Megelli 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
20 Mayıs 2014, 14:18
şŞtt.. Ses Kes, Ses Dinle 1 Tam Gaz 1 Ara Gaz..
Hayal kuruyorsan, ulaşmak için çaba sarf et.
Reklamlar
-
20 Mayıs 2014, 14:43
Megelliyi kuran adamlar fabrikayı kapatıp evlere dağıldı siz hala uzatıyosunuz. Çöp tür megelli. Böbrek taşı kırmak için reçeteyle yazılması gereken bir makinedir. Siz de dağılın bence. gesteapo alma.
-
20 Mayıs 2014, 14:49
-
20 Mayıs 2014, 19:48
300 km bakımında hangi marka ve hangi incelikte yagı koydunuz ?
-
21 Mayıs 2014, 01:24
5-40 castrol oneriyor dokuyucu megelli biz 2. yağ değişimi oldu ondan koydular
-
21 Mayıs 2014, 09:50
-
21 Mayıs 2014, 10:04
Karalama çabası değil de yeni alacak olan arkadaşlara fabrikası üretimi durdurmuş bir motor tavsiye etmek doğru değil. Motor iyi olabilir ama böyle de bir durum var. Neyle karşı karşıya kalabileceklerini bilsinler.
-
21 Mayıs 2014, 11:36
Seko adlı üyeden alıntı
Karalama çabası değil de yeni alacak olan arkadaşlara fabrikası üretimi durdurmuş bir motor tavsiye etmek doğru değil. Motor iyi olabilir ama böyle de bir durum var. Neyle karşı karşıya kalabileceklerini bilsinler.
Serkan abi, böyle senin gibi söyleyen birisi olsa güzel bir söyleşi ile can kurban.
Bak bu konuda haklısın, ben gidin illa ki alın Megelli 'yi demiyorum ki benim bir çıkarım da yok zaten, ne bir bayi sahibiyim ne de Megelli markası ile ilişki içerisindeyim. Ben sadece bir kullanıcı olarak, karalamalara karşı cevap veriyorum kullanıcısıyım çünkü.
Megelli üretimi durdurdu bu doğru, üretimi durdurulan bir motosiklet alınır mı bana kalırsa yedek parçasında sorun yaşamayacaksa alınır çünkü Megelli geçmişe dönük bakarsan yine bu gibi durumları yaşamıştı ve sayfalarında da ilerde başka bir üretici firma ile anlaşabilirlerse üretime devam edecekler ki Chooper modellerini kendi sitelerinde yayınlamışlar nasıl birşey yapacaklarına dair.
Yedek parça temini halen sürüyor HSUN firması tarafından bu yüzden sorun çıkacağını hiç sanmıyorum yedek parçada.
-
21 Mayıs 2014, 16:09
fabrika üretimini durdurdugunu bılmıyordum ama bakacak olursak nerdeyse sıfır bi motor ve 2. el pıyasası 6/7 bın tl bu fıyata bu yaşta başka motorda yokıne onu alalım :/
-
21 Mayıs 2014, 16:41
gesteapo adlı üyeden alıntı
fabrika üretimini durdurdugunu bılmıyordum ama bakacak olursak nerdeyse sıfır bi motor ve 2. el pıyasası 6/7 bın tl bu fıyata bu yaşta başka motorda yokıne onu alalım :/
Benim en büyük tercih sebebim, bu fiyata, bu yaşta, bu km 'de yok alamazsın. 6 küsüre bulursan kaçırma ( ki genelde yatmış olurlar )
-
21 Mayıs 2014, 17:50
Arkadaşlar motorun üretimi durdurulmuş vs, yedek parça sağlanıyorsa eğer ki sağlanıyor (bu konuda açıklama yapıldı) gerisi boş bence. 2013 model başka hangi 250'lik bu tasarımda ve bu performansta motosikleti 6-7 bin'e alabilirsiniz? 6 bin civarında alınabilecek 250'liklere çok baktım bir iki ay önce, bir tek rektefiye olmuş kim bilir kaç km'de 2006-2007 model kaymağı yenmiş Hyosunglar var. Bu motor gerek tasarım gerek performans gerekse fiyat açısından en cazip seçenek. Ayrıca CBR sahiplerinin bu motora karalama kampanyası yapmasının bir sebebi de trafikte çok görmek istememeleri olabilir. Zira CBR bu motorun yanında tabiri caizse eşek cbf gibi kalıyor
-
21 Mayıs 2014, 18:15
Öncelikle 0km alınacak bir motor değil, o fiyata daha sorunsuz markalar var çünkü ama 2. el olarak alırsanız tasarımı ve uygun fiyatı ile tercih edilebilir de peki ya sonrası?
Motorun, hepsinde olmasa da bazılarında, sorunlu olduğu biliniyor. Üstelik tek bir kronik sorundan değil birçoğundan bahsediliyor. Hal böyle iken almak isteyen bir daha düşünüyor ki şimdi de fabrikanın kapatılması 2-3 kere düşünülmesini sağlıyor. Hadi her şeyi göze alıp motoru aldınız diyelim ve şansınıza iyi bakılan sorunsuz bir motor çıktı. Gün gelip sıkıldığınızda ne olacak? Satmak isteseniz kim kaç paraya alacak? Bir süre sonra siz 6-7bin TL ye aldığınız motoru yarı fiyatına vereceksiniz.
