Megelli 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
03 Eylül 2013, 01:09
amac adlı üyeden alıntı
DOKUYUCU yu tebrık edıyorum birden kucak açtılar bizlere
arka grenaj hangısı
10-12 bın redlıne a gırıyor sıkıntı cıkarmasın bugra . Ben 9bını gecmıyorum. Kasktan oturude ancak ruzgar sesı duyuyorum
valla kardeşim ben size taa en başında söyledim direk dokuyucu arayın diye ben motoru aldığımdan beri servisdende ithalatcıdan yana bi sıkıntım olmadı :D çok şükür valla sevindim sizinde problemleriniz halloldu diye inşallah daha nice kullanırız :D
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:44 ----------
ayrıca bugra sana katılıyorum kardeşim 10bin devirden sonraki ses benide bitiriyor ama biraz durumu düzelteyim arrow yada akrapovic bulucam ikinci el ama ondan önce ilk işim bi rizome elcik manet takımı
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:46 ----------
ataik adlı üyeden alıntı
Senin şuan yaşadığın durum tam benim 1 ay öncesinde yaşadıklarımla aynı. Hiç motor sürmeyi bilmeden yarış motoruna merak saldım. Şebnem hocayı aradım gel dedi, gittim. 3 saat ders aldım. Ehliyeti aldım. Herşey hallolduktan sonra Kawa ile Megelli arasında kaldım. Megelli aldım, hem egzosun konumu ve sesi hem de cepte kalan 4000 tl sebebiyle seçtim. Şimdi ilanda belirttiğim sebepten dolayı 15 gün içinde motoru satmam lazım.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...36128040/detay
Motorcu ejder hakkında bilgi almak istersen o konuda da yardımcı olabilirim. Ben motoru aldığımda 2. el ilan hiç yoktu o yüzden alamadım. Benim aracı al veya alma ikinci el almanı öneririm. İlandaki cep telefonundan ulaşabilirsin.
ayrıca kardeşim yanılıyorsun istanbulda araba değil motor daha kullanışlı sen istanbuldaki trafiğin tadına daha bakmadın sanırım :D boşuna satma bence motorunu
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:49 ----------
amac adlı üyeden alıntı
Çok şükür ufak tefek sorun dışında benımde pek sorunum kalmadı. Dokuyucu sorunlarla ilgili olarak çok yardımcı oldu son iki haftada. Ses sorununu nasıl cozdun Halil tam anlayamadım. Sesin tam larak nerden geldiğini tespit edemedim. Kontak kapagından ses gelıyordu iç kısmını bantlayarak onu halledebildim sadece. Foto çekip koyabilirsen süper olur
ses geliyor dediği yer üst depo grenajıyla şase demirinin oldugu yerdeki boşluk benım arkadaşımknde de olmustu o araya cift taraflı bant sıkıştırdık ses kesilmişti seninkde yoksa ses bi problem yoktur o bahsettiği ses gerçekten de baya bi zırıltı yapıyor
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:52 ----------
TAM GAZ YOLUNDAYIZ :D
Reklamlar
-
03 Eylül 2013, 02:01
c00lrelax adlı üyeden alıntı
valla kardeşim ben size taa en başında söyledim direk dokuyucu arayın diye ben motoru aldığımdan beri servisdende ithalatcıdan yana bi sıkıntım olmadı :D çok şükür valla sevindim sizinde problemleriniz halloldu diye inşallah daha nice kullanırız :D
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:44 ----------
ayrıca bugra sana katılıyorum kardeşim 10bin devirden sonraki ses benide bitiriyor ama biraz durumu düzelteyim arrow yada akrapovic bulucam ikinci el ama ondan önce ilk işim bi rizome elcik manet takımı
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:46 ----------
ayrıca kardeşim yanılıyorsun istanbulda araba değil motor daha kullanışlı sen istanbuldaki trafiğin tadına daha bakmadın sanırım :D boşuna satma bence motorunu
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:49 ----------
ses geliyor dediği yer üst depo grenajıyla şase demirinin oldugu yerdeki boşluk benım arkadaşımknde de olmustu o araya cift taraflı bant sıkıştırdık ses kesilmişti seninkde yoksa ses bi problem yoktur o bahsettiği ses gerçekten de baya bi zırıltı yapıyor
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:52 ----------
http://l1309.hizliresim.com/1f/3/s73kd.jpg
TAM GAZ YOLUNDAYIZ :D
Bu adam bu işi biliyor beyler
-
03 Eylül 2013, 13:51
88ß0 tl. 250r modeli
9200 tl 250r se modeli oldu...
Ses cikartan parcalar
Sasi ve depo birlesme yeri
Kontak kapagi
On camurluk gevserse ve diger gevseyen vidalara bagli parcalar
Arka sele altindaki alet takimi yapabilir...
Bendeki ses yapanlar bunlardi. Cozdum sorunu ama su an motordan gelen farkli bir titreme sesi oluyor. Hizlaninca
Geciyor o ses. 1300km yi devirdim herhangi bir mekanik ariza yasamadim. Pazar gunu yikattim motoru. 2 saat falan
Sinyaller calismadi sudan dolayi. Kuruyunca sikinti kalmadi. Cok kasmayin sinyal far sigorta atabilir...
Yeni gostergeyi taktirmistim kalibrasyonu gaptim (1860-1-9) yanlismi bilmiyorum ama motorun gidisinde bir degisme yok.
Duzlukte 125-135 km max.. tekttek km artmasi icin baga bir duz gitmek galiba. Benim asya gy200 bile 135 km rahat gorurdu rodaj oncesi.
Neyse...
Motor 1-2-3 de arkayi sallicak kadsr guclu ama 4 viteste 115km gordukten sonra 9binde 5.ve 6.vitesin uzun yol harici
Bir islevi kalmiyor... uzun yolda yokus asagi 157km yi gordum.
Ilk bakimi 600km.de yaptim. Yagi buyuk racing icin olanlardan koyduk 15-45 yada 15-50 ydi galiba tam hatirlamiyorum.
Isinma ve fan acma fazlaydi. Gecen verdim baktilar motora duzelmis bayabi isinma sorunu ilk aldigim kadardegil.
Sivilari degistirmis olabilirler... bu motor fiyat performans sehir ici kullanim olarak ideal. Ama gecis motoru. Onumuzdeki
Sezon binermiyim? Hayir... su an alici ciksa sstarmiyim? Evet... sebebi ise 4.vitesten sonraki max hiz durumu.
Kitapcikta 140km max yaziyor zaten...full sehir ici kullajim icin ideal ama benim gibi arada yol yapip musait yerlerde
Hizlanmak isteyen icin kesecek bir motor degil.
Gostergenin yeniside depoda 3-4litre kalinca yada son 50km.de yakiyor isigi... yeni gosterge daha stabil calisiyor. Yani yeniden kastim 2.seri uretimde olan benzin ve vites gostergesi olmayan.
Motorda satiliktir. Plaka ruhsat var. Plakasi daha takilmadi evde yatiyor. Cezasi borcu yoktur nakit alindi. Kirik cizik hasar yok. Km saati 160.da. orjinal km.si 1300-1350 arasi. Rodaj 1600km oldugu icin tam doldurmadi. Hafta sonuna kadar biter rodaji.
Ciddi alici varsa konyadayim gelsin goruselim. 8.250 tl. Fiyati... sifirdan farki plaka ruhsat sigortasi var...
Renk beyaz kirmizi sase olan. Resimler facede mevcut akifyucel42@hotmail.com eklerseniz gorursunuz.
Saygilar sevgiler...
-
03 Eylül 2013, 14:52
-
03 Eylül 2013, 17:39
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-megelli-megelli-250r-sifir-136354336/detay/ arkadaslar ilanımı verdim henüz 27 km megelli 250r almak isteyen varsa yardımcı olurum acil satmam gerek ameliyat olmam gerekiyor.
-
03 Eylül 2013, 21:59
daha önce paylaşıldıysa affola megelliyi birde yoshimura ile dinleyin ^^
http://www.youtube.com/watch?v=7fmVY...&feature=share
-
03 Eylül 2013, 22:18
denizhan_ adlı üyeden alıntı
Evet ben paylasmistim bu videoyu.gercekten 600luk gibi çıkıyor tek silindir bi motordan bu kadarini beklemezdim dogrusu ama belki bi ayar cekmislerdir bilemiyorum.
-
03 Eylül 2013, 22:23
alan satıyor
hayırlar olsun inş
yoshi bombaymıs
-
04 Eylül 2013, 00:14
brooklynnn adlı üyeden alıntı
alan satıyor
hayırlar olsun inş
yoshi bombaymıs
Alan alır satan satar ben kendi adıma megelli den başka bir yol düşünemiyorum
-
04 Eylül 2013, 01:48
Galaxy adlı üyeden alıntı
megellimi bu ya benımkı 1500 km de. 1. viteste 55km hızla redline a giriyo.
