Megelli 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
aLkadraZ adlı üyeden alıntı
...Bildiğim kadarı ile 2011 de çıkan 250 cc ler 16 hp idi...
Bu bilgiyi nerede okudunuz diye sorabilir miyim?
Reklamlar
-
Syanur adlı üyeden alıntı
Bu bilgiyi nerede okudunuz diye sorabilir miyim?
Bi çok formda megelli konu başlığı ile açılan her yazıyı okudum. Aklımda kalmış.
-
aLkadraZ adlı üyeden alıntı
Bi çok formda megelli konu başlığı ile açılan her yazıyı okudum. Aklımda kalmış.
Doğrudur, ben de baya araştırma yapmıştım zamanında. Ama öyle bişey okumamıştım. O yüzden sordum
-
Syanur adlı üyeden alıntı
Doğrudur, ben de baya araştırma yapmıştım zamanında. Ama öyle bişey okumamıştım. O yüzden sordum
http://www.702sportbikes.com/showthread.php?31641-Remember-the-16hp-Megelli-250r-with-5speed
-
Bu Megelli kafamı çok karıştırıyor, 2. el Ninja fiyatına sıfır motor. Renk, şekil çok iyi. Parça sıkıntısı pek olmayacak gibi. Tam motor alma arefesinde kafam çok karışık...
”Samimi ve meşru olmak şartıyla her fikre hürmet ederiz. Fikirler, şiddetle, top ve tüfekle öldürülemez.” M.Kemal Atatürk...
-
metci adlı üyeden alıntı
Bu Megelli kafamı çok karıştırıyor, 2. el Ninja fiyatına sıfır motor. Renk, şekil çok iyi. Parça sıkıntısı pek olmayacak gibi. Tam motor alma arefesinde kafam çok karışık...
Doğmamış cocuğa don biçmeye gerek yok parça sıkıntısı bal gibide olucak :D parça fiyatları ne alemde olur onu bilemem youtubede felan baktım bu kadar hafif olmasına karşı ninjadan cbrdan hyodan geride kalması şaşırttı beni 146km de redline nin içinde http://www.youtube.com/watch?v=0qJOD3lybaY
bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...
-
Alper Kaya adlı üyeden alıntı
Doğmamış cocuğa don biçmeye gerek yok parça sıkıntısı bal gibide olucak :D parça fiyatları ne alemde olur onu bilemem youtubede felan baktım bu kadar hafif olmasına karşı ninjadan cbrdan hyodan geride kalması şaşırttı beni
146km de redline nin içinde http://www.youtube.com/watch?v=0qJOD3lybaY
komple motor : 2.841,62 ¨ TL bence yedek parça fiyatları uygun
http://www.camgoz.com.tr/asp/group/356/Megelli-250R
08 Mondial 100 UKH(44.000) > 11 CBR 125R(3500) >11 CBR 125R( 24.000) >11Ninja 250R (15.000)>Spacy 110 (11.000)>XT660R(10.000)>CBR600RR(8.000)>CBR250R(5. 000)>Suzuki GSR 600(5.000) >Yamaha RS (500)>Tudey50 (2.000) >Honda PCX 125(150 KM)
-
MysticalRap adlı üyeden alıntı
arkadaşlar yurt dışındayım ama inanın son haliyle (arkada 3lü çanta seti taktım) fotolarını koycam ankaraya döünce birde bakımlarını ben kendim yaptım bakımderken zamanında yağını bujisini hava filtresini kendim değiştirdim sonuçta 0 aldım ve 1kez arızam oldu oda marş dişlisini kırmışım adanadan siparişle aldım burda ustama takdırdım ankaraya dönünce ankarada yaşayan arkadaşlarla görüşmek isterim hatta beraber gezi düzenleye biliriz.
Bu mesajın da kuvvetiyle son dakikada gt250 Naked'dan Megelli'ye döndüm Ankara'dayım ben de ilk fırsatta (parayı denkleştirip denkleştirmez) 125 almayı planlıyorum. Bir telefon mail vs göndermen mümkün müdür? Ustanın telefonunu bir de bir kaç ipucu öğrenmek niyetindeyim. :D
Şimdiden teşekkürler.
-
Bende kararımı verdim 250r alıcam piaggio muda satmıycam çok sıkışırsam bakarız. Rengine karar veremedim siyah-beyaz ama kırmızı şase olsun istiyorum... bende yeni hyo düşünüyordum önceleri ama 11.150 12 taksit olunca bende vazgeçtim....
-
Daha fazla renk mi?
Megelli Graphics Options
-
Doğmamış cocuğa don biçmeye gerek yok parça sıkıntısı bal gibide olucak :D parça fiyatları ne alemde olur onu bilemem youtubede felan baktım bu kadar hafif olmasına karşı ninjadan cbrdan hyodan geride kalması şaşırttı beni
O versiyon 16 beygir.
Aşk tutkuyu ortaya çıkarmasaydı o 2 tekerin üzerinde gitmezdim
-
dogus2006 adlı üyeden alıntı
O versiyon 16 beygir.
İşte bir yılan hikayesi daha... Bence motorlar gelince illaki birileri bunun sonucunu ortaya çıkaracaktır. 16 hp alet ile de 146 yapabilmek ayrı bir muamma... Ama 27 hp lik bir motorun da 130 dan sonra zorlanım ~145 civarlarında kalması da ayrı bir şaibe
-
Engine Hakkında
Megelli'nin kullandığı motorlar hakkında kısa bir bilgi.
125cc 11hp Hava Soğutmalı Kabüratörlü (Türkiye'ye gelen 125cc için kullanılan E3 standartlarına uygun engine)
150cc 14hp Hava Soğutmalı Kabüratörlü
250cc 17hp Hava Soğutmalı Kabüratörlü
250cc 25hp Su soğutmalı Karbüratörlü
250cc 26hp Su Soğutmalı EFI (Türkiye' ye yeni gelecek engine)
250EFI engine yeni bir ürün.
Diğer 250cc'yi(17hp) Türkiye getirmedik ve getirmeyeceğiz. Bu ürün Avrupa normlarına uygun değil. Avrupa standartları gerektirmeyen ülkelerde satıldı. Amerika'da da 17hp lik ürün satıldı
-
bi getiremediniz şu makinayı getircez diye tutturmuşsunuz getirin de görelim artık
-
İnannın bizde sabırsızlıkla bekliyoruz. Motosiklet olmadan bazı şeyler havada kalıyor. Bu konuda da herkes haklıdır. Az kaldı önümüzdeki ayın ortaları gibi her şey yerli yerine oturur. Motosikletle ilgili kullanıcı yorumları hepimiz için daha açıklayıcı olacaktır.
-
bu motor o göstergeyle o aleminyum şaşi ile biraz zor tutar ama bakcaz görcez...
-
lorelas.es adlı üyeden alıntı
bu motor o göstergeyle o aleminyum şaşi ile biraz zor tutar ama bakcaz görcez...
Kaç yıllık motor kullanıcısısın?
-
bir fikir sunmak için kaç yıllık motor kullanıcısı olmak gerek ? çok merak ediyorsan 2007 den beridir motor kullanmıyorum ufak bir kazadan sonra hevesim kaçtı ama küllerinden yeniden doğuyor bu heves
-
lorelas.es adlı üyeden alıntı
bir fikir sunmak için kaç yıllık motor kullanıcısı olmak gerek ? çok merak ediyorsan 2007 den beridir motor kullanmıyorum ufak bir kazadan sonra hevesim kaçtı ama küllerinden yeniden doğuyor bu heves
Geçmiş olsun, hevesiniz yeniden doğar umarım.
-
sağolun, allah kimseye kaza bela vermesin..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)
Bu Konudaki Etiketler