Ha tüm bunlara rağmen uygun fiyatı nedeni ile alıp bineni eleştirmemek lazım. Çöp vs diye eleştirmeyi de haksız buluyorum.cebimde o kadar param varsa tabii ki en beğendiğimi alırım. ama durum böyle iken de satarken de 3 e 5 e bakmam
-
21 Mayıs 2014, 19:18
viperking adlı üyeden alıntı
Öncelikle 0km alınacak bir motor değil, o fiyata daha sorunsuz markalar var çünkü ama 2. el olarak alırsanız tasarımı ve uygun fiyatı ile tercih edilebilir de peki ya sonrası?
Motorun, hepsinde olmasa da bazılarında, sorunlu olduğu biliniyor. Üstelik tek bir kronik sorundan değil birçoğundan bahsediliyor. Hal böyle iken almak isteyen bir daha düşünüyor ki şimdi de fabrikanın kapatılması 2-3 kere düşünülmesini sağlıyor. Hadi her şeyi göze alıp motoru aldınız diyelim ve şansınıza iyi bakılan sorunsuz bir motor çıktı. Gün gelip sıkıldığınızda ne olacak? Satmak isteseniz kim kaç paraya alacak? Bir süre sonra siz 6-7bin TL ye aldığınız motoru yarı fiyatına vereceksiniz.
Ha tüm bunlara rağmen uygun fiyatı nedeni ile alıp bineni eleştirmemek lazım. Çöp vs diye eleştirmeyi de haksız buluyorum.cebimde o kadar param varsa tabii ki en beğendiğimi alırım. ama durum böyle iken de satarken de 3 e 5 e bakmam
Keşke herkes sizin gibi yapıcı eleştirilerde bulunsa. Resmen duygularıma tercüman oldunuz.
-
21 Mayıs 2014, 23:20
Yapıcı olmakta fayda var her zaman.
Benim zevkim motora binmek ama zarla zorla artırdığım para ile bunu yapıyorsam, zevkime göre, bana en çok hitap eden, nispeten sorunsuz olan bir motora binmek isterim. tutup da sırf büyük marka diye 5-6 yaşındaki tasarımı oyu buyu eskimiş motora bineceğime de Megelli ye binerim.
Hatta uzun süre Megelli almayı da düşündüm, ama amacım önce öğrenip sonra istediğim motoru almak olduğu için seçeneklerim arasından çıkardım. Yoksa alayım hem öğreneyim hem uzun yıllar bineyim gibi bir düşüncem olsaydı MEgelli yine seçenekler arasında olurdu.
-
22 Mayıs 2014, 01:42
ya megelli isterse alsın başını gitsin.ben gözlerimle gördüm herşeyi dokuyucudaki kamyon kamyon yedek parçaları.en küçük vidasına kadar yüzlerce var bütün parçalardan ki bide buzdağının görünmeyen tarafı varmış bir depoları daha varmış 100e yakın motor varmış gümrükte bekletilen motorlar varmış.. dokuyucudaki abiler görüyorsa yazımı.. size tavsiyem şu yedek depo arşivini şurrda bir paylaşında insanlar teredütten kurtulsun 600lük almak dışında kimse beni bu motordan ayıramaaz
-
22 Mayıs 2014, 11:18
stronglife adlı üyeden alıntı
ya megelli isterse alsın başını gitsin.ben gözlerimle gördüm herşeyi dokuyucudaki kamyon kamyon yedek parçaları.en küçük vidasına kadar yüzlerce var bütün parçalardan ki bide buzdağının görünmeyen tarafı varmış
bir depoları daha varmış 100e yakın motor varmış gümrükte bekletilen motorlar varmış.. dokuyucudaki abiler görüyorsa yazımı.. size tavsiyem şu yedek depo arşivini şurrda bir paylaşında insanlar teredütten kurtulsun
600lük almak dışında kimse beni bu motordan ayıramaaz
Grenaj fiyatlarını da ah bir düşürseler çok güzel olacak bana bal kaymak gibi gelirde ahh ahh
-
22 Mayıs 2014, 12:24
Fabrikanın kapanmasındaki dezavantaj zaten yedek parça değil ki. Siz bu motoru ileride satmak isteyince devamı olmayan bir motor olacak. Mesela şu an birçok insan Ninja 300 ve çift far CBR 250 hastası. Ama bu yeni modelleri alamayıp da bir önceki versiyonlarına yönelebiliyorlar. Megelli de böyle bir durum olmayacak maalesef. Atıyorum 2015 Megelli yi çok beğenip de parası yetmedi diye bir önceki kasaya yönelen olmayacak. buna ek olarak siz satmaya kalktığınızsa fabrikası kapanmış olduğundan ve forumlarda bahsedilen bazı sorunlar yüzünden yok pahasına satmak durumunda kalacaksınız.
-
22 Mayıs 2014, 21:29
1000 cc lik bi motor alana kadar aşkımız megelli
-
22 Mayıs 2014, 22:31
Arkadaşlar bu da benden .. yaklaşık 5 aydır kullanıyorum hiçbir sorunu yok sadece genel bakımlarını yapıyorum lazım olunca lastik havası yağ vs yakıt çok iyi ses ben egzozuda biraz açtırdım sesi baya iyi görüntüyü görüyorsunuz zaten ..sormak istediğiniz bişey varsa sorabilirsiniz
-
23 Mayıs 2014, 03:56
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)
Bu Konudaki Etiketler