor ama yamaha yzf-r125'i yerden yere vuruyor. bir tane mi iyi yönü olmaz bir motorun? yamaha o kadar mühendisi boşa çalıştırıyor, buradan o anlaşılıyor. video'ları izleyin ne dediğimi anlayacaksınız.
altın elbiseli adam - honda cbr 125 incelemesi -
http://www.youtube.com/watch?v=jtxtr2r7pz8
altın elbiseli adam - yamaha yzf-r125 incelemesi -
http://www.youtube.com/watch?v=hsea7i43z18
lan belki bende o para var ve hız sevmiyorum? ama kötülemek bedava. neymiş, gitmiyormuş. sanki yamaha'nın "bu motor 250 km/h hıza ulaşabiliyor" diye bir iddiası var. hep bizim bilgi sahibi olmadan eleştirme huyumuz... araba forumlarında hiç böyle ucuz eleştiriler yok mesela ama motosiklet forumları böyle eleştirilerle dolu. ulan 125cc motor gitmiyor diye eleştirilir mi? gitmiyor zaten. toyota yaris forumlarında araba gitmiyor diye eleştiren gördünüz mü? herkes biliyor zaten kapasitesini. sanki maserati forumundayız.
ha oturuş pozisyonuna laf edenleri bir nebze anlarım, çok rahat değil, eyvallah. 2013 modelinin sıfır fiyatı da 9.150 tl. pahalı mı? evet pahalı. bunu da eleştir. başımın üstünde yerin var. keyif için alınabilecek bir motor bana göre. motosiklet dünyasında her ihtiyaca göre ayrı ayrı motosikletler var ama en çok yerden yere vurulanı da bu motosiklettir.
"peki neden almayayım" diyorsun? mantıklı bir tane cevap yok. "onu alacağıma x alırım" diyor anca. ulan sen al x'i. ben sevmiyorum x'i?
işte laf olsun, torba dolsun.