Dokuyucu bana dönüş yapmadı ki halen
Bende merak içerisinde halen araştırmalarıma devam ediyorum. Katılıyorum aslında sana, değiştirilebilir parçalar olması daha mantıklı ki hatta mesela Amaç arkadaşımızın alt grenaj çatlamış ne kadar diye merak ettim 111TL Gibi bir rakam, bu arada peki senin makine kaç km 'de aceba ?
Peki, sen kendim değiştiriyor ve herşeyini kendim hallediyorum diyorsun ama ben pek anlamıyorum motor 'dan ha aldıktan sonra artık uğraşa uğraşa anlarız diye düşünüyorum ama oldu da Cengiz Motor Bayisi halledemedi yada Çakırca halledemedi ki sorunlar yaşandığı servis kısmında bu bayilerde belli oluyor bunu bir saniyede hallettirebiliyormuyuz ?
Yani motorun iç aksamı sanırım çok karışık bir yapıda olacak hali yok diye düşünüyorum. Gördüğüm kadarı ile de motor grenajları zaten vidalar ile tutturulmuş motora gerektiğinde biz bile söküp müdahale edebiliriz ?
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:41 ----------
Amaç 'ın son mesajı sanırım bu olmuş
Ondan sonra 05 Mart 2014 'de girmiş daha da girmemiş, herhalde Dokuyucu sonunda sorunları çözüme ulaştırmış ve Amaç 'ı da mutlu etmiş.
Şimdi merak ediyorum biz kalkıp Istanbul 'da bu motoru alırsak ki almayı planlıyorum, Servis olarak Dokuyucu gibi sağlam bir servis bulmak ne kadar mümkündür merak içindeyim.
Dokuyucu gibi sağlam bir servis bulsam yada @farukisik arkadaşımız gibi motordan anlasamda kendim halletsem gözüm kapalı alırdım.