Megelli 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
13 Ağustos 2013, 18:01
R&buğra adlı üyeden alıntı
Benim fan hala çalışmıyor,yarın baktırıcam şuan 15-20 dakikadan fazla kullanmıyorum motoru
devirin yavaş yavaş düşmesinin sebebinie sorarmısın buğra , gösterge değişmesine rağmen devir halen yavaş yavaş düşüyor 2000 den sonra , ben daha servıse hiç gitmedim,zaman bulabılsem gıdıcemde, bu arada lastıgı kafamı cok bulandıran oldugu ıcın degıstırmedım sımdılık , hızı ,çekişi duser dıyenler caydırdı fıkrımden ama lastiğini 150 lik yapan arkadaş varsa bi yorum alabılırsek ondan cok daha aydınlatıcı olur
Reklamlar
-
13 Ağustos 2013, 20:59
extra_serkan adlı üyeden alıntı
devirin yavaş yavaş düşmesinin sebebinie sorarmısın buğra , gösterge değişmesine rağmen devir halen yavaş yavaş düşüyor 2000 den sonra , ben daha servıse hiç gitmedim,zaman bulabılsem gıdıcemde, bu arada lastıgı kafamı cok bulandıran oldugu ıcın degıstırmedım sımdılık , hızı ,çekişi duser dıyenler caydırdı fıkrımden ama lastiğini 150 lik yapan arkadaş varsa bi yorum alabılırsek ondan cok daha aydınlatıcı olur
Tamam abi sorarım da ben bu güne kadar aldığım cevaplardan tatmin olmadım kendileri de hakim değil makinaya bana öyle geliyor!!!
-
13 Ağustos 2013, 23:19
cbr 250 lastik ebatlari bizimki ile ayni saniyorum o nu buyuten varmi arastrirsak kafada biraz fikir olusacaktr bence
-
14 Ağustos 2013, 00:18
amac adlı üyeden alıntı
cbr 250 lastik ebatlari bizimki ile ayni saniyorum o nu buyuten varmi arastrirsak kafada biraz fikir olusacaktr bence
Bura büyüten bir arkadaş vardı amac coolrelax dı ismi,eski sayfaları gezersen bulabilirsin....
-
14 Ağustos 2013, 14:51
Arkadaşlar fan problemi benden kaynaklı motorun günahı yok,debriyaj ayarı falan çektirdim vites geçişleride çok temiz oldu
-
15 Ağustos 2013, 01:37
Arkadaşlar fan problemi benden kaynaklı motorun günahı yok,debriyaj ayarı falan çektirdim vites geçişleride çok temiz oldu
oooo iyi hadi geçmiş olsun kafan rahatlamışdır bnde arkadaşlarla tur attm bugun hersey on numara eve geldım dıreksıyon kılıdı dönmüyor,anahtarı kırıcam dıye ugrasmadım ama noldu kendılıgınden anlamıs degılım,nazara mı geldık nedır zaten sercvıse gıdecektım yarın artık şart oldu inş kontak arızası degıldır ,yoksa garantıden mı degısır kullanıcı hatasımı derler merak edıyorum
-
15 Ağustos 2013, 01:58
oooo iyi hadi geçmiş olsun kafan rahatlamışdır
bnde arkadaşlarla tur attm bugun hersey on numara eve geldım dıreksıyon kılıdı dönmüyor,anahtarı kırıcam dıye ugrasmadım ama noldu kendılıgınden anlamıs degılım,nazara mı geldık nedır zaten sercvıse gıdecektım yarın artık şart oldu inş kontak arızası degıldır ,yoksa garantıden mı degısır kullanıcı hatasımı derler merak edıyorum
senden kaynakli olacagini sanmiyorum . bende cumartesi 1000 bakimina goturecegim .zincir yagi da almak lazim ne kullaniyosunuz.
-
15 Ağustos 2013, 02:08
amac adlı üyeden alıntı
senden kaynakli olacagini sanmiyorum . bende cumartesi 1000 bakimina goturecegim .zincir yagi da almak lazim ne kullaniyosunuz.
inş değildir yarın çıkacak meydana, zincir yağı kesinlikle iphone tavsiye ederim bi keresinde uyduruk bır yag almıştım 15 tl ye ne yağlıyor,nede zincire yapışıyor ayrıca jantı lastiği yağ içinde bırakıyor , iphone 750 ml 49 tl genelde bır cok yerde ben sirkeciden 750ml 45 tl ye almıştım .200 kmde yağlıyorum zincire yapışıyor ve sıçrama yapmıyor tavsiye ederim
-
15 Ağustos 2013, 04:17
ipone - Chain Clean / Zincir Temizleme Spreyi
ipone - Racing Chain / Ptfe Bazlı 4 Farklı Renkli Yarış Zincir Spreyi
bu ikisi arasındaki fark nedir arkadaşlar????
-
15 Ağustos 2013, 05:27
Birisi zincir temizleme sipreyi digeri zincir yagi ama yaris kullanimlari icin olan yagdan o sen normal ipone zincir yagi alcaksin
-
15 Ağustos 2013, 05:30
ipone - Chain Clean / Zincir Temizleme Spreyi
ipone - Racing Chain / Ptfe Bazlı 4 Farklı Renkli Yarış Zincir Spreyi
bu ikisi arasındaki fark nedir arkadaşlar????
