Bende bugün büyük bi kaza yaptım kaskım olmasa ölmüştüm piagiom yedi eminde bakalım ne olcak Allah korudu. İnşallah masraf işini absorve edebilirizde megelliyi alırken zorlanmayız.
Bende bugün büyük bi kaza yaptım kaskım olmasa ölmüştüm piagiom yedi eminde bakalım ne olcak Allah korudu. İnşallah masraf işini absorve edebilirizde megelliyi alırken zorlanmayız.
125 s sahibiyim motorumdan memnunum ama sana tavsiyem 125 alacağına biraz daha bekle birikim yap veya üstüne kredi çek 250 al
ayrıca motorun parça sıkıntısı olacak diyen bir arkadaş olmuş, okuduğum kadarıyla megelli 250 cc ile daha iddalı geliyor eskiden parça sıkıntısı yokken ıstediğin parca 2 günde kapına geliyordu şimdiki servis ve bayi yapılanmasıyla anında parça buluruz gibime geliyor ayrıca fiyatlarıda uçuk değil
bu megelli alfa romeo arabaları gibi sorsan % 90 ı kötü diyor ama hiç birinin o motora binip 2 tur atmışlığı yok
Megelli ile ilgili yeni bir site www.dokuyucu.com.tr Megelli Türkiye genel dağıtıcılığını alan Dokuyucu Ltd. Şti. yeni sitesi ile yayına başladı.
Sadece Megelli için kurulan bu yeni web sitesi müşteri, bayi ve servislerin tüm ihtiyaçlarını, daha kaliteli bir şekilde karşılamak için yayın hayatına başlamıştır.
Topic çok gerilere düşmüş.Yalnız motor denildiği gibi 26 beygir ve 123 kilo çıkmazsa ve alanlar 140ı geçemezse kıyamet kopar vallahi bu kadar kişi bekliyor alacaklar arasında ben de varım.
Aşk tutkuyu ortaya çıkarmasaydı o 2 tekerin üzerinde gitmezdim
Bende cbr250r, inazuma ve megelli 250r arasında dolaşıyorum. Üçününde tarzları farklı ama karar vermek zor, megelliyi bekliyorum, belirleyici o olacak galiba.
Motor güzel, umarım yeni distribütör bayi ağını geniş tutar. Yalnız S ve R modellerin aynı fiyatta olması bana garip geldi. Her zaman naked daha ucuz olur.
Bu megelli ya piyasayı darmadağın edecek ya da unutulup gidecek.Tahminim darmadağın edeceği yönünde 26 beygir ve 123 kilo enjeksiyon su soğutma İtalyan tasarım ve ucuz fiyat
Arkadaşlar ben motoru alıcam isteyen gelir m.köyde gösteririm. bende nisanı sabırsızlıkla bekliyorum.
Gönül ister ki 250 alayım almışken ama bu parayı zor toparladım benli seneye bunu satar üzerinde koyup 250 alırım diyorum. Yine de koşullar uygun olursa tavsiyeni tutmaya çalışacağım. Bir de bir sorum var. Orjinal malzemeyle cc arttırıyorlar vs gibi muhabbetler var. Yükseltme işleminin ucuz olması bir yana, 'motor aslında 250 için yapılmış' demişler, 125'ten uygun tam verim almak için dişli vs değiştirilmiş. Bu konularda bir bilgin, önerin var mı?
bkz. http://www.motosiklet.net/forum/motosiklet-modelleri/68774-megelli-fanlari-buraya-8.html ve öncekisayfalardan aklımda kalanlar.
keşke param yetsede alabilsem ne yazıkki alamayacağım güzel motosikletmiş
Benim vaziyetler çok kötü piagio perte çıkıcak gibi 5.750 hasar çıktı,ark. k.kartında sorun çıktı,tramer hatayı 50 50 verdi. Yinede almak için kendimi zorluycam k.kartı işini halledebilirsem :( Allahtan umut kesilmez.
Hyosung konusunda baya bir niyete girmiştim ama acelem yok, biraz daha bekleyelim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:35 ----------
Bende aksesuar ile ilgili birşeyler sormak istiyorum.
Standart olarak bu seriler için üretilen OEM aksesuarlar var mı?
Örnek olarak, uzun yol yapacaklar için eşya taşıma çantası (bagaj) arka, sağ ve sol gibi, motor renklerine uygun kask, kıyafet vs. (bunlar diğer markalardan da bulunabilicek türden olsada, varsa neden olmasın), muhafaza için branda vs. gibi çoğaltılabilir.
çin malı italyan tasarımı bir motorsa bumoto gibi 6500 e 250cc satarlarsa satılır yoksa zor. hyosung kendini ıspatladı ve safkan çin değil. ama megelli beni korkutuyor şahsen bunca zorlukla kazandığım paramı kendini ıspatlamamış bir motora vermem buna hyosung da dahil. alcağın motorda sıkıntı olmıcak yok kronik radyatör problemi yok elektirik problemi. al bi ktm,honda,suzuki kronik problemsiz bin. mantık budur.[COLOR="Silver"]
---------- Post added at 16:29 ---------- Previous post was at 16:18 ----------
ayrıca 250r piyasaya sürüldümü ? kullanıcı yorumlarını bekliyoruz.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)