manet ve elcik şart bu makinaya, kısa racing tavsiye ederim. topuzlarda aynı renk olursa gayet güzel durur.
310km yaptım,
bugün kalktım ısıktan 2 derken boşa attı, devir 12-13 dedi ibre takılı kalmıs. gaza dokunuyorum hafif 14 ün üstüne cıkıyor devamı olsa 20bin deviri gösterecek
)) saga cektim, 10 kere falan kontagı actım kapattım düştü aynı yere sıfırladı kendini.
motorda aşırı vibrasyon var, deponun ön kısmında titreme mevcut, depo kapagı ile sağ şasi birbirine değiyor, bayram sonu bayi-serviste bir çaresine bakacaz artık.
benzin göstergesi sıfıra düştü, lambası yandı. gittim benzin aldım 35 tlye depo doldu. şaşırdım kaldım depo 7 litremi diye...) galiba onda da sorun var. ben alalı 5gün oluyor, gösterge problemli göstergelerdenmi çözemedim...
göstergede en üstte saat var sağda vites sağ altta da benzin işareti var, diger uyarılar solda üstten alta dogru sıralı şekilde olan gösterge..
sağ grenajın en öndeki vidası düşmüş, iyi sıkmadılar yada kasiste fırladı bilmiyorum...
motoru bugun 60km gidiş dönüş yoluna götürdüm, 220km sonrası oldugu için biraz zorladım yokus aşagı 145km yi gördüm. düz yolda 125km civarı bişey görüyor...yani rodajı bitmediği için makina daha acılmadı diye düşünüyorum.
6 binden aşagı kullanmıyorum, motoruda yormuyoruz tabi ama 40km hızla giderken 4.5. vitestede gidilmez diye düşünüyorum... 45-50 km hızla 3.viteste bile 6binde gidiyor makina, çözemedim olayını yani bu 4500 devirin
hızlanma olarak iyi gibi, ama max hız konusunda şüphelerim var, birisi rodajı iyi yapmadı 140km max, birisi çok iyi yaptım 161km max gördüm falan diyor...bu kadar abartı aralık olmaz diye düşünüyorum.
genel olarak duruş dizayn oturuş gösterge vs 4 4lük makina, 4-5 aydır tr.ye gelmesini bekliyordum, güvendiğim kişi bayisi olunca tereddüt etmeden aldım nakit saydık parayı...750cc hondayı gözüm görmez oldu
zaten ducati 848evo hastasıydım bu makina ilaç gibi geldi yani...
500km de yagını değiştircem, 1000km geçene kadar 6-7 bin devirlerde kullanmaya çalıscam, ama 6viteste 7bin devirde 110km gitmesi ve yokus aşagı bile 145 görmesi simdilik canımı sıkıyor.