Megelli 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
17 Ağustos 2013, 01:26
serdarözkaya adlı üyeden alıntı
Benim de hep merak ettiğim konu kırmızı beyaz süper hatta konsept motoru bu fuarlarındaki internetten görmüştüm yalnız aynalar siyah tı konsepte nasıl bu şekilde yapabiliriz bende çok istiyorum benim ki siyah gerçi:( bunun rengi kırmızı orjinalde galiba anlıyamadım!!!
Reklamlar
-
18 Ağustos 2013, 00:49
R&buğra adlı üyeden alıntı
Benim de hep merak ettiğim konu kırmızı beyaz süper hatta konsept motoru bu fuarlarındaki internetten görmüştüm yalnız aynalar siyah tı konsepte nasıl bu şekilde yapabiliriz bende çok istiyorum benim ki siyah gerçi:( bunun rengi kırmızı orjinalde galiba anlıyamadım!!!
Resimden anladığım kadarı ile
Motor Beyaz ise
Ön Kafa
Ön Çamurluk
Alt Karlık
Depo Granajı
Stiker Seti gerekli..
Ama motor da çok değişmiş güzel olmuş bence...
-
18 Ağustos 2013, 01:59
serdarözkaya adlı üyeden alıntı
Resimden anladığım kadarı ile
Motor Beyaz ise
Ön Kafa
Ön Çamurluk
Alt Karlık
Depo Granajı
Stiker Seti gerekli..
Ama motor da çok değişmiş güzel olmuş bence...
Bu fotoğrafta ki makinanın bir de aynaları siyah,siyah renkli cam(orjinali ama),ve mono kapak tam olarak o şekildeydi konsepti sen bir de o halini görsen abi,bak google dan 15000 tl deseler çıkarır verir insan o şekline
-
18 Ağustos 2013, 22:11
Arkadaslar merhaba sahibindende sari b8r megelli var kazali. 5500 yazmis arkadas fiyat icin. Telefonla görüştük sanirim 5000 gibi bi rakama birakacak motoru. Kafa grenaj degisecek. Sizce bu motoru almalimiyim ?. Bu arada motoru bir arkadasim icin alicaz. Link koyamadim k.bakmayin.
-
18 Ağustos 2013, 22:33
1000 bakiminida yaptim tek problem gostergemiz kaldi. o da gelse tamamdir. kucukcekmece gittim bugra temiz esnaf adamlar sagol. biraz basmam gerektigini soylediler bende basiyorum motorda gidiyor arkadas : )
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:30 ----------
engin_deniz adlı üyeden alıntı
Arkadaslar merhaba sahibindende sari b8r megelli var kazali. 5500 yazmis arkadas fiyat icin. Telefonla görüştük sanirim 5000 gibi bi rakama birakacak motoru. Kafa grenaj degisecek. Sizce bu motoru almalimiyim ?. Bu arada motoru bir arkadasim icin alicaz. Link koyamadim k.bakmayin.
bende uygun bir yamaha motor bulmustum zamaninda servise sormustum . kazali motor alma demisti. bencede kazali motor almak cok riskli iş
-
18 Ağustos 2013, 23:02
engin_deniz adlı üyeden alıntı
Yani kafa grenajı gorunurdekı parca amartısor cant vs acaba daha nelerı degısıcek hiç aklında soru ısaretı kalmasın derım ama motorcuya goturup nesı var nesı yok orjınal yedek parcasıyla degıstırmeye kalkınca 5 bıne alıp yaptırınca 6 bıne gelıyosa alınabılır ama ıyıce baktır yoksa uzulme sonradan
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:57 ----------
Bu fotoğrafta ki makinanın bir de aynaları siyah,siyah renkli cam(orjinali ama),ve mono kapak tam olarak o şekildeydi konsepti sen bir de o halini görsen abi,bak google dan 15000 tl deseler çıkarır verir insan o şekline
Bugra ne zaman gelıyosun avcılara bak bu ara cok kısmetım acıldı tanımadıgım kızlar gelıp selam verıyo cok sey kacırıyosun haberın olsun
-
18 Ağustos 2013, 23:27
_Kotto_ adlı üyeden alıntı
Yani kafa grenajı gorunurdekı parca amartısor cant vs acaba daha nelerı degısıcek hiç aklında soru ısaretı kalmasın derım ama motorcuya goturup nesı var nesı yok orjınal yedek parcasıyla degıstırmeye kalkınca 5 bıne alıp yaptırınca 6 bıne gelıyosa alınabılır ama ıyıce baktır yoksa uzulme sonradan
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:57 ----------
Bugra ne zaman gelıyosun avcılara bak bu ara cok kısmetım acıldı tanımadıgım kızlar gelıp selam verıyo cok sey kacırıyosun haberın olsun
Ben sana özleden yazmıştım,servise giderken görmedin mi??Parça siparişlerim ve göstergeyi bekliyorum onları aldıktan sonra çekmeceden yanına gelirim tabi önceden haber veririm Batu...Eee tabi sende kızları ortamı ayarlarsın tabiigörüşürüz dostum sıkıntı olmaz daha amac ve serkan abi ile buluşmada yapmadık....
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:24 ----------
amac adlı üyeden alıntı
1000 bakiminida yaptim
tek problem gostergemiz kaldi. o da gelse tamamdir. kucukcekmece gittim bugra temiz esnaf adamlar sagol. biraz basmam gerektigini soylediler bende basiyorum motorda gidiyor arkadas : )
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:30 ----------
bende uygun bir yamaha motor bulmustum zamaninda servise sormustum . kazali motor alma demisti. bencede kazali motor almak cok riskli iş
Sen forumdan veya benden bahsettin mi onlara amac,mustafa abi oranın sahibi çok muhabbeti makaradır çok takılırız birbirimize...
-
18 Ağustos 2013, 23:33
Ben sana özleden yazmıştım,servise giderken görmedin mi??Parça siparişlerim ve göstergeyi bekliyorum onları aldıktan sonra çekmeceden yanına gelirim tabi önceden haber veririm Batu...Eee tabi sende kızları ortamı ayarlarsın tabii
görüşürüz dostum sıkıntı olmaz
daha amac ve serkan abi ile buluşmada yapmadık....
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:24 ----------
Sen forumdan veya benden bahsettin mi onlara amac,mustafa abi oranın sahibi çok muhabbeti makaradır çok takılırız birbirimize...
O zaman hepınız gelın bende megellı tayfasını agırlamaktan memnun olurum
-
18 Ağustos 2013, 23:35
O zaman hepınız gelın bende megellı tayfasını agırlamaktan memnun olurum
Eyvallah ta batu şimdi ben ince hesaba girdim ortamda çok erkek kız ayarlama şansını düşürücek olmaz öyle ben ayrı bir gelirim yanına sonra da ailecek geliriz
-
18 Ağustos 2013, 23:39
Eyvallah ta batu şimdi ben ince hesaba girdim ortamda çok erkek kız ayarlama şansını düşürücek olmaz öyle ben ayrı bir gelirim yanına sonra da ailecek geliriz
Haha haklısın galıba tamam oyle yapalım
-
19 Ağustos 2013, 02:08
beyler bu genel sıkıntılarda servis herhangi bir ücret talep etmiyor değil mi ?
-
19 Ağustos 2013, 03:19
edhem adlı üyeden alıntı
beyler bu genel sıkıntılarda servis herhangi bir ücret talep etmiyor değil mi ?
Yok canım daha neler
-
19 Ağustos 2013, 04:33
-
19 Ağustos 2013, 13:01
-
21 Ağustos 2013, 02:22
servise gidicem dedim arkadaş bi urlu ırsatını bulamadım Buğraa nerelerdesin )
-
21 Ağustos 2013, 02:33
extra_serkan adlı üyeden alıntı
servise gidicem dedim arkadaş bi urlu ırsatını bulamadım Buğraa nerelerdesin
)
Burdayım abim buyur????
-
21 Ağustos 2013, 02:45
Burdayım abim buyur????
bizim buluşma işi yalan oldu galiba gerçi bizde senelik izinler basladı elemanları izine çıkarıyorum bnde full mağazadayım eylüle kadar non stop devam çalışmaya servıse bıle gıdemedım daha
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:35 ----------
benım arkadaşda motorunu satıyor yesıl nınjasını 8000 e verıcek bende bunu satıp alayımmı nınjayı dıye dusunmuyo degılım akşam akşam aklımı celdı eleman
-
21 Ağustos 2013, 02:55
bizim buluşma işi yalan oldu galiba
gerçi bizde senelik izinler basladı elemanları izine çıkarıyorum bnde full mağazadayım eylüle kadar non stop devam çalışmaya servıse bıle gıdemedım daha
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:35 ----------
benım arkadaşda motorunu satıyor yesıl nınjasını 8000 e verıcek bende bunu satıp alayımmı nınjayı dıye dusunmuyo degılım akşam akşam aklımı celdı eleman
Kaç model kaç binde ve ninja 250 r den bahsedıyosunuz dımı
-
21 Ağustos 2013, 03:04
Kaç model kaç binde ve ninja 250 r den bahsedıyosunuz dımı
aynen 2010 model 23bınde nınja 250r
-
21 Ağustos 2013, 04:21
bizim buluşma işi yalan oldu galiba
gerçi bizde senelik izinler basladı elemanları izine çıkarıyorum bnde full mağazadayım eylüle kadar non stop devam çalışmaya servıse bıle gıdemedım daha
Yok yalan olmadı da abi aynı şekilde felaket yoğunuz bizde,elbet birgün buluşacağız bak şarkı gibi oldu,ninja demişsin hani şu gidonu t şeklinde,tek göz cbf gibi duran aletten bahsediyorsun;) sen bilirsin al tabi)))
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler