izmir-karşıyaka motorcu ejder bayisinde görebilirmiyiz acaba motorları ?
megellinin fiyat politikası honda gibi olmaz umarım
çünkü bu fiyatla çok iş yapar bu motosiklet. mis gibi ducati kokuyor
Arkadaşlar Dün akşam Camgöz Motordan Harun Bey'in telefonuyla yeni motorum Megelli sport 250R 'ın geldiğini öğrendim. Ayağımızın tozuyla gidip motorumuzu gördük. Gerçekten tip olarak tartışmasız 250 cc likler arasında en güzeli.bi kaç fotoğraf alabildik. Kısmetse çarşambaya kadar işlemlerini bitirip teslim alacağım. Teslim aldıktan sonra detaylı inceleme raporu ve daha fazla fotoğraf sunacağım.
İlk Fotoğraflar...
bugün Çanakkale ye de gelmiş aradılar görmeye gittim fakat resimlerdeki gibi heybetli değil gibi gözlemledim
sesi çok hoş kontağı açınca devir göstergesi sonuna kadar çıkıyor çok güzel
servis motorun performansının da iyi olduğunu söyledi
video ve resimleri en kısa zamanda sizlerle paylaşacağım
---------- Post added at 17:52 ---------- Previous post was at 17:29 ----------
ilk çalıştırmamız sesi çok güzel http://www.youtube.com/watch?v=wyLQIyA5mB4&feature=youtu.be
---------- Post added at 17:56 ---------- Previous post was at 17:52 ----------
bunlarda resimleri http://imageshack.us/photo/my-images/51/img0623ky.jpg/
---------- Post added at 18:07 ---------- Previous post was at 17:56 ----------
http://www.youtube.com/watch?v=x4ch0cqgUgw&feature=youtu.be
---------- Post added at 18:30 ---------- Previous post was at 18:07 ----------
http://i1281.photobucket.com/albums/a519/17muhammed/IMG_0592_zps9aeb509d.jpg
ben daha almadım karar aşamasındayım
motosikleti bugün gidip gördüm arkadaşlar karşıyaka motorcu ejder bayiisinde şuan sunumda 2 adet var 1i satılmış zaten.motorun estetik görünüşü gerçekten çok güzel.
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:09 ----------
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:17 ----------
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:21 ----------
yenı megellıyı bugun bır arkadasım alıp gayrettepeye gelmıs plaka ıcın orada bır ınceledım malzeme kalıtesı olsun oturus pozısyonu olsun fren klıtesı guzell sadece lastıklerın cok kotu olduugu aşıkar benım hyosunga gore ıse kalıp olarak kucuk cbr tarzı bırsey lakın cok goz alıcı ducatı gıbı ses desenn orjınal egzozla bıle tok ses varrr.alacak arkadaslardan performansını da soylersee bzıde bılgı sahıbı oluruz
aynen abi lastikler harici daha bi sıkıntı görmedim ilk aldığımda titreşim vardı ama şuan titreşim %70 kadar azaldı parçalar yerine oturdukdan sonra titreşimin de gideceğini zannediyorum
ayrıca frenleri çok sıkı arka frene kaçta gidersem gideyim hafif fazla bastığımda kitliyor lastiği kaydırıyor dün biraz lastiği yaktım bi nebze olsun düzeldi ama orjinal lastikleri mutlaka değiştirmek gerekli performans olarak gayet atak bi motor kasımpaşa tünelinde 3.5 saniye gibi zamanda 110u falan çok rahat görüyor rodaj bitene kadar fazla boğmam ara ara gazlamak iyi gelir :D bunlarda yeni fotolar rodaj bitene kadar çıkan problemleri ara ara yazar bilgilendirirm
TAZE TAZE YAKALAMISKEN MEGELLIYI BINELIMM
motor güzel daha şekil duruyor. hyonun yanında gösteriyor kendini tasarım cok güzel
tek begenmediğim noktası kırmızı şase demiri. sprey boyayla mı boyamışlar napmışlar
valla ben aslında kırmızı rengi alıcaktım ama kasımpaşadakı servis ha geldi ha gelicek dedi o aksam gelmedi yarın dedi bende beşiktaşa gittim daytonaya orda sadece 1 tane getirmişlerdi sesine gidişine felan bakmaya gitmiştim ama bu beyazı gördüğüm an vuruldum kırmızı şasesi bence daha ayrı bi hava katıyor motora boyasında bi sıkıntı görmedim işçilik bence gayet geçerli rodaj bitene kadar bakalım naz yapıcakmı tek beğenmediğim yeri lastikleri hemde cok kayıyor 150lik lastik uyar inşallah bi çekişinde problem yaparmı diye bi sorucam servisine gözüme ufak geldi sanki
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:30 ----------
abi eline sağlık resimler çok iyi çıkmış :D yakıştılar birbirlerine haha
eyvallah kardesım ne demekk
aynen abi bende videoları sorucaktım sana iyi yapmışsın ama biraz çamurlu çok çamur atıyor motor arkadan olsun önden olsun taa göstergenin orası bile çamur oldu yarın servise gidicem onuda sölicem
duzgun bır havada görüşek şöyle sahılde falan fotograf makınasıyla dyzgunce cekerız acelyle bu kadar oldu
Bence naked daha güzel.
aynen abi ilerleyen zamanda paslaşırız gezeriz zaten ruhsata moralim bozuldu ya alamadım şasi numarasında 0 yapıcaklarına O yapmışlar bi harf kaydırmışlar çıkmadı ruhsat yarın gidicem daytonaya aradım adamları gel yarın dediler bakalım inşallah hallederler o gün içerisinde
Kayseride bayisi var diye gözüküyor ama geleceğini hiç sanmıyorum, beyaz rengi hoş görünüyor. Kullanan arkadaşlar titreşim hakkında bilgi verebilir mi?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)