Heyy range roverlardan uzak durun )
Bence bu motora plakalik yakişiyor,birde su egzozun sesini dinleme sansimiz var mi?
Heyy range roverlardan uzak durun )
Bence bu motora plakalik yakişiyor,birde su egzozun sesini dinleme sansimiz var mi?
Videoda cok belli olmasada ses cok farkediyor.
http://www.youtube.com/watch?v=fT1puD72xlY&feature=youtu.be
plakalık sökünce arkası biraz havada kalıyor kuyruk zaten biraz alçak yüksek görünüm veriyor daha cool görünüyor bence ben aldıgım gunun ertesi sabahı sökmüştüm )) egzoz sesini yarın bende acık havada cekerim ama inletiyor resmen kompressörde bırakınca yokuş aşşağı cok hosuma giden o sesi veriyor tatmin edici derecede beklentilerimin üstünde çıktı yalnız şöyle bi problem var egzoz borusu manifolddan gelen boruyla iki parça halinde geçmeli ve tam olarak oturmuyor yuvaya tam oturttugumda egsozun şaseden tutan vida yeri birbirine denk gelmiyor boru içine bi conta sıkıştırcam yada o vida deliğinin yerini biraz geri alıcam hava alıyor biraz gibime geldi
Cool galıba senın motorun farlarda (tahmını) kırmızı led ısıkmı takdın nasıl yapdın ayrı bı hava katmıs tebrık ve takdır edıyuorum
eyvallah kardeşim sağolasın aynen parklar kırmızı ve angel halkaları taktım. kendim söktüm kafa grenajı yaptım da yapıştırırken beyaz silikon sürdüm yakından bakınca beyaz silikonolar gözüküyo bi boş vaktimde onu söküp şeffaf silikonla yapcam
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:31 ----------
hahah kardeşim öyle bişey olsa aklımda o akdar çok şey varki gerçekleştireceğim. Öncelikle gidon amortisörleri ve çamurluklarSenle de buluşuruz kardeşim ayarlarız bi gün zaten amaç yol üstü uğradı öyle planlı birşey değildi
amac abinin motora bak tertemiz gör ufuk abi gör
Beyler selamlar,bugün itibariyle megellimi takas ile kawa zx6 ile değiştirmiş bulunuorum.yanarım yanarımda bı megellıyle dolaşamadık coolrelax,buğra,amac ırtıbatı koparmayalm , ufugum az sonra arıcam senı zaten
ahah kardeşim aynen biraz pislendi malum çamur çorak :D
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:51 ----------
way kardeşim hayırlı olsun olsun kawayı getir onlada gezeriz ya megelli olcak diye bi şart yok kardeşim ara kardeşim konuşuruz
rolenti sensör mekanizması değişicek . kaçıncı viteste hızda gidersen git istop eder. servise götürmekte geç kalırsan bi süre sonra iyice ayarsızlaşıp çalıştırdığın an istop edicek
Extra_serkan acıkcası uzuldum nıye dıyıceksn sahıbındende falan senın ılanı gordum brdanda takıp ettıgım ıcın nasıl kullandıgını bılıyodum yılbasında senn motoru almayaı dusunuyodum madem sattın ıtıraf edıyım .)
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:10 ----------
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=m5U5n3DEynM
angel xenon far guzel tasarım fakat motordakı korumalıga bittim bence bı goz atın
iş yerinde gececiyim motoru öyle süzerken aklıma geldi zaten bayadır sinyaller gözüme hoş gözükmüyordu kepçe kulaklı gibi duruyordu motor bende söktüm sinyalleri arkadakı bombe olan yeri kestim düzleştirdim ve sinyalleri ön tarafa koydum.. bi kaç gün sonra eski sinyallerin olduğu yere de güzel bi kedi gözü yada düz kibar bi sinyal tarzı birşey bulursam takıcam yada hiç takmam belli olmaz :D
Benım fıkrım bu motorda on sınyaller ayna yanlarında olsa çok daha hos olurdu...
Coolun dusuncesı aynaları far-gidon kısmından cıkarmak ve motorun aynalarla olan kopek yavrusu durusunu bozmak yada kepce meselesı:D ama bence bu ducati havası yakısıyor.
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)