ooo hayırlı olsun ) kazasız belasız inşallah
@gokseltoprak ve @stronglife harika resimler Allah kaza bela göstermesin, ek olarak benim yazımı da ekliyorum mesajın altına arkadaş birde oradan baksın...
Batu merak ettiğin sorulara bir yanıt ta benim yazım olsun
http://www.motosiklet.net/forum/moto...ml#post3311223
Bu arada uzun bir aradan özlemişim MT 'yi Baya bir ara verdim, biraz yoğundum tekrar geldim Herkese iyi haftalar tekrardan, Allah kaza bela göstermesin, tekeriniz yere düz bassın
şŞtt.. Ses Kes, Ses Dinle 1 Tam Gaz 1 Ara Gaz..
Hayal kuruyorsan, ulaşmak için çaba sarf et.
kardeşler gösterge sorunu yani devir ibrensinin alakasız bir şekilde takılı kalma olayı bendede var , yandaki ledler doğruyu göstetiyor ama ibre bazen daha yukarlarda takılı kalıyor, bazen oluyor ve geçiyor ama göstergeyi değiştirmeyi düşünmüyorum. gördüğünüz gib idevir 2binde ama ibre redline yapmış stronglife bu arada motoruna yapıştırdığın transformesrs amblemi stıckerlar hoş olmuş nereden aldınız acaba ?
[IMG][/IMG]
Bende senin motosikletin grenaj renklerini beğeniyorum Aslında senin motosiklete baktıkça şeytan dürtüklüyor değiştir grenajlarını diye de zor tutuyorum kendimi Sol kısımda orta ve alt grenajı değiştirmem gerekiyor zaten çiziklerden dolayı da o yüzden değiştirmişken bir değişime mi soksam diyorum motosikleti Gerçi maddiyat açısından şuanda pek iyi değilim yazdan sonra düşünmüyorum desem yalan olur bu arada transformers stickerları ebay 'de bulabiliyorsun ( http://www.ebay.co.uk/bhp/transformers-car-sticker ) da Türkiye 'de nereden bulunabilir diye biraz bakayım dedim ama arabalar için görebildim bir kaçtane...
Bu arada Gösterge panelleriniz ikinizin de eski tip, bunların yenisi ile değişmesi gerekiyor aslında " Koso RX1 " ( http://www.dokuyucu.com.tr/asp/produ...etre-Saati-RX1 ) bunu garanti kapsamında değiştiriyorlar, faturan ile gittiğinde değişimini talep edersen değiştirirler. Eski göstergeleri genelde mavi led yüzünden değiştirmiyorlar beğenildiği için yenisinde ki led renkleri turuncu
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:04 ----------
@ROMMEL buldum gittigidiyor 'da varmış sanırım istediğin gibi birşey olsa gerek ( http://urun.gittigidiyor.com/otomobi...s018-109307590 )
Teşekkür ederim dostum, kışın evet fiyatlar daha da düşer gerçi bu motor burada acımasızca eleştirildiği için şuan da yüksek sayılmaz. Her neyse ben çok memnunum motorumdan. Tasarımı zaten tüm 250cc'lik motorlardan daha dikkat çekici. Performansı gayet yeterli. Bir de piyasada fazla bulunmadığından çok havalı
Dün arkadaşımın cbr250'si ile yanyana koyduk motoru. Cbr250 Megelli'den daha hacimli duruyor, bizimkiler biraz daha ufak fakat daha sportif. Açıkçası Megelliden inip cbr250'ye binince touring kullanıyormuş gibi hissettim. Bizim motorlar bayaa bi racing'miş de haberimiz yokmuş İvmelenmesi iki motorun da aşağı yukarı aynı. Benim motorumla düzde 142 gördüm, cbr ile 152. Yani cbr son hızda 10 km/s kadar daha önde. Tüm bunların dışında Megelli'deki sürüş hissi Cbr'da kesinlikle yok. Megelli size sanki büyük motor kullanıyormuşsunuz gibi hissettiriyor. Muhteşem bir his cidden Bir de egzoz sesinden bahsedeyim. Diğer motorların havası Megelli çalışana kadar arkadaşlar Şimdilik iyi akşamlar
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:53 ----------
Bir de arkadaşlar sormayı unuttum, elcikleri değiştirmeyi düşünüyorum. Sizler bu konuda ne yaptınız, güzel hesaplı bir elcik var mı önerebileceğiniz?
Teşekkürler şimdiden.
Altında pocket bike gibi kalmaz tabi ki, motor kaslı bir motor. Uzun boylu arkadaşlar bindiğinde de gayet hoş görünüyor ancak yine de mümkünse yakın bir yere görmeye gidip denemeni kararını vermeni, ondan sonra en uygununu almaya gitmeni öneririm Ben bu motoru canlı görmeden muğladan zonguldağa gittim, dönüşte sürerek geldim. Şuan hem kendimle, hem kuzenimle (1200 km kadar artçılık yaptı) hem de motorumla gurur duyuyorum
DmRhn Kardeş ilgin ve alakandan ötürü teşekkür ederim, stickerı senin sayende buldum , Optimus prime gibi adamsın
ebayden aldım transformers stickerlarını
birde 160lık lastik için jant değiştirilmiyor orjinal janta oluyor direk..
linkini verebilirmisin stronglife kardeşim , ebaydan aldığın stıckerın linkini teşekkür ederim, bu arada herkesin annnelerinin gününü kutluyorum, tüm annelerin günü kutlu olsun
dostum link yok çünkü ben onu açık artırma sistemiyle almıştım şuan kapanmıştır o link. ama ebay girip "transformers 3d sticker" yazarak çok kolay bulabilirsin 1-5 dolar arası bişeydi hatırlamıyorum
---------- Mesajlar birleştirildi - 03:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:48 ----------
Babamla pazar gezmesi
4.000 devirde sabit gitmiyo motor stop etçekmiş gibi titriyor bunu nasıl çözebiliriz ya da sebebi ne olabilir ? Gaz kolunda çok hafif bi boşluk var bundan kaynaklanıyo olabilir mi ?
forumu takip edip motoru olmayan arkadaşlar, linki incelesin.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-megelli-7000-tl-ilk-gelen-alir-160905914/detay/
Kaza, sıkıntı hiçbir şeyi yok. 3 ay tam sezonunda yatmasın diye satıyorum fakat 7000 e de satılmazsa kitlicem garaja 3 ay sonra devam ederim. Sıfırı 9200+plaka olan motor 2200km de 7000 den daha ucuza veremem. Bayiden almayı düşünenler arasın ayın sonuna kadar satılık.
Ya herkes motorunu sattı, ya da geziyor Biraz aktif olalım arkadaşlar şu forumu canlandıralım, bu motorun diğer modellerden neyi eksik?
araştırmam ve daha yogun olarak sizin yorumlarınızla megelli almaya karar verdim işh pişmam olmam bide gecenlerde bi megelliye bakmaya gitim motor daha 1000 km yapmış. bide gösterge satında cubuk yok sadece ışıklı yeni gösterge mi acaba ? bide dıkatımı ceken motor 15 dk durdu bı baktım 5/6 damla su damlatmış radyatore elımı atım altı ıslakdı sanırsam hıdrolık vardı sordum motorun sahıbı (bende sevrıse goturdum ama bişey degıl) diye cevap verdi sizce ne olabılır cunku o motoru almayı dusunuyorum
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)