Megelli 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
09 Ağustos 2013, 13:08
R&buğra adlı üyeden alıntı
Geldim panpa burdayım
dediğin gibi biz zaten 2 yiz yok mu arttıran beyler
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:05 ----------
Öncelikle çok çok geçmiş olsun halil plakasını biliyorsan karşı tarafın bir ziyaret edelim kendisini herşey kanunla çözülmez yani
sen iyisin ya sıkıntı yok şükür makinede de çok hasar yok anlaşılan masraflar malesefki sana ait çünkü kurallar gereği o şekilde kontak dahi çevirmemen gerekiyor trafikte:(
çok çok geçmiş olsun Allah beterinden korusun,bu sağa sola direk şerit değiştiren araclar ozellikle bayanlar cok fazla yapıyor bırak sınyalı dırek serıt degıstırıyor yada onune kırıyor aracı o yuzden ben kamyon kornası fılan taktırmayı dusunuyorum motora yada bu sırenlerden fılan otturucem bı yanaştıklarında ayık olmaları ıcın , adamla konusmak gerekır hatalı oldugunu kabul ederse sıgorta ıslemlerınden sonra belkı kabul eder haksız oldugunu.Buğra bu arada ayaklıgın yayını cıkarayım dedım kendım komple cıkardım bu sefer de ayaklık kapanmıyor ) lastıkle tutturuyorum bugun acık bır tamırcı bulursam yaptırıcam
Reklamlar
-
09 Ağustos 2013, 15:44
extra_serkan adlı üyeden alıntı
çok çok geçmiş olsun Allah beterinden korusun,bu sağa sola direk şerit değiştiren araclar ozellikle bayanlar cok fazla yapıyor bırak sınyalı dırek serıt degıstırıyor yada onune kırıyor aracı o yuzden ben kamyon kornası fılan taktırmayı dusunuyorum motora yada bu sırenlerden fılan otturucem bı yanaştıklarında ayık olmaları ıcın , adamla konusmak gerekır hatalı oldugunu kabul ederse sıgorta ıslemlerınden sonra belkı kabul eder haksız oldugunu.Buğra bu arada ayaklıgın yayını cıkarayım dedım kendım komple cıkardım bu sefer de ayaklık kapanmıyor
) lastıkle tutturuyorum bugun acık bır tamırcı bulursam yaptırıcam
Keşke acele etmeseydin be serkan,neyse artık benim servis yapıyor o işi ama sana çok uzaklar bir de bayramdayız malum:(bayram sonrası baktın olmadı arar aldırırız motoru istersen...
-
09 Ağustos 2013, 18:26
gecmis olsun dostum . sigortasiz trafige cikmayin arkadaslar:( karsi tqrafi ikna edersen hallolur ancak her halukarda senin trafik sigortani isteyecektir kazaya sebebiyet veren
istanuldaki megelli kullanicilarindan biride benim
-
09 Ağustos 2013, 23:15
Beyler yardım!!!!,Megelli nin orjinal ibresini bilenlere soruyorum redline flash ı olan ibre yani,benzin göstergesinin hemen altındaki gösterge yanıyor ara sıra ne yaptıysam çözemedim bulamadım bilen arkadaşların yorumlarını bekliyorum....
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:11 ----------
amblem E veya f şeklinde altında da böyle kıvrımlı dalga çizeriz ya yada denize dalga yapardık öyle birşey işte var rengi göstergede kırmızı ara sıra yanıyor 2 gündür çıkmaya başladı çok sinirimi bozuyor ya
-
10 Ağustos 2013, 00:13
Beyler yardım!!!!,Megelli nin orjinal ibresini bilenlere soruyorum redline flash ı olan ibre yani,benzin göstergesinin hemen altındaki gösterge yanıyor ara sıra ne yaptıysam çözemedim bulamadım bilen arkadaşların yorumlarını bekliyorum....