Heralde ilki söyledıgı gibi zincir temizleme spreyi diğeride renkli zincir yağı ilkiyle zinciri temizliyosun ondan sonrada zinciri yağlıyosun
-
15 Ağustos 2013, 10:12
Lastik konusunu cok dert etmeyin. Hyosung orjinal 150 ebat ama 180 takip gezen var ;) ama onerilen orjinalden 2 ebat fazlasi yani megellilerde 150 sikinti yapmaz.(tabi zincir muhafazaya surtebilir,megellinin arka taraftan haberdar degilim) hiz keser vs diyenlere de gulun geçin.. hee aynen bide cok yakar deyin .biz ninja 250 ye 2 ebat buyuk lastik taktik hic bir olumsuzlugunu gormedik.
-
15 Ağustos 2013, 17:50
Bende fan problemi var şuan 2 gündür çalışmıyor ve bu gündür motor soğuk dahi olsa marş basmıyor çok uğraşıyorum vitese geçirip ileri doğru biraz gidip gelip debriyajı pompalıyınca marş basıyor neden olabilir ve fan ile bağlantısı nedir????fikrin varmı özellikle soğukken dahi böyle yapmasını çözemedim...
kontağa bastığında tık tık tık ses geliyor biraz geçmi marş alıyor ?
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:48 ----------
lastik konusunda arkadaşlar bende 150-60-17 lastik takılı dunlop sportmax d253 hiç bi sıkıntı yok arkadaşta da var onda orjinal lastik var bugun bende onun motoru benımkısı bakımda diye onunkını aldım herhangi bi fark yok hatta kalın lastikle daha iyi
-
15 Ağustos 2013, 22:13
c00lrelax adlı üyeden alıntı
kontağa bastığında tık tık tık ses geliyor biraz geçmi marş alıyor ?
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:48 ----------
lastik konusunda arkadaşlar bende 150-60-17 lastik takılı dunlop sportmax d253 hiç bi sıkıntı yok arkadaşta da var onda orjinal lastik var bugun bende onun motoru benımkısı bakımda diye onunkını aldım herhangi bi fark yok hatta kalın lastikle daha iyi
Aynen abi tık tık diye ses geliyordu???Fan da bir kere sola yatırmıştı arkadaşım yumuşak bir yatıştı gerçi kalkıştan 10m sonra dönmesi gerekirken panik yapıp düşmüştü neyse:(fan kablosunun içinden geçtiği ön bölümde bir demir biraz bükülmüş kablo ile temas etmeye başlamış o yüzden fan duruyor enteresan biraz ama öyle gerçekten herhangi bir çubuk sokup kablonun demire temasını ayırınca çalışıyor tuhaf!!!!
-
15 Ağustos 2013, 23:32
inş değildir yarın çıkacak meydana, zincir yağı kesinlikle iphone tavsiye ederim bi keresinde uyduruk bır yag almıştım 15 tl ye ne yağlıyor,nede zincire yapışıyor ayrıca jantı lastiği yağ içinde bırakıyor , iphone 750 ml 49 tl genelde bır cok yerde ben sirkeciden 750ml 45 tl ye almıştım .200 kmde yağlıyorum zincire yapışıyor ve sıçrama yapmıyor tavsiye ederim
C.tesi alırım sirkeciden. Servise de goturcem 1000 bakımı için. Kendi servisime götürmek istemiyorum. Önereceginiz servis varmı.
-
15 Ağustos 2013, 23:38
amac adlı üyeden alıntı
C.tesi alırım sirkeciden. Servise de goturcem 1000 bakımı için. Kendi servisime götürmek istemiyorum. Önereceginiz servis varmı.
Malesef yok:(,Senin elinde başka bir seçenek yoksa ama çakırca motor a götürebilirsin benim servisim
-
16 Ağustos 2013, 00:09
Malesef yok:(,Senin elinde başka bir seçenek yoksa ama çakırca motor a götürebilirsin benim servisim
benimkinden kotu olamaz herhalde :D
-
16 Ağustos 2013, 00:39
amac adlı üyeden alıntı
benimkinden kotu olamaz herhalde :D
Aynen yok değiller..
-
16 Ağustos 2013, 23:14
Aynen abi tık tık diye ses geliyordu???Fan da bir kere sola yatırmıştı arkadaşım yumuşak bir yatıştı gerçi kalkıştan 10m sonra dönmesi gerekirken panik yapıp düşmüştü neyse:(fan kablosunun içinden geçtiği ön bölümde bir demir biraz bükülmüş kablo ile temas etmeye başlamış o yüzden fan duruyor enteresan biraz ama öyle gerçekten herhangi bir çubuk sokup kablonun demire temasını ayırınca çalışıyor tuhaf!!!!
tık tık ses geliyor çalışmıyorsa marş rölesinden kaynaklı muhtemelen servis halleder onu ama yeni röle sardırma varsa ellerinde değiştirsinler kabloyu demire temas ettirdiginde kısa devre olduğundan çalışmıyordur servise bi göster sigortaları atmadan
-
16 Ağustos 2013, 23:45
Arkadaşlar Bu Renk Çok Güzel Olmuş
Acaba fiyatı aynımı. Bilgisi olan bir arkadaştan cevap bekliyorum
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 misafir)
Bu Konudaki Etiketler