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:16 ----------
Ön ve arka dişli, egzoz, hava filtresi değişmiş.
-
04 Eylül 2013, 10:38
denizhan_ adlı üyeden alıntı
Videodaki motosiklette 400cc bir yamaha motoru varmiş.
-
04 Eylül 2013, 11:07
Serk21 adlı üyeden alıntı
Videodaki motosiklette 400cc bir yamaha motoru varmiş.
Yapma yaa bende sevinmistim egzoz aldigimda boyle ses cikicak diye ama yine guzel ses vereceginden eminim.
-
04 Eylül 2013, 11:19
Yapma yaa
bende sevinmistim egzoz aldigimda boyle ses cikicak diye
ama yine guzel ses vereceginden eminim.
Ben CB me silindirden itibaren komple egzoz yaptirdim cok guzel oldu, fena sesi var camaro gibi )) egzoz guzel sey tabi etrafi rahatsiz edecek sekilde carlamaz ise
-
04 Eylül 2013, 11:27
amac adlı üyeden alıntı
megellimi bu ya
benımkı 1500 km de. 1. viteste 55km hızla redline a giriyo.
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:16 ----------
Ön ve arka dişli, egzoz, hava filtresi değişmiş.
Hava filtresi bu boru mu, 4.vites 180...
-
04 Eylül 2013, 22:30
Bi kaç gündür siyah mazgalların oraları boyamayı düsünüyordum kısmet bugüneymiş ama biraz geç başladığım için karanlığa kaldık sadece arka tarafı yaptım. Arka tarafın mazgalları boyarken sonradan aklıma geldi acaba siyah bölümüde boyarsam nasıl durur diye ? ya herro ya merro dedim deneyeyim boyadım bence gayet şık durdu işte çalışma
-
05 Eylül 2013, 15:59
c00lrelax adlı üyeden alıntı
Bi kaç gündür siyah mazgalların oraları boyamayı düsünüyordum kısmet bugüneymiş ama biraz geç başladığım için karanlığa kaldık sadece arka tarafı yaptım. Arka tarafın mazgalları boyarken sonradan aklıma geldi acaba siyah bölümüde boyarsam nasıl durur diye ? ya herro ya merro dedim deneyeyim boyadım bence gayet şık durdu işte çalışma
http://r1309.hizliresim.com/1f/4/s9gxf.jpg
Coolrelax,gerçekten seni çok tebrik ediyorum kendin ilgileniyor bizzat söküyor takıyorsun ben vida sıkmaya bile üşeniyorum bilen yapsın diyorum süpersin abi sen benim olmak istediğim ama hiçbir zaman olamıyacağım o ruhsun
-
05 Eylül 2013, 17:13
c00lrelax on numara olmuş. Dokuyucu bana grenaj göndermiş
-
05 Eylül 2013, 18:07
R&buğra adlı üyeden alıntı
Coolrelax,gerçekten seni çok tebrik ediyorum kendin ilgileniyor bizzat söküyor takıyorsun ben vida sıkmaya bile üşeniyorum bilen yapsın diyorum
süpersin abi sen benim olmak istediğim ama hiçbir zaman olamıyacağım o ruhsun
eyvallah kardeşim estafurullah :D bende hobi haline geldi izinli oldugum gunlerde bazen can sıkıntısına benzin deposunu indirip kablolara bakıyorum :D haha
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:58 ----------
amac adlı üyeden alıntı
c00lrelax on numara olmuş. Dokuyucu bana grenaj göndermiş
kardeşim su parçanın resmini çekip atarmısın bana bende idün istedim de daha gelmedi merak ettim nası bi parça
-
06 Eylül 2013, 01:40
-
06 Eylül 2013, 09:26
bu 250 r için mi son hız videosu
oynanmış olabilirmi acaba dişlilerle felan çok rahat adam 200 vurdu
forumda en son 157 felan gördüm diyorlar
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:08 ----------
arkadaşlar komple forumu okutmayın bana
size zahmet bana motorun artılarını eksilerini yazarmısınız
sorunları sıkıntıları
çözümleri nelerdir
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)
Bu Konudaki Etiketler