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:11 ----------
amblem E veya f şeklinde altında da böyle kıvrımlı dalga çizeriz ya yada denize dalga yapardık öyle birşey işte var rengi göstergede kırmızı ara sıra yanıyor 2 gündür çıkmaya başladı çok sinirimi bozuyor ya
valla Buğra bendeki değişmiş ibre yardımcı olmaısterdım ama bılemedımkı sımdı,bnce servisi beklemneden yakında acık bır tamırcıye gosteer yagını ,suyunu vs bı baktır , ama muhtemelen gosterge panelinin bır arızasıdır motorda bı sorun olacagını sanmam
-
10 Ağustos 2013, 00:30
Dediğin lamba hararet lambası F altı dalgalı.
Motor cok fazla ısındıgında yanar o lamba
gösterge arızalı degilse bi baktır ciddi bir sorun motora zarar verirsin
-
10 Ağustos 2013, 00:37
bendede kontagi cevirdigimizde cikan calistirinca kaybolan kucuk motor seklindeki isik yaniyordu zamn zamn onedir bilen varni
-
10 Ağustos 2013, 00:49
umot adlı üyeden alıntı
Dediğin lamba hararet lambası F altı dalgalı.
Motor cok fazla ısındıgında yanar o lamba
gösterge arızalı degilse bi baktır ciddi bir sorun motora zarar verirsin
Çok teşekkür ederim biraz agresif kullanmıştım zaten olabilirama ilk kez yandı yani daha önce de agresif kullanmışlığım var,ya şu yeni km saatleri gelse de rahatsalam ya,şuan herşeyi buna bağlıyorum bayii de öyle diyor çünkü çok teşekkürler umot;)
-
10 Ağustos 2013, 00:50
Soğutma Sistemi ( F altı dalgalı sembol )
Soğutma sıvısının sıcaklığı çok arttığında veya sıvı miktarı azaldığında yanan bu işaret çok önemlidir. Motor su kaynattığında tamamen hurdaya çıkabilir, silindir kapak contası yanabilir ve bunlar çok pahalıya malolur.
Yapılması gerekenler: Motoru durdurun (stop edin), soğutma sıvısı miktarını kontrol edin.
Motor Uyarı Işığı ( MOTORA BENZEYEN SEMBOL )
Bu uyarı egzoz sistemi veya motor elektroniğinde sorun varsa yanar. Bu ışık yandığında motor, acil durum modunda çalışabilir. Bu durumda motor gücü azalacaktır.
Yapılması gerekenler: Servise başvurulmalıdır.
Yardımcı olabildiysem Ne mutlu bana
-
10 Ağustos 2013, 00:52
amac adlı üyeden alıntı
bendede kontagi cevirdigimizde cikan calistirinca kaybolan kucuk motor seklindeki isik yaniyordu zamn zamn onedir bilen varni
o arıza işareti bende hiç sönmüyor meselabakımda saat bozuk olduğu için dediler bana,senin saatinde aynısı mı?değişmiş mi?serkan ının ki farklıymış mesela fabrikanın göndericeği saatler gelince karşılaştırıcaz...
-
10 Ağustos 2013, 00:53
umot adlı üyeden alıntı
Soğutma sıvısının sıcaklığı çok arttığında veya sıvı miktarı azaldığında yanan bu işaret çok önemlidir. Motor su kaynattığında tamamen hurdaya çıkabilir, silindir kapak contası yanabilir ve bunlar çok pahalıya malolur.
Yapılması gerekenler: Motoru durdurun (stop edin), soğutma sıvısı miktarını kontrol edin.
Bu uyarı egzoz sistemi veya motor elektroniğinde sorun varsa yanar. Bu ışık yandığında motor, acil durum modunda çalışabilir. Bu durumda motor gücü azalacaktır.
tesekkurederim
-
10 Ağustos 2013, 00:56
umot adlı üyeden alıntı
Soğutma sıvısı miktarının kontrolünü nasıl,nerden yapabiliriz?megelli yi biliyor musun?kullanıcısımın değil misin bilmediğimden sordum bu faydalı bilgiler için tekrar çok sağol umot;)
-
10 Ağustos 2013, 00:57
o arıza işareti bende hiç sönmüyor mesela
bakımda saat bozuk olduğu için dediler bana,senin saatinde aynısı mı?değişmiş mi?serkan ının ki farklıymış mesela fabrikanın göndericeği saatler gelince karşılaştırıcaz...
ben saatimden memnunum benzin gostergesi sikintili sadece birde rolantideyken ibre 2 de oluyo arada bir garip garip isiklar yaniyo nekadar bassamda devir saati 8 in ustune cikmiyo (8=8000 devirmi oluyo)
-
10 Ağustos 2013, 01:02
amac adlı üyeden alıntı
ben saatimden memnunum
benzin gostergesi sikintili sadece birde rolantideyken ibre 2 de oluyo arada bir garip garip isiklar yaniyo nekadar bassamda devir saati 8 in ustune cikmiyo (8=8000 devirmi oluyo)
Bende çok memnunum çok renkli maşallahsürekli birşey ler yanıp sönüyor,bahsettiğin sorunlar işte saatimiz sorunlu amac,bayramdan sonra tüm bayii lere göndericeklermiş yeni saatleri,motorundan çok daha fazla verim alabiliceksin değiştikten sonra 8-10-12 durma kardeş gazına sağlık
-
10 Ağustos 2013, 01:15
-
10 Ağustos 2013, 01:48
taşşşşşşşşşşşşşşşşşşş gibi makine hiç bişey olmaz kardeşim merak etme , bugun yıne cbr a baybay ettim arkadan kudurdu eleman ) muhtemelen gostergedendır bnımkıde benzın ısıgı yanıo sureklı samandıra degısmesı gerekıo yenı takılmasına ragmen bu gostergede sorun cıkıo onuda hallederler takma kafana :bayramdan sonra uğricam servise
-
10 Ağustos 2013, 02:06
taşşşşşşşşşşşşşşşşşşş gibi makine hiç bişey olmaz kardeşim merak etme , bugun yıne cbr a baybay ettim arkadan kudurdu eleman
) muhtemelen gostergedendır bnımkıde benzın ısıgı yanıo sureklı samandıra degısmesı gerekıo yenı takılmasına ragmen bu gostergede sorun cıkıo onuda hallederler takma kafana :bayramdan sonra uğricam servise
O benzin problemi için firma bir şey sürüyormuş depoya öyle birşey duymuştum o sorun muydu acaba emin olamadım bende bayramdan sonra verdiğim siparişleri almaya gittiğimde sorucam senin için ve aynen serkan sana demiştim bir de şu saat değişsin beyin sıkıştırıyormuş makina yı km saati karıştığı için motorun randımanına izin vermiyormuş şunu yap ama 1.viteste 8-9 a çık motordan çok tatlı tiz böyle spor arabalarının yada jetlerin ıslığa benzer bir sesi vardır ya öyle bir ses veriyor ki alışkanlık yaptım belki de o yüzden hareret yanıyor dostum
-
10 Ağustos 2013, 02:17
-
10 Ağustos 2013, 03:07
))))))))))) bugun ınan dedıgını yaptım 1 ıncı vıtesde otturdum 8000 devırde ıkıye taktım suandada konusuyorum arkadasla 600rr ı var adamı canı cekmıs ya oturmus cıg kofte yıyodu eleman km nın dıbıne vurmus
) cok begendı herkes motoru arka lastıgı 15 yapıp plakalıgıda ucgen katlanır yaparsan tadından yenmez dedı makınayı
)))
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:14 ----------
o problemı cokta takmıyorum boştakken bıle hafıf 2000 den dusuruyo devırı heralde ayar cekıldıkten sora duzelıcektır
Serkan abi zaten eleştirenlerin çoğunun motor sınıfına bak 600rr lar dan hep olumlu 250 veya altından hep olumsuz eleştiriler duyuyorum tesadüf mü;) içinin rahatlamasına sevindim abi o günde söylemiştim sana pişman olmıyacaksın bir de dediğimi yaşadın mı hiç hani giderken aynadan görme hatırlıyor musun;)
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:54 ----------
Bugün megelli li olan bir kaç arkadaş vardı amac da dahil onuda bugün öğrendim ben,arkadaşlar buluşma ama kimseden ses çıkmıyor serkan abi sende hadi şu konuyu dillendir biraz;) Sloganımız;BAK İSTANBUL BİZ KAÇ KİŞİYİZ;) gezi parkı gibi olduk
-
10 Ağustos 2013, 03:11
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler